Şimdi Ara

Vınn ile Vodafone kullanımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
46.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: brobiy

quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

beyler bende aynı olayı deniyorum şuan ama olmuyor. Elimde vınn var vodafone hatını taktım, yalnızca turkcell hattı içindir diyor, çevirmeli bağlantı oluşturdum *99# ile yine olmuyor, sizce ne yapmalıyım turkcell in kotası doldu mecbur vodafone kullanmam gerekiyor.

turkcell vınn yazılımı başka operator sim kartına izin vermıyor.ben vınn yazılımını kaldırdım,mobil partnerle kullanıyorum.çok guzel çalışıyor.

dostum ne oluyor mobil partner, tam olarak ne yapmam gerekiyor

mobil partner burarada..her üç operatörde çalışıyor...http://www.beyazkod.com/forum/index.php?topic=10833.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 13 Mart 2011; 20:51:10 >

• mesajim bulunsun
  • Arkadaşlar mobile partner gibi yan sanayi programlarla uğraşmanıza gerek yok.http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/vinnailesi/Turkcell-3G-VINN.aspx
    Bu linkteki sıkça sorulan sorulara tıklayın sayfanın en altında huavei üretici yazılımını indir yazıyor tıklayın indirin ve kurun. Mobile partner denen fason programın asıl versiyonu ve gerçek vınn yazılımıdır o. Pc üzerinden arama vs yapılıyor ve türkçe çevirisi sorunsuz. Partnerdeki ayarları aynen bunada uygularsanız daha hızlı ve sorunsuzca nete bağlanabilirsiniz.
  • selam arkadaşlar
    ben de bugün,wınn modeme vadafone hat alıpihaftalık sınırsız paket yükledim.uzun uğraşlardan sonra girdim ama hız acaip yavaş.wınn la hspa bağlantı yazıyordu fena değildi ama bu çok yavaş 1 sayfayı zar zor açıp ötekilere zaman aşımına uğradı diyor.acaba bir ayarı falan varmıdır bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .
  • bende de vınn var vodafone hattı takıp vodafone nın yazılımıyla internete girebiliyorum ama arkadaşın dediği gibi çok yavaş 3g şebekesinde bağlanmıyor 3g şebekesinde bağlanmak için ne yapmalıyım??
  • bende vodafone k3770 vodem var mobile partner programını kuruyorum ancak program modemi görmüyor :((
    sebebini bir türlü bulamadım :( yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Orijinalden alıntı: Feraset.

vınn modemlerde sim kiliti yokmuş. bizzat kendim 1 adet vınn modem sipariş ettim. cepnet aylık paket kullanılmak üzere...

bu modemler tek olarak satılıyor mu? kaç paraya sipariş ettiniz?

Ben 69'a mı ne almıştım..
    :)

Sakın sözleşmeli almayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

bende vodafone k3770 vodem var mobile partner programını kuruyorum ancak program modemi görmüyor :((

Dostum Vodafone k3770 hakkında bilgim yok Vinn 177 var bende Huvaimi ne esas markası mobil partnerı kurduktan sonra bide nette aratın lütfen driverını bulun onuda kurun sorunsuz modemi tanıdığını göreceksiniz,ben sıfır sorun avea hattı ile vınn modemi kullanıyorum,vodafone yide tanıttım gerekirse onun kartı ile de kullanma imkanım var.Ayrıca gerek sms gerek görüntülü görüşme gerekse bilgisayar üstünden telefon olarak kullanma imkanım var kullandığım sürüm 16.001.06.01.500 FaKiro şeklinde geçiyor herşeyi ile sorunsuz..Bir de hatırladığım bir tool bar onunla bir AT komutunu açmanız lazım tool çalıştırılarak bir komut giriliyor OK dediği anda tamam.Nette araştırın bulursunuz kolay gelsin..

