Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
0
Favori
51.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallahi içerik çok güzel olmuş, birden kendimi eu.nexon da sandım ki donanımhaber linkini görünce dedim "oh tamam doğru yerdeyim"...
  • Site Tasarım Aşamasında.
  • 15 eylülde erken open beta başlıyacakmıs closed beta da oynayan arkadaşlara 2 tane key verilmiş bu keylerle sadece erken betaya girebiliyormusuz.Eğer varsa oynayan yardımcı olursa sevinirim ve bu betada yaratılan hesaplar , itemler vs. silinmeyecekmiş, başlayacaklara başarılar dilerim.
  • Çok zor.avrupayada daha çok var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 7 Eylül 2010; 23:34:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Çok zor avrupaya daha çok var

Avrupa'dan bahsettiğini ne biliyorsun? Amerika serveri 15'inde Pre-OBT olacak.
  • Ben Amerkidan bahsettiğini biliyorum.O yüzden çok zor dedim :) Orda nokta ve ve -da ekledim zannetim düzeltiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 7 Eylül 2010; 23:36:11 >
  • avrupa serveri suanda aktif değil zaten. Forumda arattım vindictus diye "vinductus eu" diye bir konu vardı birde " bu konu " o yüzden buna yazdım.Girebiliyorsun büyük ihtimalle oyuna key sıkıntı ama key bulsak oynarız.
  • key olayı halleddin. site proxy dns koruması var. siteden aol ile giris yaparsan ban yiyorsun zaten. direk exe'den girilcek bir alman sölemişdi.
  • quote:

key olayı halleddin. site proxy dns koruması var. siteden aol ile giris yaparsan ban yiyorsun zaten. direk exe'den girilcek bir alman sölemişdi.

Arkadaşın üyeliğiyle betada laglı olsa da oynamıştım. Ban falan yemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

key olayı halleddin. site proxy dns koruması var. siteden aol ile giris yaparsan ban yiyorsun zaten. direk exe'den girilcek bir alman sölemişdi.

bende oynamıştım. aol'dan giriyordum.direk exe'den giriyordum.site'de giris ypaitgin zmaan aol ile çakıyor hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 7 Eylül 2010; 23:46:04 >
  • quote:

quote:

quote:

bende oynamıştım. aol'dan giriyordum.direk exe'den giriyordum.site'de giris ypaitgin zmaan aol ile çakıyor hemen.

Ee banla ne ilgisi var?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ee banla ne ilgisi var?

çar tehlikeye giriyor

• Arkadaşlar 15 Eylül'de başlayıp 6 Ekim'de sona erecek olan beta için elimde 2 adet fazladan aktif edilmiş üyelik ve 4 adet fazladan beta key var.Her aktif edilen key için 2 adet yeni key veriyorlar.Size geri gönderilen 2 keyden en az 1 tanesini bana geri vermeniz şartı ile elimdeki 4 keyi veya isteyen varsa aktif edilmiş üyelikleri sizlerle paylaşabilirim.Sizden geriye key istememin sebebi keyleri paylaşmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Arkadaşlar 15 Eylül'de başlayıp 6 Ekim'de sona erecek olan beta için elimde 2 adet fazladan aktif edilmiş üyelik ve 4 adet fazladan beta key var.Her aktif edilen key için 2 adet yeni key veriyorlar.Size geri gönderilen 2 keyden en az 1 tanesini bana geri vermeniz şartı ile elimdeki 4 keyi veya isteyen varsa aktif edilmiş üyelikleri sizlerle paylaşabilirim.Sizden geriye key istememin sebebi keyleri paylaşmak.

Bana verirsen sevinirim . aktif üyelik ya da key farketmez fazladan 2 key vericeklerse keylern 2 sinide sana veririm geri

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Arkadaşlar 15 Eylül'de başlayıp 6 Ekim'de sona erecek olan beta için elimde 2 adet fazladan aktif edilmiş üyelik ve 4 adet fazladan beta key var.Her aktif edilen key için 2 adet yeni key veriyorlar.Size geri gönderilen 2 keyden en az 1 tanesini bana geri vermeniz şartı ile elimdeki 4 keyi veya isteyen varsa aktif edilmiş üyelikleri sizlerle paylaşabilirim.Sizden geriye key istememin sebebi keyleri paylaşmak.

Bende talibim dostum. Lost u yanlız bırakmak olmaz değilmi ejder :)
  • İkinizede gönderdim.
  • eyw sağol tekrardan :)
  • banada gönderirmisin ? :)
  • bende alabilirmiyim sef... cok merak ettigim bir oyun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.