Şimdi Ara

Vınn ile Vodafone kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
46.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell Vınn ile Vodafone hat üzerinden bağlantı yapabilir miyiz?

• Cihazın yazılımı izin veriyorsa tabiki bağlanabilirsin, en kötü ihtimalle yazılımı değiştirirsin bağlanırsın.
  • SIM kilidi varsa açtırman gerekir. Yoksa vodafone sitesindeki yazılımı indirip girebilirsin.
  • ben bizzat denedim vodafone ile bağlantı kurabilirsin yalnız sms merkezi numarasını manuel olarak düzeltmen gerekiyor sms atmak istiyorsan
  • SMS önemli değil internete bağlanayım yeter
  • vınn modemlerde sim kiliti yokmuş. bizzat kendim 1 adet vınn modem sipariş ettim. cepnet aylık paket kullanılmak üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feraset.

vınn modemlerde sim kiliti yokmuş. bizzat kendim 1 adet vınn modem sipariş ettim. cepnet aylık paket kullanılmak üzere...

bu modemler tek olarak satılıyor mu? kaç paraya sipariş ettiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Orijinalden alıntı: Feraset.

vınn modemlerde sim kiliti yokmuş. bizzat kendim 1 adet vınn modem sipariş ettim. cepnet aylık paket kullanılmak üzere...

bu modemler tek olarak satılıyor mu? kaç paraya sipariş ettiniz?

bi ara 99 tlydi sanırım ..
  • Arkadaşlar kesin giriliyor değil mi Vınn üzerinden Vodafone ile? Ek yazılıma ihtiyaç var mı?
    Hangi Vınn modeli önerirsiniz.Vınn iyi değilse Vodafone Modemde önerebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Arkadaşlar kesin giriliyor değil mi Vınn üzerinden Vodafone ile? Ek yazılıma ihtiyaç var mı?
    Hangi Vınn modeli önerirsiniz.Vınn iyi değilse Vodafone Modemde önerebilirsiniz.

vodafone ile kullanacaksan, turkcell le işin ne ?

http://www.vodafone.com.tr/Internet/on-odemeli-mobil-modem-kampanyasi.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Arkadaşlar kesin giriliyor değil mi Vınn üzerinden Vodafone ile? Ek yazılıma ihtiyaç var mı?

Sürekli kullanmayacağım için aylık ücret ödemek istemiyorum. Belki ayda 4 yada 5 gün kullanılacak. Turkcell'in modemi daha iyi diye okudum onun için Vınn almak istedim.
    Gittigidiyor üzerinden alacağım bunuda belirteyim

• quote:

quote:

quote:

Sürekli kullanmayacağım için aylık ücret ödemek istemiyorum. Belki ayda 4 yada 5 gün kullanılacak. Turkcell'in modemi daha iyi diye okudum onun için Vınn almak istedim.

linkteki modemin aylık ücreti yok.

modemleri üreten firma aynı.

gittigidiyordaki ürünlerin orijinalliğinden emin olmadan alma

• quote:

quote:

quote:

quote:

linkteki modemin aylık ücreti yok.

modemleri üreten firma aynı.

gittigidiyordaki ürünlerin orijinalliğinden emin olmadan alma

Gittigidiyorda sürekli alış veriş yaptığım birisinden alacağım. Onun için sorun olmaz. Sadece Vınn Vodafone modeminden daha ucuz orada.

• beyler bende aynı olayı deniyorum şuan ama olmuyor. Elimde vınn var vodafone hatını taktım, yalnızca turkcell hattı içindir diyor, çevirmeli bağlantı oluşturdum *99# ile yine olmuyor, sizce ne yapmalıyım turkcell in kotası doldu mecbur vodafone kullanmam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

beyler bende aynı olayı deniyorum şuan ama olmuyor. Elimde vınn var vodafone hatını taktım, yalnızca turkcell hattı içindir diyor, çevirmeli bağlantı oluşturdum *99# ile yine olmuyor, sizce ne yapmalıyım turkcell in kotası doldu mecbur vodafone kullanmam gerekiyor.

turkcell vınn yazılımı başka operator sim kartına izin vermıyor.ben vınn yazılımını kaldırdım,mobil partnerle kullanıyorum.çok guzel çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

beyler bende aynı olayı deniyorum şuan ama olmuyor. Elimde vınn var vodafone hatını taktım, yalnızca turkcell hattı içindir diyor, çevirmeli bağlantı oluşturdum *99# ile yine olmuyor, sizce ne yapmalıyım turkcell in kotası doldu mecbur vodafone kullanmam gerekiyor.

turkcell vınn yazılımı başka operator sim kartına izin vermıyor.ben vınn yazılımını kaldırdım,mobil partnerle kullanıyorum.çok guzel çalışıyor.

dostum ne oluyor mobil partner, tam olarak ne yapmam gerekiyor
  • biraz baktım indiremedim download linki ve kullanımını anlatırmısın
  • bi ara mobile partner linkini siteye koymuştum. aranırsa bulunur.
  • arkadaşım sorunun ayarların yanlış yapılmasından kaynaklanıyor olabilir. ayarlar kısmından aranacak numarayı *99# ve apn yi internet olarak giriyorsun. kaydettikten sonra bağlanıyorsun.
  • mobile partner ile de vodafonun programıyla da denedim olmuyor.

"uzak bilgisayarla bağlantı kurulmadı"

"modeminizi başka bir program kullanıyor olabilir"

gibi hatalar veriyor.

çevirmeli bağlantı gri renkte görünüyor hani devre dışı bıraktığımızdaki gibi. ama aygıt etkin.

nasıl bağlanacak şu meret yoksa vodem almak zorunda kalacağım lütfen yardım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.