|
Bildirim
|
6 Ay araştırdım ve iki yıldır Vigo Epk 4590 e20 kullanıcısıyım ayrıca Delonghı Yağlı radyatörümde var. Her iki üründe de konforlu ısınıyorum vigoyu çocukların odasında kullanıyorum yaklaşık 20 m2.Aralarındaki fark Vigo en az 15 saniye sonra hemen sıcak hava vermeye başlıyor Yağlı Radyatörde en az 5 ila 8 dakika önce kendisini ısıtması gerekiyor 5 ila 8 dakikada oda zaten Vigoyla ılımaya hatta ısınmaya başlıyor.Buda zamandan tasarruf ederkende cebede tasarruf sağlıyor.Soğuk hava ağır olduğu için yerdeki soğuk havayı çekerek peteklerden sıcak hava olarak çıkıyor böylece hava sirkülere olarak odanın heryeri eşit ısınıyor.Elektrikli soba varken bir yer sıcak olur diğer yerler soğuk olurdu çocuklar yerde oynar soğuk olurdu şimdi öyle bir durum yok odanın her yeri aynı sıcaklıkta.Ne kadar yakıyor diye sorrmayın çünkü gün çerisinde evimizde çamaşır makinası termosifon bulaşık makinası çalıştığı için ölcüm yapmam çok zor.Tasarruflu olduğu kesin çünkü çok çabuk ısıtıyor ve uyku moduna geçiyor dört çubuk var yanyana _ _ _ _ bu çubukların her birtanesi 500 wata tekabül ediyor toplamda 2000 wat. ufolar 2500 3000 3500 wat oda istenilen sıcaklığa geldiğinde kapatıyor biraz düştüğünde tek yanıyor sonra 2 biraz duruyor sonra tek yanıyor sonra kapatıyor.Elektronik termostat olması büyük avantaj buda tasarruf sağlıyor.Yağlı radyatörde ayarları düşük tutsamda nadir olarak kendi kendine kapatıyor.Bu tür elektrikli ürünlerde full de çalıştırıpta sonra çok yakıyor demek bence bilinçsiz kullanmak anlamına geliyor.Nasıl arabanın az yakmasını istediğimizde gazı ayağımızdan çekiyorsak bu ürünlerde de aynı şekilde yapmamız lazım eve gelince 22C ayarlayıp kademeli olarak arttırırsak bize yine tasarruf sağlar.Neden yağlı radyatörü satıpda vigo almıyor derseniz vigonun ebatları y.radyatöre göre daha büyük oturma odasında duvara asacak yerde yok ya koltuk var ya kapı var ya balkon kapısı var yada mutfak bölümü var ortaya koysam çok yer kaplıyor mecburen y.radyatör kullanıyorum çünkü yarısı kadar.Ufo kesinlikle tavsiye etmiyorum sadece yüzünüzü ısıtır klimada sadece yukarıyı ısıtır çocuklar içinde tavsiye etmem.vigo çocuklar için özellikle alerjik çocuklar için çok uygun.Vigo Epk 4590 E20 %100 yerli olup bursa nilüferde üretilmektedir çinmalı ürün değil tamamiyle kendileri üretmektedir. Nobo beha her 2 ürüne baktım fiyatları yüksekti kendi sanayicimiz kazansın diye Vigoyu seçtim 2.yıldayım çok memnunum.
VİGOYLA İLGİLİ VİDEOLAR http://www.youtube.com/watch?v=czsqCJItiv0 http://www.youtube.com/watch?v=NG6o4--u_wE http://www.youtube.com/watch?v=7dD0hiBoIO0 ![]() |
Teşekkür ederim bu süre zarfında aldık biz de dediğiniz gibi çıtlama sesleri var ama bu kadarına da can sağlığı diyorum ve havayı kurutma evet var fakat hissedilir derecede değil gibi elektrik performansı bende de soru işareti fakat f/p olmak oldukça iyi gibi şimdilik en azından çocuk yandı üstüne kağıt düşdü v.b korkularım kalmadı yağlı radyatör gibi geç de ısıtmıyor sabah okul öncesi 15dakika önce açıyorum kızım uyandığında odası sıcacık olmuş oluyor yağlı radyatör mümkün değil ısıtmıyordu okuyanlarda yardımcı olmuşuzdur umarım en azından ülkemin ürünü son notum bizim bulunduğumuz bölge itibari ile eksileri görmüyoruz öğleden sonra odası güneş alıyor kızımın Ege de oldukça iş gördü .... de
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steep35 -- 13 Aralık 2013; 0:58:29 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferisgoren -- 1 Aralık 2014; 18:52:05 > |
|
|
|
|