Ben de onu diyorum. Son sezonun 2.yarısının bütün bölümleri yayınlandı. |
Vikings (2013 - 2020) (404. sayfa)
-
-
Torrentteki 1080p web. H264-glhf rarbg sürümü sansürlü mü? Malum, sansürlü sansürsüz sürümü var dizinin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: D.Ben de onu diyorum. Son sezonun 2.yarısının bütün bölümleri yayınlandı.
Alıntıları GösterBizde diyoruz ki D-max bile dublaj ve altyazı ile bu akşam ilk 2 bölümü yayınlayacak. Ama diziyi yapan Amazon çoğu ülkede Prime video servisine eklememiş Vikingsi Saçmalığın daniskası
-
quote:
Orijinalden alıntı: NymphetaminêBizde diyoruz ki D-max bile dublaj ve altyazı ile bu akşam ilk 2 bölümü yayınlayacak. Ama diziyi yapan Amazon çoğu ülkede Prime video servisine eklememiş Vikingsi Saçmalığın daniskası
Alıntıları GösterSorma ben de onun şokundayım şu an. Normalde diziyi arşivlemek için indirip izliyordum. İndirdim tüm bölümleri, altyazı yok tabi ortada doğal olarak. Son umudum Prime'dı, onda da esamesi yok. Sanırım bekleyeceğiz birkaç gün.
-
Sonra neden kaçak izliyorsun :D Ee para verdiğimiz yayıncısı olan platform yayınlamazsa ne yapacağız?
Şu olayı Netflix yapsaydı varya yerden yere vururlardı.
Türkçe altyazıda düşmemiş daha. Ne zaman düşer bilen var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: NymphetaminêSonra neden kaçak izliyorsun :D Ee para verdiğimiz yayıncısı olan platform yayınlamazsa ne yapacağız?
Şu olayı Netflix yapsaydı varya yerden yere vururlardı.
Türkçe altyazıda düşmemiş daha. Ne zaman düşer bilen var mı?
10 bölüm birden düştüğü için, onların da 1 haftaya kadar geleceğini sanmıyorum.
-
Bütün bölümler düşmüş. Boş vakitte izlemek lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün dmax'te ilk bölümü izledim, kesinlikle tr dublaj izlenmemesi gerektiğini anladım.
-
11
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Fena ters köşe yaptılar, hiç böyle bir giriş-sonuç beklemiyordum. -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.gerçekten de saçmalıktı. buğün tüm yeni bölümleri izledim ve ileri sardırmaktan neredeyse 10-15 dk da bitirdim gerçekten saçmalamışlar.. neden bütük kült diziler sonunu kötü yapıyorlar ?? bu arada yeni bölümlerin fragmanını izledim onlar apayrı konu zaten... yazık -
6x11 Ne kadar epik bir sahneydi öyle. Etkisinden çıkamadım tekrar tekrar izliyorum.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bjorn'un son anları çok dramatik ve epikti.İzlerken birkaç göz yaşı döktüm. Unutulmayacaksın büyük Bjorn Ironside... -
yeni arkaplanım
-
Ragnar sonrası bir türlü izleyesim gelmedi.Onun hatrına izleyeyim dedim maalesef beğenmedim.
-
6x11 bölümünü bir tke ben beğendim sanırım
-
Son sezonun hikayesel ve kurgusal rezaleti bir yana, bu sezonun çevrilen altyazıları da rezalet. "NTb versiyonuna senkron edilmiş" altyazıların her bölümde senkronu uçup gidiyor. Altyazıyla uğraşmaktan diziye odaklanamıyorum her bölüm. Kimlere kalmış şu dizinin çevirisi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kriger6x11 bölümünü bir tke ben beğendim sanırım
11.Bölüm şaşırttı beni biraz önceki bölümlere göre çok daha iyiydi.
-
ben bayıldım 6x11'e
-
6 bölüm izledim biraz durağan yani yavaş akıyor ama önceki sezonlara göre çok daha iyi bence.
-
6x11 biraz iyiydi ama sonrası konuşmaya değmez bence... gerçekten hüsrana uğradım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X