Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
0
Favori
51.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun iyi güzel ama bi süre sonra ne yaparsan yap sıkıyor.
  • Pve seven ve farklı bir oyun arayan arkadaşlara tavsiye edebilirim ama beni sarmamıştı.
  • 2 gb ddr 3 ram
    1 gb atı x300 x550 x1050 ekran kartı

oyun çok fena kasıyor minimum ayarlarda bile. Ne yapmam lazım acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Zuko

Oyun iyi güzel ama bi süre sonra ne yaparsan yap sıkıyor.

Katılıyorum, setleri itemleri yaptıktan sonra bir amaç kalmıyor.Bu yüzden sıkıcı bir hale geliyor.Sadece set, item değil.Dungeonlar bile sıkıcı o derece yani
  • şu account authenticationmudur ne halttır proxye vurdurmadan giriş mümkün değil sanırmı...
  • Merhaba arkadaşlar vindictusa yeni başladım. Gayet güzel bir grafiği,effectleri var gibi geldi. Oyunu oynadım eğlendim ama kime sorsam sıkıcı başka oyun oyna diyorlar. Neden böyle bir yargı var herkeste. Hadi tamam dedik ki sıkıcı ee ne oynamamızı önerirsiniz ? Her oyun bir yerden sonra aynı mantığa bağlanıyor öyle bakarsanız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

Merhaba arkadaşlar vindictusa yeni başladım. Gayet güzel bir grafiği,effectleri var gibi geldi. Oyunu oynadım eğlendim ama kime sorsam sıkıcı başka oyun oyna diyorlar. Neden böyle bir yargı var herkeste. Hadi tamam dedik ki sıkıcı ee ne oynamamızı önerirsiniz ? Her oyun bir yerden sonra aynı mantığa bağlanıyor öyle bakarsanız ?

bende oynadım zamanında ama sürekli aynı dungeonlarda görev yapmak bir süre sonra çok sıkıyor, sonra pek bir aksiyon-etkinlik göremedim (varsa eğer bilmiyorum). Bu sebeplerden dolayı arkadaşların sana oyunun sıkıcı olduğunu söylemiş olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

Merhaba arkadaşlar vindictusa yeni başladım. Gayet güzel bir grafiği,effectleri var gibi geldi. Oyunu oynadım eğlendim ama kime sorsam sıkıcı başka oyun oyna diyorlar. Neden böyle bir yargı var herkeste. Hadi tamam dedik ki sıkıcı ee ne oynamamızı önerirsiniz ? Her oyun bir yerden sonra aynı mantığa bağlanıyor öyle bakarsanız ?

bende oynadım zamanında ama sürekli aynı dungeonlarda görev yapmak bir süre sonra çok sıkıyor, sonra pek bir aksiyon-etkinlik göremedim (varsa eğer bilmiyorum). Bu sebeplerden dolayı arkadaşların sana oyunun sıkıcı olduğunu söylemiş olabilirler.

Dungeonlar benide sıktı daha çeşit yapılınabilinir. Bilmemki ben bir arkadaşımla başladım beraber kasmak beraber boss kesmek birisi canavarı zincirleyip diğerlerinin saldırması gibi ya nasıl desem çok eğlence veriyor heleki skypeden konuşarak işin dalgasına verince :-) Daha çok kişi olursak dahada eğlenceli olabilir gibime geliyor. Hala oynayan varsa bana mesaj atarsa sevinirim :-) Ha bir yerden sıkar elbet o her oyunda var :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun eksiği pvp sanırım.Pvp varmı bu oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Oyunun eksiği pvp sanırım.Pvp varmı bu oyunda?

Duel systemi var teketek yani anladığım kadatıyla birde 40 lvl olunca bir şey varmış ama tam anlamış değilim gavurlardan bu kadarını anladım :-)

• Avrupa serverında oynayan arkadaşlar QuestTeam adında bir guildimiz var. Yardımlaşmayı seven herkesi bekleriz.

Yeni başlayan arkadaşlar için; Oyun sağ altından guild sekmesine tıklayarak arama bölümüne QuestTeam yazıp başvuracaksınız.

İyi oyunlar.
  • Oyun güzelmi ?
  • Gayet güzel hocam

• Geçen sene bıraktığım 60 level bi hesabım vardı. Şimdi indircem tekrar başlamayı planlıyorum. Bizim clan dağılmıştı. Maddi manevi yardımcı olabilicek olan varsa iyi olur
  • Pve sevmediğim için sıkıcı gelmişti
  • Arkadaşla birlikte bu oyuna başladık da anlamadığım bazı şeyler var. İtem satma olayı nasıl oluyor? Çantamdaki itemleri shoplarda satmaya kalkışınca hiç para vermiyor. Nasıl para kazanabiliriz bu oyunda? İtemlere nasıl + basılır? Nerden item bulunur? Alışveriş sistemi nasıl, arkadaşa bendeki itemi nasıl veririm?
  • vindictus ile ilgi tüm detaylı bilgiyehttp://www.vindictusturkiye.net/index.php siteden ulaşabilirisiniz
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.