Şimdi Ara

Vınn ile LOL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende var ve önermiyorum.Ankaranın ortasında oturmama rağmen ping yükselmesi çok oluyor.Genel olarak 90-100 ping arası değişiyor ama gidip gelmeler çok fazla.24 k ping gördüm hacı öyle söyliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon netiyle bile oynamıştım 80-90 ping civarı. Vınn la da oynanır heralde.
  • turkcell 3g yi telefondan paylaşıp okulda 90 pingle oynamıştım. ama arada ani ping yükseliyordu 200 görüyordum sonra düşüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mictlan

Başlıkta da belirttiğim gibi turkcell vınn ile özellikle lol ve cs go gibi oyunlar ping sıkıntısı yaşamadan oynayabilir miyim? Deneyen veya konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Ona göre alıcam vınn.

Turkcell vınn kullanıyorum benim modemde mi yoksa hatta mı bir sıkıntı var çözemedim ama. Şöyle söyleyeyim, youtube olsun, dizi siteleri olsun video izlerken veya ne bileyim internette dolaşırken hiçbir sıkıntı olmuyor, ne zaman Lol oynamaya kalkışsam sürekli sıkıntı. Gidip gelmeler yaşıyor ben de anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EresboSS

Benim bir arkadaşım telefon internetiyle lol oynadığını söylemişti ama ben denemedim. Ping'in yüksek olsada oynanabilir olacağını düşünüyorum ben

Bende telefonun netiyle oynuyorum ama gece 1 2 gibi yoksa ping yukselip dusuyor oynanmiyor

• Vınn var çöp leş iğrenç 120 ping en az 10000 gördüm ben intihar sebebi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.