Finalin mükemmel olmadığının bende farkındayım ama bu mutlu sonlu bir final isteyenleride anlayamıyorum. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
Vikings (2013 - 2020) (406. sayfa)
-
-
Gayet güzel final oldu. Zaten önceki sezonların durumu ortadaydı bu kadarını bile beklemiyordum. 5.sezonun 10. bölümünde diziye söverek takip etmeyi bırakmıştım resmen. Ancak finali geldiğini görünce üst üste 30 bölüm izleyerek diziyi bitirdim. Son sahnesi fena duygulandırdı beni. Keşke 1 sezon daha devam etseydi dedim.
-
Bu dizi de King Harald ı kendime yakın hissettim çünkü hatunlar dan yana benimde hiç yüzüm gülmedi o yüzden King Harald Ivar a gelince o son sahne de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 12 Ocak 2021; 8:8:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biri açıklayabilir mi? kafama çok takıldı.
6x15
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.adada balina için ters düştüler olay çıktı sonra nedense ubbe ve onun tayfası kaçmaya başladı. neden kaçtıklarını anlamadım kjetill tarafında birkaç kişi kalmıştı çok rahat yerlerdi geri kalanları. Ubbe tarafında bir dünya insan vardı. hayatları pahasına kaçtılar cidden anlam veremedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Targaryen96biri açıklayabilir mi? kafama çok takıldı.
6x15
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.adada balina için ters düştüler olay çıktı sonra nedense ubbe ve onun tayfası kaçmaya başladı. neden kaçtıklarını anlamadım kjetill tarafında birkaç kişi kalmıştı çok rahat yerlerdi geri kalanları. Ubbe tarafında bir dünya insan vardı. hayatları pahasına kaçtılar cidden anlam veremedim. Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.İzlerken aynısını ben de düşünmüştüm ancak kahin, Ubbe'ye bu adandan ayrılman lazım nolursa olsun gibisinden bir şey söylemişti. Aralarında kavga da çıkınca ne var ne yok bırakıp kaçtılar. Kaçmasalardı 2 gün sonra birbirlerini yerlerdi.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.tamam da birbirlerini yiyecek kimse kalmadı ki karşı taraf tamamen bitti. kahin ayrılman gerekiyor dedi ama adamlar hayatları için alel acele kaçtılar. kahine göre gitselerdi en azından birkaç şey alırlardı yanlarına. dizinin hatası bence bu.
farewell vikings
-
quote:
Orijinalden alıntı: Targaryen96Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.tamam da birbirlerini yiyecek kimse kalmadı ki karşı taraf tamamen bitti. kahin ayrılman gerekiyor dedi ama adamlar hayatları için alel acele kaçtılar. kahine göre gitselerdi en azından birkaç şey alırlardı yanlarına. dizinin hatası bence bu. Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kahinin orada demek istediği bu ada lanetle bir an önce ayrıl tarzında konuştu. Yoksa 30 tane adama karşı 2 adam kalmış arkalarına bakmadan dört nala koşmaları saçma zaten.
-
Yeni bitirdim çok güzel bir diziydi. 5.sezon nedense beni sıktı bir de final bölümü daha iyi olmalıydı diye düşünüyorum.
-
Son sezon çok sıkıcıydı. Kralımın ölümünden sonrası pek sarmadı -
vay bee.. bitti güzelim dizi
farewell vikings
-
quote:
Orijinalden alıntı: Targaryen96biri açıklayabilir mi? kafama çok takıldı.
6x15
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.adada balina için ters düştüler olay çıktı sonra nedense ubbe ve onun tayfası kaçmaya başladı. neden kaçtıklarını anlamadım kjetill tarafında birkaç kişi kalmıştı çok rahat yerlerdi geri kalanları. Ubbe tarafında bir dünya insan vardı. hayatları pahasına kaçtılar cidden anlam veremedim. Mantık hataları, saçmalıklardan biri daha hocam :D Çok takma.
-
6.sezon 11.bölüm dizi tarihinin en iyi bölümlerinden biri olmuş. fakat son sezonda bazı bölümler sırf olay bağlansın diye çekildiği için sıkıcı olmuş
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.bunun mantık hatası olması için ciddi aptal olmaları lazım. Uzun uzun sahneyi çekmişler çünkü. İllaki bir mantığı vardır yani. İnternette bundan bahsedenler vardı, genel olarak ubbe tarafında savaşçı kalmadığı için diyorlar. Çoğunluğu kadınlardan ve çocuklardan oluşuyormuş. Ubbe de yaralı ve karşı tarafta çıldırmış biri var. Sonraki bölümlerde hiçbirinin savaşçı olmadığı anlaşılınca mantıklı geldi bana. -
az önce son bölümü de izledim, özellikle ilk iki sezon efsane bölümleri olan bir diziydi, elveda...
-
- sezona henüz başladık izlemeye . Diziyle beraber AC Valhalla yı da oynayınca sağlam bir kombo oldu benim için. Az az harika gidiyoruz şuan . Neyse spoiler yemeden uzaklaşayım.
-
Son 10 bölüm Netflix'te var mı?
-
https://forum.donanimhaber.com/vikings-valhalla-2021-netflix--147535162
Devam dizisiyle alakalı gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.
koca vikings final yapmış 10 tane beğenen mesajı yok konuda
affet bizi ragnar emanetine sahip çıkamadık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 15 Şubat 2021; 4:36:44 > -
Yine harika bir video. Diziyi bitirmeyen arkadaşlar izlemesin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X