Şimdi Ara

Vınn almayı düşünüyorum bi yardım etseniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar ben köye vınn almayı düşünüyorum 50 GB AKK li köyde Turkcell 3G si Vodafone 3G sinden çok daha hızlı da bu kotayı geçince 128 kbps ye düşüyor hız bu hız ile internette rahat gezinir miyim?CS.GO oynamayı düşünüyorum ping sıkıntı olur mu? Çift taşıyıcı falan diyorlar ama hikaye mı bilmiyorum bi yardımcı olsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/bilgisayardan-internet/bireysel-vinn-modem-kampanyasi

Burada sınırsız AKK si 15 GB

• Köyde sabit ADSL bağlantı yokmu? Varsa mobil bağlantıyla uğraşmayın. 3G de pingler genelde yüksek oluyor. 4.5G'de daha düşük olabilir.

128Kbps hız ile internet çok yavaş olur. Video, dosya indirme vs. bunları unutun. Maillere, foruma, haberlere bakarsınız ancak o hızla. Çeşitli hızlandırma yöntemleri var ama fazla ümit bağlamayın, çünkü çok yavaş bir bağlantı.

Mevcutta 3G'li telefon varsa deneme yapabilirsiniz. Turkcell hat ile telefonu modem yapıp CS:GO'ya giriş yapın. Pingler sorun oluyormu ortaya çıkar. Ping oranları bölge bölge değişir. Abone yoğunluğu, baz istasyonu kapasitesi, mesafe vs değişkenler var. Test etmeden bilemezsiniz. Android telefonları modem gibi kullanabilirsiniz. İnternet paketi varsa hattınızda deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 28 Haziran 2016; 10:45:16 >
  • Açıkçası elimde 2 ay kullanılmış vodafone (r206 mıydı neydi) 3g wifi modem var.. Ayrıca cihaza para vermeyim diyorsan benim cihazı satabilirim.. Daha üzerindeki jelatinler çıkarılmadı ve en ufak bir çiziği yok.. Vodafone modemi küçük bi ayar ile turkcellde de çok rahat bir şekilde kullandımda..

Eğer düşünürsan cihazı almayı bana özelden yazabilirsin.. unutmadan söyleyim daha cihazında garantisi devam etmekte.. Yanlış hatırlamıyorsam en az daha 1 yıl var.. Fakat dediğim gibi kullanılmadı 2 ay dışında.. İstersen fiyatta anlaşırız.. Kesin bişi var ki operatörün vereceği fiyattan çok daha ucuza gelicektir cihaz..

Ayrıca CS-GO oynucaksanız Turk Telekom Prime Faturalı öneririm 69 TL ye gelen 256K sınırsız bi tarifesi vardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vista1 -- 28 Haziran 2016; 16:44:38 >
  • Adsl olsa hiç uğraşmam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.