Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
0
Favori
51.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen pek birşey anlamadım bende, warrior daha güzel Korak mı ne o gelene kadar bu karakteri 44 yapmayı düşünüyorum. Tek sorum var kendimize nasıl item yapıcaz ? General shop da bir kağıt gördüm set met baya var, sağ tıkladım görevi çıktı bende sandim craft yapıcaz bi baktım diyor seti topla şu npc ile konuş. Lan ben zaten o seti nasıl bulucağımı arıyorum bana diyor seti topla gel
  • İmzamdaki siteden her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. En geniş çaptaki vindictus forumuyuz.
  • @harun95

Evie iyidir.

@Faewox

Oyun sırf dungeon, takıldığın yerde sorabilirsin zor bir oyun değil.

@CryForYou

20 levelden sonra falan başlarsın doğru düzgün setler yapmaya. Ayrıca o topla getir dediği seti götürünce sana gold+exp verecek. Olayı o yani.
  • 44 Lvl oldum. Setı dızdık Kılıcı Aldık elımıze :)

Eee diktik kılıcı tamam ama sımdı ne yapıcaz... Lvl patch cabuk gelır umarım yoksa ne gorev ne farm yapacak bısey kalmadı
  • beyler hangi server dasınız indirdim server ların acılmasını bekliyorum suan 5 saate acılcakmış

EDİT:Oyun Türk İp'Ye Block Mu Koymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 20 Ekim 2011; 15:40:20 >
  • Beyler 18 lvl lann oldum nickim DragonWalt
  • oyunu açamıyorum beyler?
    ilk başta kısayoldan denedim oyun açılmadı.
    sitesine girdim giriş yaptım oyunu aç dedim ama hata verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun95

oyunu açamıyorum beyler?
    ilk başta kısayoldan denedim oyun açılmadı.
    sitesine girdim giriş yaptım oyunu aç dedim ama hata verdi.

Oyunu vindictus.nexoneu.com sitesinden denediğine emin ol.4
  • Oyunda parayla alınan itemler dengesizlik yaratıyor mu?
  • S.a arkadaşlar oyunu oynayanlar varmı ben indirdim bugün başlıcam nedir ne değildir varsa türk arkadaşlar bi yardım edebilirlermi oyun içinde
  • İndiriyorum şuan bakalım nasıl bir oyunmuş^^
  • uzun süredir girmiyorum ya canım çekti şimdi
  • Arkadaşlar youtube ye vindictus pvp yazdığım zaman,mini game tarzı pvp çıkıyor.Şimdi ben yanlış şeye mi bakıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

Arkadaşlar youtube ye vindictus pvp yazdığım zaman,mini game tarzı pvp çıkıyor.Şimdi ben yanlış şeye mi bakıyorum?

Evet sanırım o mini game dediğin kale savaşı gibi birşey, Kore serverlarında var sanırım, ve bildiğim kadarı ile toplu pvp sadece orada var, sonraki yamalarla gelecektir Avrupa'ya. Onun dışında pvp Vindictus'da halihazırda mevcut. Herhangi bir oyuncuya istek gönderdiğiniz vakit çok güzel kapışıyorsunuz. Pvp derken ne istediğini söylemesi gerek herkesin bence.

Bu arada duyduğuma göre Avrupa serverları 6, Kore serverları episode 10'daymış.
  • Avrupa versiyonuna Karok karakteri nezaman gelecek bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarveyQuinn

Avrupa versiyonuna Karok karakteri nezaman gelecek bilen varmı ?

Wiki'ye göre Karok daha Kore serverlarına yeni gelmiş ve aynı EU-Kore güncelleme hızına dayanarak şu tahmini yapabiliriz; Karok'un gelmesine en az 1 sene var. Çok geride EU ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISG

quote:

Orijinalden alıntı: HarveyQuinn

Avrupa versiyonuna Karok karakteri nezaman gelecek bilen varmı ?

Wiki'ye göre Karok daha Kore serverlarına yeni gelmiş ve aynı EU-Kore güncelleme hızına dayanarak şu tahmini yapabiliriz; Karok'un gelmesine en az 1 sene var. Çok geride EU ne yazık ki.

Oha 1 senemi Vindictusa tekrar başlamak için Karoku bekliyordum bende ya

• Artık bu oyun sıkmaya başladı
  • Vindictus EU indirdiğine eminmisin
  • Konu canlansın.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.