MErhaba arkadaşlar avea jet net kullanıyorum ve bunu leptop um aracılığıyla wifiye çevirmek istiyorum yapıldığını biliyorum ancak uğraştım yapamadım yardımcı programlar ile yapılıyor sanırım yardımcı olurmusunuz lütfen..
quote:
Orijinalden alıntı: cihangir1021
MErhaba arkadaşlar avea jet net kullanıyorum ve bunu leptop um aracılığıyla wifiye çevirmek istiyorum yapıldığını biliyorum ancak uğraştım yapamadım yardımcı programlar ile yapılıyor sanırım yardımcı olurmusunuz lütfen..
Hocam connectify adlı programla bu oluyormuş rivayetlere göre. Ama ben zamanında bunla ilgili bi konu açmıştım ben yapabiliyordum fakat sonradan bıraktım buyrun link :
hocam bide modeminizin modeli nedir ? mf190 ise bi ricam olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Zodiac LighT
quote:
Orijinalden alıntı: cihangir1021
hocam bide modeminizin modeli nedir ? mf190 ise bi ricam olacak
malesef onu denemiştim ancak yapamamıştım takılı aygıt yok uyarısı alıyorum o program ile model : E3531