Şimdi Ara

Viewsonic, XG2705 Monitör 27' FHD 144hz 1ms gerçek IPS panel ₺2.096,90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1920x1080 1 MS 144HZ, IPS panel ve PİVOT ayak bu fiyat mucize gibi bir şey. Yalandan VA panel olupta IPS olarak kakalamaya çalışan markalara 1900 TL vermektense 2100 TL gerçek IPS alınır dedim ve aldım bir tane tavsiye ederim.
    amazon
    Viewsonic, XG2705 Monitör 27 inç, Led
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B084JNYTYV
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu monitörün 2 artısı var 144hz ve pivot ayak. Oyunlarda yetenekli değilseniz, amacınız oyun oynarak kariyer yapmak değilse 144hz 27" fhd monitöre bu paraları vermek bana saçma geliyor. Bir monitörün 144hz olması, sizin o oyunu daha iyi oynayacağınız anlamına gelmiyor bu tamamen yetenek işi. Oyuncu klavyeside size artı değer katmaz, oyuncu mouselarıda artı değer katmaz. Bir gün gelir oyunlardan sıkılırsanız, bilgisayarı başka amaçlarla kullanmaya başlarsanız bu monitörü halen kullanmaya devam edeceksiniz. Monitör tercihi yaparken bunları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
  • 6bit + FRC, panda panel, 250cd parlaklık. Aynen GERÇEK IPS UVVV. Ortalama 15-20ms civarı input lagda cabası.
  • 2k sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

6bit + FRC, panda panel, 250cd parlaklık. Aynen GERÇEK IPS UVVV. Ortalama 15-20ms civarı input lagda cabası.
    Benzer fiyata altarnatif bir Monitör varsa link atarmısınız. İptal edip onu alayım.
  • CRC error
  • Aynisi vatanda 2 ay once 1800 civariydi almadim. Gittim ASUS VG24VQ aldim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heliosis

Benzer fiyata altarnatif bir Monitör varsa link atarmısınız. İptal edip onu alayım.

Alıntıları Göster
    veremezler sadece böyle boş yapıp kaçarlar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu monitörün 2 artısı var 144hz ve pivot ayak. Oyunlarda yetenekli değilseniz, amacınız oyun oynarak kariyer yapmak değilse 144hz 27" fhd monitöre bu paraları vermek bana saçma geliyor. Bir monitörün 144hz olması, sizin o oyunu daha iyi oynayacağınız anlamına gelmiyor bu tamamen yetenek işi. Oyuncu klavyeside size artı değer katmaz, oyuncu mouselarıda artı değer katmaz. Bir gün gelir oyunlardan sıkılırsanız, bilgisayarı başka amaçlarla kullanmaya başlarsanız bu monitörü halen kullanmaya devam edeceksiniz. Monitör tercihi yaparken bunları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
  • ayıp ettin şimdi TN ayarında renk gamutunu eklemeyi unutmuşsun sRGB %104 Adobe %70 NTSC %72 böyle ay pi es panel olmaz olsun

1000 lira daha verin 27'' ACER NITRO XV272UP 2K IPS monitör alın

yada 3000 lira daha verin acer ile aynı panel bu monitörü alın para sizin karışmam https://www.itopya.com/gigabyte-aorus-27-fi27q-165hz-1ms-hdmi-dp-2k-freesync-2560x1440-qhd-gaming-monitor/

Viewsonic, XG2705 Monitör 27" FHD 144hz 1ms gerçek IPS panel ₺2.096,90

• Bu icada bu kadar para verinceye kadar 18bin fazla verip bu icat da tercih edilebilir. https://www.itopya.com/asus-rog-swift-27-pg27uq-dp-hdmi-4ms-144hz-4k-gsync-hdr-gaming-monitor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13beko -- 19 Ağustos 2020; 18:55:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13beko

Bu icada bu kadar para verinceye kadar 18bin fazla verip bu icat da tercih edilebilir. https://www.itopya.com/asus-rog-swift-27-pg27uq-dp-hdmi-4ms-144hz-4k-gsync-hdr-gaming-monitor/
    Olmadı ben öyle yapayım. Şuan iptal ettim siparişi :))))
  • Bu monitörü zamanında 1.600 tl civarına alanlar aldı.

Bu fiyata 60-75-100 tazeleme hızlarında zır zır titreyen, 1ms gtg açınca 250cd gibi düşük parlaklığı yarıdan aza düşürüp ghostingin kralını yaşatan monitörü almak isteyen varsa buyursun alsın.

300 lira daha fazladan ödeyip asusun FAST IPS (AUO panel) 280hz monitörünü alanlar aldı zaten. 250 lirada cashback kampanyasıyla aynı fiyata sizin monitörden 5 gömlek üstün monitöre sahip oldular.

Bundan yaklaşık 500 lira daha ucuza satılan asusun yeni nesil TN panel 0.5ms yağ gibi akan monitörüde alanlar aldı. IPS glow, ghosting, 144hz altında titreme, ışık sızması gibi sorunlarıda kenara attılar.

