Şimdi Ara

VINN ile wow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VINN ile wow oynasam, hiç download yapmasam 1 ay, ne kadar gelir fatura tahminen?

• 4gb lık kota yeterli olur
  • vınn ile wow oynarken ventrilo ya da teamspeak kullanmıyorsan, facebook'ta ya da youtube'da video izlemiyorsan, fazla janjanlı flash animasyonlu sitelere falan da girmeyeceksen, günde de 6 saatin üzerinde wow oynamıyosan
    1gb anca
  • Ben Ağustos ayında kısa bir süre oynamıştım. Belki ben şanssızdım ama 2 haftada 1 gb ye yakın update yaptı.
  • Yaf onu anladikta bunda ping nedir kullanipta olcen anlyan biri varsa haber versin .
    Tahminim leş bi ping cikicak. Gene de soriim.
  • Kullanan Arkadasım var Sıkıntı yaşamıyor
  • Daha spesifik olurmusunuz. Mesela alt sinir su ust sinir su ortalama. Felan. Gibi rakamsal olursa seviniriz.
  • Bu tip bağlantı kullanmış olduğumdan kelli biliyorum, duruma göre stabil duruma göre stabil değildir.

Stabil olduğu nokta: Eğer ev-ofis-kafe vs. bir yerde sabit duruyorsanız, Eğer çevredeki verici yakınsa - çevrede bu teknolojiyi kullanan insan sayısı makulse (fazla değilse) pek rahat raid ortamlarına girebilirsiniz bağlantı babında.

Stabil olmadığı nokta: Hareket halindeyseniz - çevredeki sinyal dağıtıcıları aşırı şekilde kullanılıyorsa 2K 3K pingle oynarsınız. Anca herbalism,mining vs yaparsınız.

Tecrübeyle sabittir.

İyi oyunlar

EDIT: Evde hatırlıyorum 240 ms - 300 ms arası aldığımı.
    Beylikdüzü ekspresste 2000- 4000 arası değişirdi . En iyisi 900ms alıyodum otobüste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniztns -- 3 Kasım 2011; 18:07:21 >
  • wow saatte ortalama 10-12 mb yiyor benim vınnda ona göre hesap et.
  • -Why tank lost aggro.
    +Cause he got F***ing DC.
    -Lets kick from guild.
  • Waovvv ben eski oyunculardanim. Adsl ilk ciktiginde (64 kb hiz) wow oynarken 800-900ping de sapkayi goğe atardik sen winnla 200-300 dion evrakaaaaa.
    Bu standartlar heralll bi turkcellde vardir dierlerinde zannetmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 4 Kasım 2011; 0:10:32 >
  • 3 yildir vodafone 3g modem ile oyunua baglanmaktayim.
    Aktif bir sekilde raid yapmaktayim 10men. Aksam 8den gece12 civarlarina kadar firelands raidi +ventril full acik iken 160-170 mb civari kota gidiyor. Pingim de vent + wow Acikken 110/150 ms civarinda oluyor. Yani gayet iyi. Ha benim paketim 5gb kotaliydi ben haftada 5-6 gunraid yaparak ve haft sonu neredeyse tum gun oyunda olarak tam yettiriyordum. vınn kullanan arkadaslarim da var, onlar LoL oynuyorlar 3g yi wiress uzerinden paylasarak ve combatlara girince laglar basliyor ama ayni yerde ben vodafon 3g mi paylastigimda gene wireless uzerinden 4kisi (abartmiyorum) lag mag yasamadan LoL atabilmistİk. Kiyaslamayi sen yap artik. Yurttakaliyorum , maslaktayim yer olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.