Şimdi Ara

Vigo EPK 4590 E20 konvektör ısıtıcı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
17
Favori
106.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar evim antalya kaş da 36 metrekare salon sizce bu ürün nasıl olur. 2 tane mi almak gerekir siz ne dersiniz.
  • odanın konumu, güneşe yönü, içerideki zemin duvar hatta halılara göre değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memurdan

Bugün firmayı aradım;kendini kısma gibi bir özelliğinin olmadığını(dijital model dahil),kaç watt sa sürekli o değerde çalıştığını,sadece istenilen hava sıcaklığına gelince cihazın kendisini kapattığını söyledi konuştuğum müşteri temsilcisi..kafamı biraz karıştırdı bu durum fakat müşteri temsilcisi de biraz boş gibiydi sanki,emin olamadım

Ben yarın fabrikayı arayıp soracağım.... Dijital modelde 4 kademe konum gözüküyor... Buna istinaden 2000>1500>1000>500 watt olarak kısması lazım... Eğer bu şekilde değilse ürünün lansmanında sıkıntı var demektir...
  • fisbone F kullanıcısına yanıt
    Isıtılacak mekanın hacmi büyük olduğu zaman tek noktadan ısıtmak zor ve sıkıntılı oluyor.... Bu sorun her türlü ısıtma sistemlerinde aynı sonuca çıkar... 2 Ayrı noktadan ısıtma yaparsanız daha kısa sürede ortamı ısıtırsınız...Metrekareye 100 watt hesabı ile gidilirse 36 metrekare için;

2000 watt x 2 adet =4000 watt veya

2000 watt 1 adet + 1500 watt 1 adet = 3500 watt olarak tercih yapılabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memurdan

Bugün firmayı aradım;kendini kısma gibi bir özelliğinin olmadığını(dijital model dahil),kaç watt sa sürekli o değerde çalıştığını,sadece istenilen hava sıcaklığına gelince cihazın kendisini kapattığını söyledi konuştuğum müşteri temsilcisi..kafamı biraz karıştırdı bu durum fakat müşteri temsilcisi de biraz boş gibiydi sanki,emin olamadım

Ürün tanıtım videosunda kısma özelliğinden bahsediliyor... Videonun özellikle 1:15 ile 1:53 arasındaki tam bu özellikten bahsedilmiş....

• Arkadaslar bu urunden bende almayi dusunuyorum. Bebek icin kullanacagim. Iki odada kullanma ihgimalim var. Odalarda biri kucuk. 12 13 metrekare ancak vardir. Digeri 25 metre kare var. Odayi isitma durumu ne olur. Evde merkezi isitma sistemi var. Buna takviye olarak kullanilicak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ones O kullanıcısına yanıt
    İyi ısıtırda, merkezi sistemin varsa niye böyle bir atraksiyona giriyorsun...Merkezi sistemde evin tamamı daha homojen ve daha kısa sürede ısınır.
  • Merkezi sistem kömür kullanıyor. olduğum ilçede doğalgaz yok. birde haliyle 24 saat yanmıyor. sabahları soğuk oluyor. bizim için sıkıntı yokta bebek için kullanmak gerekecek gibi.
  • Arkadaşlar nobo ısıtıcıda oda sıcaklığını 60 saniyede kontrol eden sensor var. Vigo konvektör ısıtıcı da sensor var mı? İki marka arasında yaklaşık 250 lira fiyat farkı var. Ayrıca nobo 5 yıl garanti veriyor. Vigo 2 yıl garantili. Malzeme kalitesi veya çalışma sisteminde fark var mı?
  • Arkadaşlar merhaba izmir Alaçatıdan selamlar. Sonunda nobo ya karar verdim. Salonuma 2000 lik yatak odasına 1500 luk 2 tane panel aldım. 1 haftadır kullanıyorum çok memnunuz. Ayrıca fiyatıda uyguna taksitli aldıkim bayşden. Cihaz tepkileri çok iyi. İçeriyi ısıtıyor. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim fotoda atabilirim.

