Şimdi Ara

Vin Diesel'in son filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vin diesel in son filmi ridrick günlükleri izleyenler varmı ben izledim valla hayran kaldım izlemeyenlere tavsiye ederim

• bence hayran kaLınacak bi fiLm deeL meseLa uLan 2 saat izLedik fiLmden bişe anLamadık yafs bide en guseL sahne Vin DieseL'ın ustunden dumanLar feLam cıkıor ya manyk yaf
  • alt yazılarını okudun mu filmi izlerken okumadıysan ondan bişi anlamamış olabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeaMons

alt yazılarını okudun mu filmi izlerken okumadıysan ondan bişi anlamamış olabilirsin

he gare yok artık
  • bir öneriydi sadece
    ama hareket olarak hızlı bir filmi adam da güsel oynamış
  • Yok yaf divxini çektim izledim bence hiçte güzel bir film değildi. Ekşın olsun torba dolsun diye çekilmiş. Zaten eleştirmenlerde verdi veriştirdi bu filme. Ancak konusu güzele benziyor dune gibi... Ancak yönetmen ekşın olacak diye atmosferin azına mıçmış afedersiniz. Gene de fena film değil de sinemaya gidip izlersen bir nebze güzel gelir sanırım.
  • John Who mu yoksa yönetmen? O da hep öyle ekşın manyağıdır ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla iğrençten öteydi film nesini beyendin yaw yarısında çıkarttım diski götürüp dğiştirdim birde kadınla papaz oldum ne o öyle 4 hata yaptın falan tripleri yok yeni mekke arayışında insanlar
    heykel kılıklı işgal gemileri ucuz aksiyon
    şurda 3 kişi kafa kafaya versek daha sağlam senaryo çıkar ortaya
  • ben sinemada izledim düşünmeye başladım şimdi acaba onun içinmi bana güsel geldi
  • ya bende pek beyenmedim çok boş bi film çok önce seretmiştim netten çekip hiç cd ye bile yazmadım direkt geldiği gibi shift+delete
  • HAhahah harbiden yeni mekke de ne yaf. Onu açıklamadan bitti film. Belli bir romandan çeviri film ama 3 sayfayı alıp film yapmışlar. Uzay gemileri de harbiden iğrenç ötesi idi. Heykel şeklinde olanlar. Iyyyyk. Açın bakın 20 sene evvel ki bir bilimkurgu fillmine çok daha güzelleri vardır. Hele o ufak uzay gemisi resmen mazgalları sökmüşler uzay gemisi yapmışlar. Yannız vin diesel abinin gözler karizmaydı değişik bir ırk gibi göstermişler ama hobbitten pek farkı yoktu trip yönünden. Ha bire kaçıyo ha bire kaçıyo. Kaç kaç nereye kadar
  • vin diesel çok kasıyor be kendini.
  • tabi olm adam o kadar kas yapmış kasılacak tabi
  • izlemem lazım divx ini aramaya başlayayım
  • Normal bir film: Ne çok kötü ne çok iyi......

Benim en çok hoşuma giden yaratılan dünyanın oldukça orjinal olmasıydı.......
  • yaw yarım saat divx den cekceginize giden yakınLardaki Cd-Shop dan kiraLayın sora Cd'ye yazın e tabi yakınLarda yoksa bide cdwriter da yoksa hade koLay geLsin
  • Vin Diesel'in filmleri iyi olurdu ama bu bence olmamış,boş zamanınız çoksa ve yapacak bişi bulamıyorsanız işte size 2 saat öldürme yolu
  • vin diesel in ayılıkları dışında güzel filmdi
    değişik bir atmosfer yakalamışlar ama bence conan a çok benziyordu hele tahtta oturma sahnesi falan.
  • nediyeyim HELLBOY ve RİDDİCK çok STTRİCK filmlerdi umarım avp de böyle çıkmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.