< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vikings: Valhalla (2022-2024) | Netflix (6. sayfa)
-
-
2.sezonu bitirdim.
Güzeldi bence. İzlettirdi çok sıkmadı.
Diğer sezonlara da güzel malzeme var. Bozmazsa 4-5 sezon rahat gider.
-
2 günde izlenebilecek sıkıcı olmayan bir dizi. 3 sezonu merak ettirecek şekilde bitti 2 sezon. Üçüncü sezon çıkınca izlenir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizi kendini çok güzel izlettiriyor. 2. sezonun son 3 bölümü çok güzeldi özellikle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk sezonda köprü sahnesinde o kadar heyecanlanmışım ki ayağa fırladım tezahürat yaptım evde herkes geldi ne oluyor diye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende bitirdim 2. sezonu şimdi, Gerçekten güzel bir dizi izlettiriyor kendini bazı sahneleri çok çok iyi, Karakter ve oyuncular çok iyi gereksiz sahneler çok yok beğendim baya 3. sezon 2024'de gelecekmiş sanırım tek kötü yanı bu.
-
Final sezon 2024'te geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 12 Haziran 2024; 21:31:44 >
-
2. sezon 4. bölümdeyim. freydis kısımları game of thrones kitaplarındaki sam bölümleri gibi ruhumu emiyor sıkıcılıktan.
-
3.sezon (final) 11 Temmuz'da geliyor.
NetflixyoutubeIn pursuit of a new Viking home, our heroes must venture further than they ever have before. From Constantinople to Greenland to the edge of the known world. But before they can set sail for new horizons, they must travel back to where it all started for one last battle. Heroes will become Legends in this final chapter in the Vikings: Valhalla saga. The epic Vikings: Valhalla saga returns to Netflix July 11, 2024. Watch Vikings: Valhalla, only on Netflix: https://netflix.com/vikingsvalhalla About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services, with 270 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. Vikings: Valhalla | Season 3 Official Trailer | Netflix https://www.youtube.com/@Netflix Seven years have passed. As Harald aspires to become King of Norway, Leif searches for the Golden Land and Freydis seeks a happy life for her people.https://www.youtube.com/watch?v=eWr2k2JCqdY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 13 Haziran 2024; 16:0:21 >
-
Güzel haber, Umarım güzel bir final sezonu izleriz bence güzeldi baya iki sezonda.
-
Trailer güzel. Bence fena olmayan bi dizi sıkmadan izlettirmişti 2sezonu
Güzel final yapacaklar gibi
-
3.sezon yorumlarını alalım izleyenlerden
-
HoD bitince başlayacağım ben 3. sezona
-
İlk 2 bölümü izledim. Güzeldi
-
güzeldi ama erken bitirdiler, sebebi nedir bilemiyorum tam da diziye alışmıştım.
Normandiyalı Emma için 10 sezon sürse izlerdim.
-
Son bölüm hariç sıkılarak seyrettim diyebilirim. Gelecek sezon ortalık karışacağı için daha güzel olur umarım.
Dizi bitti.
-
Nasıl?
Bildiğin hocam finaldi bu sezon:D
Aslında 1 sezon daha giderdi rahat. Malzeme var ellerinde
Belki aynı Valhalla'da olduğu gibi yeni bi Vikings serisi çekerler bunun devamı niteliğinde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X