Bildirim
Vınn ile LOL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bir önceki konunla bayağı bir çelişki var oyunla işim asla yok yazmışsın çok ilginç geldi.
Edit: hatta bütün konuların çelişkili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chimeria -- 29 Temmuz 2015; 19:50:29 > -
Benim bir arkadaşım telefon internetiyle lol oynadığını söylemişti ama ben denemedim. Ping'in yüksek olsada oynanabilir olacağını düşünüyorum ben -
Tabiki oynayabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Msi gs70 i ben aldım. Diğer her şey ya bir arkadaşın işi ya da kuzenimin. Boşuna kuzenim için soruyorum gibi ifadelerle konuları uzatmak istemedim. -
Cevap veren diğer arkadaşlara da teşekkür ederim. -
Bende vınn kullanıyorum, AKK bitene kadar ping 60 ama AKK bittikten sonra 1k+ Ping :D
Bulundugun konuma gore degisir.
Ben kullanmistim , TR serverinde 96-110 , Westte 105-125 arasi ping oluyor.Cok saglikli olmasa da oynaniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki fazla kota dolduruyor mu? Ortalama 40dk lik bir oyunda ne kadar harcadığına hiç dikkat ettiniz mi?
800 ping
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mictlan
Peki fazla kota dolduruyor mu? Ortalama 40dk lik bir oyunda ne kadar harcadığına hiç dikkat ettiniz mi?
30-60-80MB
Çok yiyormuş yaa. Sıkıntı o zaman bu iş.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mictlan
Çok yiyormuş yaa. Sıkıntı o zaman bu iş.
Eğer telefonun varsa avea internetinde ping az oluyor ama vınn sıkıntı olmadık yerlerde ping girebilir
biz telefonun internetinden oynuyorduk 25-30 mb gidiyordu 1 maçta -
köye gittiğimde telefondan wifi açıp oyunuyorum avea internet ve köydeyim sen düşün 120 ping falan oluyor sıkıntı çıkarmıyor.vınnla her türlü oynanır -
70-90 ping arası oynarsın. Ortalama 20-30 mb arası gidiyor maç uzunluğuna göre ama hız düşümlü paketin varsa ve paket bitimi olduysa 5vs5 girmeyi deneme anca botlara karşı oynarsın yoksa pingten minyonların hareket ettiğini bile göremezsin. -
Elbette, oynayabilirsin. -
Vınn ile oynuyorum ping 80 civarı oluyor.
Telefondan giriyorum ben, tr de sabit degil ping 80 ile 150 arasi gidip geliyor genellikle 110 falan. Tabi 1gb internet bittikce yenisini alinca fatura 260tl geldi ama mac atmak baya az yiyor interneti ben genelde google takilip dizi izledigim icin gidiyor. Internete girme sadece lol aç 1 gb internet 2-3 gun falan yeter heralde
Bide beyler vodafone icin vi nn var mi mobilimde benim icin arastirabilir misiniz? Ayrica bu vinn denen alet kasalara takiliyor mu yoksa illa laptop falan mi olmasi lazim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lol ekran çok yakın
- shaco replikleri
- flame atmak ne demek
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- troll nickler
- afk nedir
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X