Şimdi Ara

viewsonic vx922 sorun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese slmlar, kasım 2006 da büyük bi mutlulukla aldığım monitörüm garip bir arızayla karşılaştım. Sorunum şöyle, bilgisayarı açıyorum, monitörü de açtıktan sonra devamlı yanması gereken yeşil ışık yaklaşık 2 saniye yanıyor sonra sönüyor sonra tekrar 2 saniye yanıyo sonra tekrar sönüyo bu olay devamlı olarak tekrar ediyor ben monitörü kapatana kadar. dvi ile bağlıyodum değiştirdim analog la bağladım yine aynı, ekran kartının 2. çıkışına taktım gene aynı. fakat monitöre hem dvi hem analog girişlerini takıp ekran kartının çıkışlarınada bu iki kabloyu bağlayınca yeşil ışık çok hızlı bir şekilde yanıp yanıp sönüyo sonra sanki görüntü gelicekmiş gibi oluyo (anlık bir parlama oluyo) sonra tekrar hızlı bi şekilde yanıp sönmeye başlıyor, kısa bir süre sonra yeşil ışık devamlı olarak yanmaya başlıyo fakat monitörde siyah bi ekranda kalıyo. bu durumdayken monitörü kapatım açıyorum yanıp sönme devam ediyo fakat birden görüntü geliyo. bi kaç gün bu teknikle açtım monitörü ama artık açılmıyo
    ekran kartından mıdır acaba dedim başka bi monitöre bağladım monitörden görüntü aldık sorunsuzca , acaba dedim kablodan mı başka bi pc de ve başka bi kabloyla bağladım monitörümü (anolgtan) fakat ''2 saniye yanıyor sonra sönüyor sonra tekrar 2 saniye yanıyo sonra tekrar sönüyo '' olayı karşımıza çıktı muhtemelen problem monitörden. garanti süreside doldu
    böyle bi sorunla karşılaşan oldumu bilmiyorum ama sorunum bu. yorumlarınız için şimdiden sağolun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.