Şimdi Ara

Vınn Çekim Gücü Arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Gsm çekim gücü çok da iyi olmayan köyümüzde mobil interneti kullanabilmek için bir şeyler yapmam lazım. Köyde telefon ve internet çatıda ve evin 10 mt ilerisinde çekiyor ama evde çekmiyor. Ben de şöyle bir şey düşündüm 1 metrelik bir sopanın ucuna vınn'ı bantla sabitleyeceğim ve 5mt'lik bir usb kablosunun bir ucu çatıdaki vınn'a takacağım diğer ucunu da evde bilgisayarıma. Böylece bilgisayarım çatıdaymış gibi internete erişebilir mi?

Bir de şöyle bir şey duydum harici anten girişi olan vınn'ın anten girişine 30 cm civarı bakır kablo takıp kabloyu baz istasyonu yönüne çevirmek vınn çekim gücünü daha da arttırırmış, bunu da yapsam nasıl olur?

Arkadaşlar bu yöntem işe yarar mı yoksa saçmalıyor muyum?

• Yarar ama downloada yarar uploada pek yaramaz tcp ip protokolü gereği upload sorunlu olursa download da sorunlu olur yüksek bir verim alınmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Benim derdim zaten download upload yapmak değil internete erişeyim siteleri takip edeyim yeter bana.

İse yarar demek, çok mutlu oldum

Vinn olarak her iki operatoru de calistirdigi icin hem de harici anten girisi oldugu icin huawei e176g dusunuyorum, uygun mudur sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upload olmadan download da olmaz modemlerinin hepsi aynı internetten ikinci el cok bi beklentin olmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Çok beklentim yok ama sitelerde gezinme, sosyal medyada takilma falan yapamayacak miyim bu dediğim yontemle?

Dedigim vinn modem yetersizse baska vinn tavsiye eder misiniz? Yalnız harici anten girisi olan bir model olsun istiyorum.

• https://tr.gearbest.com/networking-communication/pp_227646.html?wid=1433363&currency=TRY&vip=4520808&gclid=EAIaIQobChMIyeGWuL_b2wIVEGwbCh2tWAwXEAQYAyABEgIz3fD_BwE

Yukarıdaki gibi GSM antenleri kullanabilirsiniz. ucuz/pahalı farklı konnektör tiplerinde seçenekler vardır. Mobil modeminize uyan bir adet satın alabilirsiniz.
  • islamzeki kullanıcısına yanıt
    Böyle bir urunun gelmesini bekleyecek zamanim yok maalesef o yuzden pratik bir çözüm dusunmustum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.