Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
0
Favori
51.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EvieMystery

quote:

Orijinalden alıntı: W

Arkadaşlar oyun iyi güzel de, 5 dakikada bir dc ediyor. Aynı sorun arkadaşımda da var hatta forumlara baktım orada da millet dertli, sizde de var mı problem?

Edit: Modemi resetleyince düzeldi.

Modemle alakası yok 3 gündür sorunsuz oynuyorum.... Buradan CAViA ya yani yeni adı ile Skalpell'e çok ama çok teşekkür ediyorum. Gerçekten mükemmel derecede yardımcı oldu bana. Oyuna çok ısındım.. Evie'm ile mutluyum... Mutluyum dedim ya aklıma şarkı sözü geldi :D

Hocam her girince oyun dc veriyor sürekli, modemi resetleyince düzeliyor o gün oyun. Ben de evieyim oyun çok güzel 12 oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Beyler 110k dan kılıç aldım ama elime gelmedi. Param da gitti, ne yapabilirim?

Posta kutusuna bak. Marketten aldiklarin oraya gelir. NPC den aldiklarinda direk inventory e gelir.

Edit:
    Evie hakkinda oneri ve bilmedikleriniz icin yardimci olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 11 Ekim 2011; 7:52:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Beyler 110k dan kılıç aldım ama elime gelmedi. Param da gitti, ne yapabilirim?

Posta kutusuna bak. Marketten aldiklarin oraya gelir. NPC den aldiklarinda direk inventory e gelir.

Edit:
    Evie hakkinda oneri ve bilmedikleriniz icin yardimci olabilirim.

Marketten aldıklarında eline geliyor, hallettim zaten o işi sorun kalmadı.
  • daha önce aldıklarımın hepsi geldi ama bu gelmedi napıcam :S
  • Garip marketten aldigim hersey maile geliyordu. Hos eu ya daha baslamadim us de oynuyorum ama farkedecegini sanmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun95

yüklenmiyor oyun gençler. bi el atıverin.
    normal downloader dan deniyorum !

?
  • eu sunucusunda canta dolu ise maile boşsa canyaya gelir eşyalar dolu canta ile giderseniz dungeona filan lootladiklariniz maile gider mail max 32 mail alir fazlasi yok olur 6 gun icimde mailden almazsaniz silinir esyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 12 Ekim 2011; 0:05:37 >
  • oyunda olan varsa channel kaçta birlikte kasılalım :D
  • quote:

quote:

yüklenmiyor oyun gençler. bi el atıverin.
    normal downloader dan deniyorum !

?

gençler kaç gündür yükleyemedim oyunu.
    downloaderı açıp kaç saat bekledim indirmiyor hep yüzde 0 gösteriyor.
    yardım edecek yok mu ?
  • http://vindictus.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Download/GameClient bu adreste "click here to begin a manual download.. " yazısına tıklarsan Launcher yerine tüm oyunu indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stone

http://vindictus.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Download/GameClient bu adreste "click here to begin a manual download.. " yazısına tıklarsan Launcher yerine tüm oyunu indirebilirsin.

hocam çok sağol.şuan perfect world ün bi oyununu indiriyorum.
    bu inince onu da deneyeceğim.
    tekrar sağol.
  • 20 level oldum ama mage için light armor giyiyorum, biraz yavaşladı karakter. Acaba cloth giysem daha mı doğru olurdu
  • arkadaslar bişey sorucam ben ttnet 8 mbit sınırsız kullanıyorum... 25 gb kullandıktan sonra 1mbit e düşüyormuş. vindictus da yazıyor kota.. sizce 1 mbit çok mu yavaş olur birşeyler söyleyin :D ltfennnnnnnnn
  • Arkadaşlar EU'ya başladım, Mage oldum Evie'mi ne. Şimdi tek sorum var, karakter seçiyoruz isim yazma ve işte saçı yüzü, saç rengi felan seçme yerinde bazıları kullanılmıyor sanırım onun için ncx mi ne var dolar ile alınıyor herneyse solda 5 tane giysi modu var hepsi çok güzel seçtim birini, öyle başlıcam sandım ama gene çapulcu gibi başladım. Ee niye seçtim ben o zaman ordan outfit ? Yada şöyle birşey var aklımda ilerde giyiceğimiz giysi öyle mi gözükücek ? Yada daha ayrıntılı bilen biri açıklarsa iyi olur
  • Birşey dikkatimi çekti, karakter açma ekranında arkada 2 tane daha kapalı karakter var. Biri öküz olanın adı Karok muş sanırım çok iyi birşey, diğerini bilmiyorum ama arkadasında ki ok'lara bakarsak oda okçu. Bunlar ne zaman gelcek acaba =/
  • Oyunda pvp nasıl ?

Başlamaya değer bi oyun mu seri skilller var mı ?

Ben de online oyuna başlamayı düşünüyorum da böyle abartı ışıklı efektler olmayan sağlam bi oyun arıyorum tavsiye eder misiniz ?
  • @CryForYou

O özellikler gerçek parayla satın alınıyor

@köptükörgen

PvP arıyorsan başlama Vindictus'a

Skiller seri, Source motoru kullanılıyor ve aksiyon oyunu gibi
  • evet skiller combolar gayet güzel.warriors orochi ve dynasty warriorsdaki gibi her bir vurusumuzu takip ederek kombo yapıyoruz.ama bu tarz oyunlardan en büyük beklentim pvp oldugu için devam etmicem :D
  • ben de yeni başlayacağım.
    evie mi tavsiye ediyor herkes şimdi ?
  • Bir rehber varmı acaba bu oyun hakkında 6 lvl oldumda pek fazla bir şey anlamadım oyun sırf deungeondan ibaret sanırım
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.