BİZİM MEMLKETTE BUNU BULDUM DA OYUN OYNAYIP FİLM SEYREDEN BİRİ OLARAK BANA GÖREMİ DEĞİL Mİ BİLMİYORUM. KULLANAN ARKADAŞLAR NEDER BU KONUDA ????? ONA GÖRE ALACAM YADA 19" PHİLLİPS CRT DÜŞÜNÜYORUM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..
bende cok merak ediyorum bu monitorun ne durumda oldugunu ..
16 msn tepki süresi ve kontrast dağılımının dengeli olmayışı dışında görüntü kalitesi çok iyi kasasınında çok iyi malzemeden yapıldığını söyleyebilirim.Oyunlarla ilgim olmadığından bu konuda yorum yapamıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ekinnmk
16 msn tepki süresi ve kontrast dağılımının dengeli olmayışı dışında görüntü kalitesi çok iyi kasasınında çok iyi malzemeden yapıldığını söyleyebilirim.Oyunlarla ilgim olmadığından bu konuda yorum yapamıyorum.
evet dış kasası plastik kalitesi ve tasarımı gerçekten cok iyi... bakınca anlayabilecegin cinsten ..
oyun oynayip film seyredenlere hep crt tavsiye edilmiştir. Philips 109P diyorum ben.
CRT devri kapandı arkadaşlar.
Özelliklerine bakılacak olursa herhangi bir artısı olmayan sıradan bir va panelli lcd olmaktan öteye geçemior. Oyun oynamayı düşünüorsan unut gitsin derim. Çünkü böle bir alette oyun oynanmaz. Ama film izleyebilir nette gezebilirsin. Görüntü kalitesinin iyi olması kullandığı va panelden kaynaklanmaktadır. Fiyat olarak 315$ orta bir ücret ama dediğim gibi eğer oyun oynayacaksan bu aleti unut derim.
vx serisini hiç beğenmiyorum viewsonic te bence alacaksan vp serisini düşün...ama fazla bir şey yapmayacaksan (dvd,oyun) düşünebilirsin ofis uygulamalarında ve sörf yaparken pekde sorun çıkartmayacaktır...