Şimdi Ara

ViewSonic VX2758-2KP-MHD | 27' 2K IPS 144Hz 1ms (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
9
Favori
24.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet PTT kargoya verilmiş bakalım seneye gelirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.vatanbilgisayar.com
    Samsung 27 " Çerçevesiz Monitör Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-ls27r750qemxuf-4ms-2k-144-hz-hdmi-mini-dp-space-cercevesiz-monitor.html

Bu ürünü almayı düşünüyorum. Curved olmaması ve standı ilgimi çekiyor. Sizce alınır mı yoksa bu konudaki modellere mi yöneleyim?

• viewsonic olan modeli ne kadara almıştınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-ls27r750qemxuf-4ms-2k-144-hz-hdmi-mini-dp-space-cercevesiz-monitor.html

Bu ürünü almayı düşünüyorum. Curved olmaması ve standı ilgimi çekiyor. Sizce alınır mı yoksa bu konudaki modellere mi yöneleyim?
    Monitör baya iyi duruyor. VA panel olması IPS'lere göre daha avantajlı benim gözümde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oldie But Goodie

viewsonic olan modeli ne kadara almıştınız ?
    1.999 TL
  • Benim pakette iade talebi oluşturma aşamasına bile gelindi umarım bu hafta gelir artık

ViewSonic VX2758-2KP-MHD | 27" 2K IPS 144Hz 1ms
  • Bugün kargoya verilmiş, teslim tarihi 30 Aralık diyor

• Benimki dün şehre geldi ama PTT kargodan almak mümkün görünmüyor.

Hala yoğunluk var bahçeye çadır kurmuş adamlar, kargo dağıtanlara üzüldüm
    gerçekten perişan olmuş adamlar.

Ptt kargo yönetimi kadar, alışveriş sitelerinin bedava kargo kampanyalarının büyük payı var bu işte. Ucuz diye peçeteden kâğıt bardağa kadar bedava kargo olur mu yahu.
  • newfel kullanıcısına yanıt
    Gitsek vermiyorlar mi acaba, benim de dün sabah 8de gelmiş sonra hareket yok. Sikayetvarda da baya şikayet var kargolar dağıtıma çıkmıyor, telefonu acmiyorlar, gidince de bulamıyorlar vs

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Dün gittim alamadım kargoyu bulmak mümkün değildi. Bugün bir daha deneyeceğim.
  • Kargolarınızın bu kadar çabuk şehre ulaşması iyiymiş. Benim 29'undan beri hepsijet çöpünün gebze'deki çöp transfer merkezinde yatıyor

Paketi hepsijet'ten bekleyenlerde ne durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 17 Aralık 2019; 12:45:56 >
  • Benim Acer 5 Aralık’ta teslim edildi ve şansıma ışık sızması çok az olan bir panel denk geldi. Çoğunluk neden viewsonic’in modelini aldı anlamadım. Acer epey güzel duruyor, monitor standı da fonksiyonel, sadece ışık sızması sorunu yaygın bildiğim kadarıyla, ondan da yırttım gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • newfel kullanıcısına yanıt
    Bende gittim alamadım Perşembe dağıtıma çıkar yada yarın gelirseniz alabilirsiniz büyük ihitmal dediler cumaya kadar bekleyeyim en iyisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Şimdi bildirim geldi şaka yapıyorlar herhalde, benim kargo geri Hatay'a gitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfel

Şimdi bildirim geldi şaka yapıyorlar herhalde, benim kargo geri Hatay'a gitmiş.
    Hadi geçmiş olsun... Uğraş dur şimdi bu salaklarla...
  • Benim VX2758 ürün geldi iade ettim, salaklar gitmiş enerji verimliliği kağıdını ekrana yapıştırmış, çıkarınca sıfır panelde yapıştırıcı izi kaldı. Ben kurulum yaparken parmak izim ekrana geçmesin diye o kadar uğraşırken kendileri sıfır ekranı pert etmiş. İade sebebim bu değildi 27inch 2K için çok küçük olduğunu anladım ayrıca bazı köşelerde ışık sızması vardı.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    onder.t O kullanıcısına yanıt
    Benim de başıma aynısı gelmişti çok dikkatli şekilde ekran temizleme bezi ve spreyi ile masaj yapa yapa temizledim epey ufaktı zaten

Hocam ben önceden 23 inch full hd kullanıyordum onun için bile full hd ucu ucuna durumdaydı bence. 23 inch ve üstü sadece oyun değil normal kullanımda yapılacaksa 2k şart.

Acer monitörü soran arkadaş içinde viewsonic renk başarımı olarak daha iyiydi ve acer ile alakalı hem yabancı hem yurt içi çok şikayet vardı. Işık sızması ve renk doğruluğu açısından çok eleştirilmişti. Stand olarak kendim masaya sabit stand kullandığım için zaten bu monitörün standını da kutusuna koyup kaldırdım. Hatta QLED samsungu eleme sebeplerimden biride standı idi. (vesa bağlantısı sıkıntılı imiş)

• Gelirse teslim almadan iade edeceğim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 17 Aralık 2019; 18:44:36 >
  • Tekrardan merhaba,
    Ürün elime 25 gün sonrasında dün ulaştı ilk izlenimlerime göre ürün oldukça hızlı ve renkleri canlı,doğal. Maalesef 1 adet ölü pikselim var siyah renk üzerinde dikkatli bakıldığında belli oluyor normal kullanımda göremiyorsunuz başta iade etmeyi düşündüm ancak bildiğim halde dikkatli bakmadıkça göremiyorum o sebepten değiştirmeyi düşünmüyorum.
    Bir çok ayar seçeneği mevcut, 3 adet hız seçeneği mevcut hangi ayar neyi nasıl değiştiriyor zamanla oturacaktık sanırım. Alıp kullanan arkadaşlar hangi ayarlarda nasıl kullandıklarını yazarlarsa daha iyi sonuçlar elde edebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtremee -- 18 Aralık 2019; 23:38:37 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.