• arkadaşlar vınn da vodafone hattı kullanmak için vodafone nın yazılımını kullanın.mobile partner programını kullanmanıza gerek yok vodafone yazılımını buradan indirebilirsiniz http://www.vodafone.com.tr/software/Setup-9.4.9.22273-full.cabinet.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: derin07

quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

bende vodafone k3770 vodem var mobile partner programını kuruyorum ancak program modemi görmüyor :((

Dostum Vodafone k3770 hakkında bilgim yok Vinn 177 var bende Huvaimi ne esas markası mobil partnerı kurduktan sonra bide nette aratın lütfen driverını bulun onuda kurun sorunsuz modemi tanıdığını göreceksiniz,ben sıfır sorun avea hattı ile vınn modemi kullanıyorum,vodafone yide tanıttım gerekirse onun kartı ile de kullanma imkanım var.Ayrıca gerek sms gerek görüntülü görüşme gerekse bilgisayar üstünden telefon olarak kullanma imkanım var kullandığım sürüm 16.001.06.01.500 FaKiro şeklinde geçiyor herşeyi ile sorunsuz..Bir de hatırladığım bir tool bar onunla bir AT komutunu açmanız lazım tool çalıştırılarak bir komut giriliyor OK dediği anda tamam.Nette araştırın bulursunuz kolay gelsin..

vodafone k3770 de huawei markalı... mobile partner programını kurdugumda modemi görmüyor... internetten modemin driver larını buldum yine olmadı... programa modemi bir türlü tanıtamadım...

• Sim Lock u kaldırmanız gerekiyor araşıtrırsanız bulabilirsiniz. 3-5 dakikalık işlem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drecho

mesajim bulunsun

mesajım bulunsun nedir ya
  • hiçbir program yüklemeden win 7 de turkcell vını vodafone hatla kullanıyorum..hiçbir problem yok ..modeli :huaweş-u176 ydı sanırım
  • sadece vodefone'un vodem yazılımını pcye kurmam yeterli oldu kıullanabilmem için. teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba. Yeri burasıdır diye düşünüyorum.

Elimde turkcellin vınn modemi var modeli mf 190. Bu modeme telsim hattımı takıp internete bağlanmayı denedim. Ve bir türlü bağlanamadım.

Kaç gündür uğraşıyorum. Umarım benimle aynı sorunla karşılaşmış çözebilen biri vardır.

Yaptıklarım,
    1- Vınn'ın üretici yazılımını yükledim düzgün bir şekilde bağlantı ayarlarını yaptım. Bağlantı hatası uyarısı aldım.

2- Vodafone un bağlantı programını yüklemedi Ras eror code 31 uyarısı aldım.

3- Her ikisinde de manuel şekilde bağlantı kurdum yine hata kodu 31 uyarısı aldım.

4- Başka bir bilgisayara(masa üstü XP) kurdum. 1. aşamada yaptığım şekilde sorunsuz bir şekilde çalıştı.

5- Bilgisayarım windows 7 ilgili hata kodunu aradım nette fazla makale bulamadım ancak güncel driver yüklemesinden bahsediyor. En güncelini yükledim.

Aklınıza gelebilecek tüm işlemleri denedim.

• merhaba arkadaşlar kullandığım vaio tz serisi laptop için wwan (dahili 3G modem) adaptör almayı düşünüyorum ama bunu kayıt mı ettirmek gerekir,yoksa direk sim tak çalıştır şeklinde mi olur

cihaz şu
  • windows 7'de Hata kodu 31 veya ras error code 31 uyarısı alan arkadaşlar sorunu çözdüm. Şuanda kilitsiz ZTE MF 190 (vınn) ve vodafone hattımla internete bağlandım.

İşlemi nasıl yaptım.
    1- Bilgisayardaki tüm bağlantıları kaldırdım. Aygıt yöneticisinden de varsa donanım ekle kaldır yaptım.
    2- Bilgisayarı yeniden başlattım.
    3- ZTEDrvSetup sadece modemin driverını yükledim. DC unlocker sitesinden bulabilirsiniz.
    4- Vodafone.co.uk adresinden vodafone mobile boardband 10.3.210 sürümünü yükledim kurdum.
    5- Bilgisayarı yeniden başlattım.
    6- Modemi taktım bilgisayara ve bağlantı gerçekleşti.
  • mstkurt M kullanıcısına yanıt
    Hala bu hattı kullanıyorsanız, mesaj atabiliyormusunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.