Şimdi Ara

vindows 7 kurulmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar NF61S Micro AM2 SE anakartlı bir sisteme win7 kramıyorum. aynı sisteme xp yi sorunsuz bir şekilde kurabiliyorum. vin 7 dedi sorun da şu önyüklemeyi geçince disk bölümleme aşaması veya dosyaların kopyalandığı yerde pc donuyor. ram ve hdd i değitirdim değşen bir şey olmadı. bios güncellemesi mi gerekiyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylu -- 28 Ocak 2010; 11:32:53 >

•  vindows 7 kurulmuyor

Biostan bu ayarı yapınız
  • maalesef olmadı
  • Bios güncelleme ile alakalı olacağını sanmıyorum xp'yi kurabiliyosan başka bir problem den kaynaklanıyor. Eğer HDD'de önemli bilgi yoksa C ve D de Acronis ile ve/veya herhangi partition silme bölme programı ile tüm partitionları silip.. tekrar kurmayı denermisin? bende win7 kurarken hata kodu alıyordum.. HDD bölümüne gelmeden kitlenme olmuyordu yalnız, size şuan önerdiğim şekilde kurabildim. Belki size de faydalı olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinAltunoglu

Bios güncelleme ile alakalı olacağını sanmıyorum xp'yi kurabiliyosan başka bir problem den kaynaklanıyor. Eğer HDD'de önemli bilgi yoksa C ve D de Acronis ile ve/veya herhangi partition silme bölme programı ile tüm partitionları silip.. tekrar kurmayı denermisin? bende win7 kurarken hata kodu alıyordum.. HDD bölümüne gelmeden kitlenme olmuyordu yalnız, size şuan önerdiğim şekilde kurabildim. Belki size de faydalı olabilir..

dediğiniz gibi defalarca bölümleri sildim ama olmadı. pc hep aynı yerde donmuyor bazen dsik bölümlemeye gelmeden bazen disk bölümleme aşamasında bazende dosyaları kopyalama aşamasında donuyor.

vista kurmayı denedim yine önyükleme aşamasında dondu pc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylu -- 28 Ocak 2010; 12:59:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NETCAD win7 64bit BULUNDU :D
    13 yıl önce açıldı
    Windows kuramıyorum
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.