Bildirim
Vınıltı ve fondan yukarıdan aşağı inen dalgalanma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım aynı problem bendede var bir çaresini bulabildin mi. ? ? ? -
Dostlar SD alıcıların dandikliğinden oluyor. Bazen açıp kapatınca biraz normale dönüyor. Ama temelde kalitesiz üretimden mütevellit bir sorun. Sanırım HD cihazlarda olmuyordur.
Ben de bu parazitlenmeyi farkedip teknik ekibi çağırdım, özetle yapabilecek bir şey olmadığını ifade etti. Çözüm ya modülle izlemek ya da HD alıcı sahibi olmaktan geçiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: image
Dostlar SD alıcıların dandikliğinden oluyor. Bazen açıp kapatınca biraz normale dönüyor. Ama temelde kalitesiz üretimden mütevellit bir sorun. Sanırım HD cihazlarda olmuyordur.
Ben de bu parazitlenmeyi farkedip teknik ekibi çağırdım, özetle yapabilecek bir şey olmadığını ifade etti. Çözüm ya modülle izlemek ya da HD alıcı sahibi olmaktan geçiyor.
Aynen hocam, modül ve hd boxlarda bu sorun yok...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X