Bu parayı vermişken 400 lira daha fazladan verip hpnin yeni nesil 0.5ms yağ gibi akan 240hz TN paneli cukkalayan cukkaladı. Şimdi 2. elde 3000 liraya satsalar satarlar

Panda panel, 250cd parlaklık, 6 + FRC diyorum. Parasını sokağa atmak isteyenler alabilir. Yaaaağğğğ gibi akan input lagla keyifle oyun oynatır size. Tabi 1-2 sene sonra gözleri bozacağı için göz tedavi masraflarınıda ekleyin bu fiyata.

• Adam IPS demiş hala TN panel şöyle güzel böyle mükemmel masal okuyosun. Aynı paraya bu özelliklerden daha iyi IPS panel monitör var mı cevabını ver?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsmailAkdag

Adam IPS demiş hala TN panel şöyle güzel böyle mükemmel masal okuyosun. Aynı paraya bu özelliklerden daha iyi IPS panel monitör var mı cevabını ver?
    üstüne 18 bin daha versem daha iyi monitör alırım gibi geliyor :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsmailAkdag

Adam IPS demiş hala TN panel şöyle güzel böyle mükemmel masal okuyosun. Aynı paraya bu özelliklerden daha iyi IPS panel monitör var mı cevabını ver?
    Benim söylemek istediğim IPS alacaksanız adam akıllı para verip alın. Böyle dandik paneller yerine daha kaaliteli TN paneller tercih edilmeli. Her IPS panel güzel diye bir şey yok. Bu IPS paneli alırsanız kör olursunuz diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heliosis

üstüne 18 bin daha versem daha iyi monitör alırım gibi geliyor :)))

Alıntıları Göster
    Şu monitörü 1500 liraya alanlar aldı. Onlara bir sözüm yok o bile fazla ama o şartlarda verilebilir belki. Ama şuanda 2000 lira verip şunu veren bilinçli bir adamın oturup ağlaması lazım. Gece uyumaması lazım.
  • oyuncular için ekonomik IPS panel gibi tasarlanmış sanırım. uk fiyat 300£ ise bu fiyat iyi gibi ama göz atın yine.

"ortalama input lag 8 ms; siyahtan beyaza geçiş süresi 3ms.
    oyun dışında ppi (piksel görünürlüğü) rahatsız edici ama oyunda farkedilmiyor"

"1080p için 24 inç öneriyorum"https://techteamgb.co.uk/2020/06/19/27-1080p-monitors-do-they-suck-viewsonic-xg2705-review/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durante -- 19 Ağustos 2020; 21:26:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

Bu monitörün 2 artısı var 144hz ve pivot ayak. Oyunlarda yetenekli değilseniz, amacınız oyun oynarak kariyer yapmak değilse 144hz 27" fhd monitöre bu paraları vermek bana saçma geliyor. Bir monitörün 144hz olması, sizin o oyunu daha iyi oynayacağınız anlamına gelmiyor bu tamamen yetenek işi. Oyuncu klavyeside size artı değer katmaz, oyuncu mouselarıda artı değer katmaz. Bir gün gelir oyunlardan sıkılırsanız, bilgisayarı başka amaçlarla kullanmaya başlarsanız bu monitörü halen kullanmaya devam edeceksiniz. Monitör tercihi yaparken bunları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
    DH'de böyle mantıklı yorum yapan sayısı az, ağzınıza sağlık.

Profesyonel yayıncıların pompaladığı "gaming monitör" akımına kapılıp 1ms 144hz için binlerce lira verip 1-2 yıl sonra oyunu bıraktığınızda gözünüze estetik gelmeyecek ve kullanırken sizi yoracak o monitörler. Kaliteli bir monitör alıp 3-4ms ve 75hz olması fazlasıyla yeterli orta seviye bir oyun oynayan için. Param, benim babam 500 bin liralık arabaya biniyor derseniz de seçim sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeminlihipokrat -- 19 Ağustos 2020; 21:31:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yeminlihipokrat

DH'de böyle mantıklı yorum yapan sayısı az, ağzınıza sağlık.

Profesyonel yayıncıların pompaladığı "gaming monitör" akımına kapılıp 1ms 144hz için binlerce lira verip 1-2 yıl sonra oyunu bıraktığınızda gözünüze estetik gelmeyecek ve kullanırken sizi yoracak o monitörler. Kaliteli bir monitör alıp 3-4ms ve 75hz olması fazlasıyla yeterli orta seviye bir oyun oynayan için. Param, benim babam 500 bin liralık arabaya biniyor derseniz de seçim sizin.

Alıntıları Göster
    Yorumun çok mantıksız. Oyun oynayan biri yıllarca oyun oynamaya devam edecektir. Monitör'de her yıl değiştirilen bir şey olmadığı için yapabileceği en güzel yatırımlardan biri olacaktır.

• Merhaba 2000 liraya satılan monsterın 27 inc kavisli 240 hz monitörü için bir yorumunuz var mı panel kalitesi hakkında ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.