Şimdi Ara

vikipedi vpn kullanmayı yasaklıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz vikipediye vpn ile giriyoruz. Ben kullanıcı girişi yapıp birkaç bilgi eklemek istiyorum. ravi denen bir hizmetli beni vpn kullandığım için engellemiş bu engel 1 yıl sürüyor ve IP'me yönelik yani başka hesap bile açsam yine giremiyorum. Bu vikipedinin politikası değil miydi cesur olun ekleme yapmaktan çekinmeyin sizin küçük adımlarınızla bütün dünya daha çok bilgiye ulaşacak diyen. Yani şu an vikipedi hizmetlileri resmen devletin yaptığı şey yüzünden türk kullanıcıları cezalandırılıyor. Yahu benim ne suçum var ben mi engelledim. Türkçe vikipedinin gelişmesi sadece türkçe konuşan insanlara fayda sağlar. Bizim Türkçe vikipediyi geliştirmemiz amerikalı bir hizmetlinin umurunda değil. Onun ne işine yarayacak ki. Biz kendimiz için geliştiriyoruz. Neyse arkadaşlar bu durumu yaşayan veya nasıl bir çözüm yolunu izleyebileceğimizi bilen var mı?

• Çözümü yurtdışındaki bir pc/servera uzak masaüstünden bağlanıp girmek. VPN ile giriş yapmak Vikipedide yasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 29 Ağustos 2018; 13:24:13 >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Bunu nasıl yaparız
  • milorde1 M kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından bir server kiralarız. İçine sistem kurup uzak masaüstü bağlantısı kurup erişiriz. Sistem kurulumu konusunda server firmalarının servisleri var, şu sistemi kurun diyorsun lisans anahtarını falan verdiğinde istediğin sistemi kurarlar. Windows un bununla ilgili işlevleri olduğu gibi, teamviewer vb. 3. parti programlar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Ekim 2018; 12:21:45 >
  • Kolonlanmış sunucudan girilmiyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.