Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
577
Cevap
0
Favori
51.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok heveslenmeyin sadece 4 gunluk bir test bu.
  • 4 Günlük test fakat eksik olacak bir test... Sebepleri şunlar...

1- Marketplace'de pek çok item olmayacak sadece 20 seviyeye kadar olan oluşturmalar mevcut olacak..
    2- sadece 3 skill kullanılabilir olacak..
    3- En önemlisi evie ve karok yok :D evie olsa yeterdi (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvieMystery

4 Günlük test fakat eksik olacak bir test... Sebepleri şunlar...

1- Marketplace'de pek çok item olmayacak sadece 20 seviyeye kadar olan oluşturmalar mevcut olacak..
    2- sadece 3 skill kullanılabilir olacak..
    3- En önemlisi evie ve karok yok :D evie olsa yeterdi (:

3 skill kullanılabilir olacak derken??
  • Evıe closed betadan sonrada olmayacak sanırım :( Evıe olmadan vindictus oynayasım gelmıyor hıc.
  • evie yoksa kapayın vindictusu :D :D
  • Adamlar bence bunun farkında olacaktır ya evie ve karoku en kısa zamanda getirecektir veya kendileri karakter yapılandırmasına gidebilir. Hani bir okçu gelseydi fena olmazdı Evie güzeldi çok iyi destek veriyordu golem ve heal kısmıyla 2 karakter oyunu çok yürütmez diye düşünüyorum karakterler kısa zamanda gelicektir bence
  • Arkadaşlar merak ettiğim birşey var cevap verirseniz sevinirim. Benim ekran kartım ati radeon x1550. Kasma yaparmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LebEns53

Arkadaşlar merak ettiğim birşey var cevap verirseniz sevinirim. Benim ekran kartım ati radeon x1550. Kasma yaparmı acaba ?

Vindictus Minimum Requirements

CPU: Single Core 2.4 GHZ
    RAM: 512 MB
    Graphics Card: Nvidia GeForce 5xxx series or equivalent
    Operating System: Windows XP
    Hard Drive: 5 Gigabytes

Şöyle bir şey buldum bu nexon un ama yinede benzer olacaktır şunu söylemekte yarar var optimizasyon iyiydi ayarlar aşırı düşüğe alınabildiği gibi çok yükseğe de çıkartılabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

quote:

Arkadaşlar merak ettiğim birşey var cevap verirseniz sevinirim. Benim ekran kartım ati radeon x1550. Kasma yaparmı acaba ?

Şöyle bir şey buldum bu nexon un ama yinede benzer olacaktır şunu söylemekte yarar var optimizasyon iyiydi ayarlar aşırı düşüğe alınabildiği gibi çok yükseğe de çıkartılabiliyor

Anladım ama herşeyide en düşüğe almak istemiyorum yani benim ekran kartımla bu oyun en azından orta kalite oynanabilirmi (çok düşük olduğunda oynadığım oyundan birşey anlamıyorum 1280x768 olması gereken şeyi 640x480 e alıyorum boğuk boğuk olmuyor,oynanmıyor yani :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

quote:

Anladım ama herşeyide en düşüğe almak istemiyorum yani benim ekran kartımla bu oyun en azından orta kalite oynanabilirmi (çok düşük olduğunda oynadığım oyundan birşey anlamıyorum 1280x768 olması gereken şeyi 640x480 e alıyorum boğuk boğuk olmuyor,oynanmıyor yani :)

Donanım hakkında pek bilgim yok ama bu siteden vindictusu seç bakalım çalıştırıyor mu? http://www.systemrequirementslab.com/cyri/download.aspx

not: Site açılmassa yenile sürekli açılana kadar. İE de açamadıysa FF de dene açılıyor FF de.

Vindictus(Mabinogi Heroes)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 14 Eylül 2011; 12:43:12 >

• Bugun EU beta aciliyor. 4 gun surecek bu beta surecinden sonra EU version XE olarak gelicek. Hepinize bolca eglenceler.
  • Sonunda geliyor yahu. Uzun süredir bekliyorum. Beta KEY im da hazır =) Akşama eğlence var yani..
  • site halen değişmedi sanırım, ana sitede de değişik adres yok...

ok cevabımı aldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 15 Eylül 2011; 11:42:30 >
  • Oyun inidirilmeye aktif edilmiştir.
    Beta key alamayan olduysa pm ile isteyebilir bir tane var fazla.
    Site değiştirilmiştir.
  • hayret ettim böyle grafikleri olan oyunu benim pc recommended bile çalıştırıyor kasmadan , neyse %13 oldu iniyor 1 saat sonra coşturucaz
  •  Vindictus(Mabinogi Heroes)

bu hatayı alan varmı ben oyuna giremedim üyeligi sitesinden aldım
  • oyun türkiye, israilde blocklu ayın 18ine kadar, vpn yaparak girebilirsin
  • key olayını falan bilmiyorum ben de.
    şuan da oyuna normal girilmiyor değil mi ?
    (uzun zamandır bakmıyordum konuya)
  • oyun betaya kapalı olarak açılmıştı 4'ünde ama cb bitti artık ob var gir oyna sabahlara kadar... Tabii okul var (: sanırım forumun en neşeli olanı benim özlediniz mi beni xD Evie'de geldi nihayet 9 gündür giremyorum oyuna çnkü pc'ye format attım gece başlıcam indirmeye Evie de geldi galiba onunla başlıcaz artık :D Ünlü bir ingiliz düşünürü olan scooby do ne demiş ? Scooby? Hehehe xD saçmaladım ama olsun :D Bu arada oyunda en çok saçmalayan kişiyi görürseniz sıkmayın canınızı o mutlaka bnmdir :D

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.