• zbornock Z kullanıcısına yanıt
    nereden aldınız? fiyatı ne kadar?
  • Ben Çeşme deki bayisinden aldım. Toplam 1000 lira 6 taksitli. Ayrıca ayaklarıda dahil. Takımı 500 e geldi gibi. Farkındayım pahalı ama açıkçası garanti olsun istedim. Satıcı elinde diğer urunlerin de bulunduğunu ama 4 yılda sadece elinde nobo kaldığını bunun satıldığını söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zbornock

Arkadaşlar merhaba izmir Alaçatıdan selamlar. Sonunda nobo ya karar verdim. Salonuma 2000 lik yatak odasına 1500 luk 2 tane panel aldım. 1 haftadır kullanıyorum çok memnunuz. Ayrıca fiyatıda uyguna taksitli aldıkim bayşden. Cihaz tepkileri çok iyi. İçeriyi ısıtıyor. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim fotoda atabilirim.

Merhaba,

Vigo gibi detaylı bilgi bulamadigimdan soruyorum nobo da istenilen sıcaklık ayarı vs var mı? Digital mi yoksa manuel mi? Ve müsait iseniz birkaç foto koyma ihtimaliniz var mı ayar yerine ait ayak bağlantısı vs gibi

• kendimce kullanıcısına yanıt
    merhaba, evet istenilen sıcaklık ayarı mevcut. 5 dereceden 30 dereceye kadar bir sıcaklık barı var. Manuel olarak bir yatay tuş ile istediğiniz sıcaklığa getiriyorsunuz. Şöyle söyliyeyim salonum 30 m'2 ye yakın. 2000 lik panel işimizi görüyor. ben 22 dereceye getiriyorum, gerisi ona kalmış artık. Termostat devreye girdiğinde makinenin sarı ışığı sönüyor ama gene üflemeye devam ediyor. Yatak odasındakini ise bir gece eşim sıcaklığı 25 gibi arttırmış sabaha çok sıcak olarak uyandık ama ona rağmen odanın içerisindeki havayı yakma vs söz konusu değil. 21-22 ideal. Fotoğraf ekliyorum.
     Vigo EPK 4590 E20 konvektör ısıtıcı Vigo EPK 4590 E20 konvektör ısıtıcı

• Nobo manuel ayarlı olduğu için almadım. Vigo digital aldım ve çok güzel ısıtıyor. Odam 12m2, yalıtım yok. 2000 w olanı aldım. Duvara asınca daha güzel ısıtmaya başlıyor. Diğer odanın duvarını da ısıttı hatta diğer oda da ısındı biraz. İstanbul bilişimde 275 tl, eft yaptım 267 ye geldi.
  • zbornock Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Manuel olması kalibrasyon gerekmediğini düşünüyorum üzerindeki sıcaklık ile ölçülen sıcaklığı aynı gösterir.

• kendimce kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Evet doğrudur katılıyorum.
  • hocam 22 ye ayarladınız galiba(24 saatmi yanıyor) elektrik fiyatı ne kadar geldi ya da gelince haber edebilirmisiniz?birde hocam boyutları nedir ben holr koymayı düşünüyorum.
  • n11.com dan hediye çeki ile sipariş verdim 256 tlye geldi umarım beğenirim.
  • Merhaba
    Evet 21,22 derecede çalışıyor. Satıcının dediği 21 derecenin çok ideal olduğu artı derecelerin makineyi ilgili dereceye ulaşması için daha fazla sarfiyat sağlayacağını söyledi. 21,22 derece de bir sure çalıştıktan sonra termostat giriyor devreye. 24 saat değil günde ortalama 5,6 saat çalışıyor. Evimizin yalıtımı iyi birde havalar gunduzleri iyi. Fatura gelince detaylı bir hesap yaparım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.