Şimdi Ara

VINN E372 ve Connectify

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir connectify yazılımını bilgisayarımda kullanıyorum ve çok da memnunum. gerek kablolu modemden gelen interneti, gerekse kablosuz modemden gelen interneti sorunsuzca diğer cihazlarım arasında paylaştırabiliyorum. Bu bağlantılarda bir problemim yok.

Geçtiğimiz günlerde Turkcell'den daha hızlı olduğu iddaa edilen VINN E372 modem satın aldım ve bilgisayarımda da sorunsuzca kullanıyorum ondan da memnunum. Gel gelelim bu internet bağlantısını ne yaptıysam connectify ile paylaştıramadım. Bir türlü Connectify'ın paylaşılacak ağlar listesinde bu ağı göremiyorum. listede çıkmayınca seçemiyorum, seçemeyince de paylaşılmıyor.

Bu sorunu nasıl aşarım? Acaba turkcell multivınn ların satışına damga vurabileceği endişesiyle bu paylaşımı önleyen bir donanım yada yazılım eklemiş olabilir mi modeme yahut sürücüsüne? Böyle bir şey mümkün mü?

İnternette araştırdım biraz, eski VINN ların bağlantısını paylaştırmakta bir problem yaşanmıyormuş ama E372 ile ilgili bir bilgi bulamadım. Bu bağlantıyı kablosuz olarak nasıl paylaşırım? Önerilerinizi bekliyorum, Adhoc istemiyorum aslında zaten o da çalışmıyor ama adhoclu önerileriniz varsa onlara da açığım.

Bazı bağlantıları köprülemeyi falan da denedim ama pek anlamam köprülemeden ondan başarılı olamadım. Köprüleme ile tavsiyeniz varsa ona da açığım ;)

Yardımlarınızı bekliyorum...

• türkcell izin vermiyor, bende hp dm1 var modemi içinde, connectify'i kurdum ama bir türlü çalıştıramadım.
  • e372 ile maksimum hızınız kaç oldu?
  • Turkcell henuz bu modem icin kullanilan teknolojinin tum turkiyeye yayilmadigini, sadece bazi pilot bolgelerde bu modemin asil hizina ulasabildigini ama tum testlerin tamamlandagini ve yayilmaya basladigini, bir ay sonra falan e372 nin kullanacagi teknolojinin tum ulkede aktif olacagini soyledi. Tum 3g yi kastetti heralde:)

bu teknoloji henuz evimi kapsamiyor bu sebeple simdilik eski vinn lardan cok da farkli olmayacagini soylediler, teknoloji yayildiginda kendi hizina cikabilecekmis sozde bakakim.

henuz yansiticim desteklemediginden iddaa edilen hizlara yaklasamiyorum tabii ama mevcut hizdan gayet memnunum.

Genellikle 5,5 - 6 ile baglaniyor. nadiren olsa da buraz daha yavas yada hizli baglanti sagladigim da oldu. simdiye kadarki rekorum 9.2....

Hizlari speedtest.net ile olcuyorum...
  • bende e182 var en fazla 7-8 mbt bağlandım, bağlatı programındae372 için,( dc hspa+ )yazınca hızlı bağlantı oluyormuş.. 21mbt lik modemle e182 ile bile hspa+ ayazanyerlerde bile 7-8mbt üzerini göremedim...her yer dc hspa+ olursa e372 almayı düşünüyorum..
  • arkadaşlar yok mu bir yolunu bilen?
  • Bende de hp 6550b var. Turkcell Vınn gayet güzel çalışıyor ancak connectify me yüklememe izin vermedi. Zar zor yükledim ikisini aynı anda çalıştırmaya kalkınca mavi ekran hatası aldım. Laptop 1 haftalık nasıl olur dedim ikinci denememde de aynı sonuçla karşılaşınca, bunun Turkcellin bir oyunu olduğunu anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackCode® -- 29 Mayıs 2011; 14:30:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.