Şimdi Ara

Viktor'a Deathfire hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Probuilds sitesine baktığımda herkesin öyle girdiğini gördüm neden deathfire giriliyor thunderlord yerine bilgilendirebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karşıda tank varsa dps mage olarak da kullanılabiliyor viktor. Kırılgan rakipleri teklemek için de halen yeterli ani hasara sahip oluyo skill seti sayesinde.

• Çünkü koridorda e ile güzel dürtüyor.Dk 25 den sonra thunderlord dan gelen burste gerekte kalmıyor çar tek atıyor hertürlü.

• Oynayış tarzına baglı bu biraz, ikiside iyi gider ama deathfire daha çok laningte heroyu kurtarmak daha etkili olmak için olur. Thunderlordsa latede teklemek icin kullanılır genellikle

• kassadine almakla aynı mantık q tradelerinde ekstra hasar için
  • Benim bildiğim 2 temel sebebi var
    1-) Q attığında Q tekli kişiye vurduğu için verdiği hasar 4 sn sürüyor, bu da takalarını oldukça güçlendiriyor.
    2-) Ultin hasarı 2~4 saniye arasında bi değerde vurduğu için deathfire sürekli tetikleniyor. Ultinin sürekli hasarını güçlendiriyor.
  • şimdi viktorun q'sunun il vuruşu aa dan sayılmadığı için koridorda adama q attığın zaman minyon agrosu almazsın bu yüzden viktor koridor takaslarının %90ında üstün çıkar(orianna-vlad-kassadin gibi herolar hariç) ve tekli hedef olduğu için dft nin süresi uzun sürer ve 2. seviyeden sonra zaten e'ni tutturduğun sürece viktorun karşısında laning yapmak çok zordur.manan zaten bitmiyor o yüzden viktor-dft ile assasin-melee midlanerlara zorlu dakikalar yaşatabilir ama earlyi geçirdikten sonra ahri-fizz-talon-kassadin gibi herolarla rahatça kesebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltisLOL -- 13 Haziran 2017; 18:19:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok uzun zaman viktor oynadım tavsiye etmiyorum lane aşaması her heroya karşı sıkıntılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Benim bildiğim 2 temel sebebi var
    1-) Q attığında Q tekli kişiye vurduğu için verdiği hasar 4 sn sürüyor, bu da takalarını oldukça güçlendiriyor.
    2-) Ultin hasarı 2~4 saniye arasında bi değerde vurduğu için deathfire sürekli tetikleniyor. Ultinin sürekli hasarını güçlendiriyor.

asıl sebepler bunlar. 3. ek olarak. thunderlordun hali hazırda bekleme süresi uzun. dps sayılabilecek viktorda oyun sonu %30cd ve sonrasında perma q spamlıyorsunuz. bu da deatfire için sayılabilir. üstüne soldaki ağaçta df alırken mpenden gittiğiniz için %7 mpen alırken orta ağaçtaki thunderlorda giderken aldığınız hybridpenden daha etkili oluyor bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.