Şimdi Ara

Viewsonic, XG2705 Monitör 27' FHD 144hz 1ms gerçek IPS panel ₺2.096,90 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

Butun prof oyuncular benq kullaniyo nedense demekki freesynch onemli degil dota için gozum hergun kip kirmizi geziyorum bide butun ayarlar lowa cekiyorum neden boyle oluyo bilmiyorum
    Hocam bende bunu anlatmaya çalışıyorum insanlara. Ben 2-3 saat kullanınca gözüm, başım ağrımaya başlıyor. Parlaklığı %15 civarı kullanıyordum IPS paneli.

Ben TN panelden çok daha memnunum. Çok daha keyif veriyor bana. Ayrıca insanların idrak edemediği çok önemli bir konu daha var. IPS panelin motion clearity konusunda berbatlar. IPS panelde netlik anlamına bir şey yok. Bir IPS ve TN paneli yan yana koyunca farkı hissediyorsunuz. TN panel daha net, IPS panel çok bulanık duruyor. Özellikle oyunlarda fark ediliyor bu durum.
  • Dostum bu asusun 144 luk olani vardi ayni buna benzeyen 1500 civarindaydi o modeli hatirliyomusun? Bu biraz butcemi asiyorda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Dostum bu asusun 144 luk olani vardi ayni buna benzeyen 1500 civarindaydi o modeli hatirliyomusun? Bu biraz butcemi asiyorda
    Kenarları kalın olanı diyorsanız o eski panel. Onun yerine benq tercih edin. Yukarıda yazdığım model ara ara 1600-1700 civarına düşüyor zaten
  • Iyi ozaman dusuyorsa bide benq da 2200tl ye bi tn var o nun hakkinda bilgin var mi?

• kardeşim şöyle bişey buldum 2k 2200tl +50tl bonus veriyor 9 taksit

HP 27XQ 3WL54AA 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü sence güzelmidir renkler bide dota2 için 2k fazlamı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

Hocam bende bunu anlatmaya çalışıyorum insanlara. Ben 2-3 saat kullanınca gözüm, başım ağrımaya başlıyor. Parlaklığı %15 civarı kullanıyordum IPS paneli.

Ben TN panelden çok daha memnunum. Çok daha keyif veriyor bana. Ayrıca insanların idrak edemediği çok önemli bir konu daha var. IPS panelin motion clearity konusunda berbatlar. IPS panelde netlik anlamına bir şey yok. Bir IPS ve TN paneli yan yana koyunca farkı hissediyorsunuz. TN panel daha net, IPS panel çok bulanık duruyor. Özellikle oyunlarda fark ediliyor bu durum.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle. TN panelden hep kaçmaya çalışırdım ama ASUS VG248QG aldıktan sonra fark ettim ki her TN aynı değil.

• quote:

kardeşim şöyle bişey buldum 2k 2200tl +50tl bonus veriyor 9 taksit

HP 27XQ 3WL54AA 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü sence güzelmidir renkler bide dota2 için 2k fazlamı ?
    BenQ Zowie XL2731 bu modelden baaahsediyorsanız bence almayın. Ben alıp iade etmiştim.

Hp monitör güzel duruyor QHD olması ileriye yönelik büyük avantaj. Ben olsam hp olanı alırdım.
  • Ama oda 8 bit değil 6+2 bu arada benim aoc ips ve neden yanlardan bakınca renk kaybi oluyo ilginç
    Tn olup gerçek 8bit bir urun bulamadim ya

• quote:

Ama oda 8 bit değil 6+2 bu arada benim aoc ips ve neden yanlardan bakınca renk kaybi oluyo ilginç
    Tn olup gerçek 8bit bir urun bulamadim ya
    Araştırmanız lazım hocam fiyatlarda dolar yüzünden epey artmış durumda. Genel olarak hp monitör alınabilir duruyor. Benq 27 olan modelini tavsiye etmem o panelden memnun kalmazsınız.
  • Pubg csgo icin tavsiye edermisini,

• SturmpioneeR kullanıcısına yanıt

Sanırım kişiden kişiye degişiyor. Ben LG 27GL650F-B monitörünü kullanıyorum.320 cd parlaklıga sahip bana yetiyor. tn panel monitörüm de var. sarımsı bir ekranı var. rengi soluk geliyor bana baktıkça gözlerim yanmaya başlıyor. İPS panelin parlaklıgını düşürünce de aynı şey oluyor. Parlaklıgı yükseltip kullanıyorum gözlerime iyi geliyor. Ben full yüksek parlaklıkta kullanıyorum ips paneli.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.