Bildirim
Vınn kullanarak LoL oynamak?
MERRELL MORPHLITE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLYLZVF1
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ping ayrıca ne kadar kota yer? Yani günde 2-3 saat oynarsak limiti aşar mıyız mesela. -
Pek tavsıye etmem cok lag oluyo yavas yanı nerde oturuyorsun ayrıca belkı yerıne gore degısıklık gosterebılırquote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Ping ayrıca ne kadar kota yer? Yani günde 2-3 saat oynarsak limiti aşar mıyız mesela. -
bencede ping aşırı yükske oluo bide lag oluo ama gene de idare eder birazda laptop a bağlıquote:
Orijinalden alıntı: iDrum
Pek tavsıye etmem cok lag oluyo yavas yanı nerde oturuyorsun ayrıca belkı yerıne gore degısıklık gosterebılır
Alıntıları Göster -
ben denedim, ara ara ping 2k felan oluyo donuyo oyun tavsiye etmemquote:
Orijinalden alıntı: vamvam
bencede ping aşırı yükske oluo bide lag oluo ama gene de idare eder birazda laptop a bağlı
Alıntıları Göster -
Kardeşim nerde oturuyosunuz siz ya ben Turkcell 3g Vınn kullanıyorum Kocaeli Umuttepe de ping en fazla 130 falan oluyor. Günde 5-6 oyun atsanız kota bitmez. Tavsiyem Turkcell alman diğer şirketlerin altyapıları Turkcell kadar iyi değil. Gidip Avea veya Vodafone alırsan görürsün ping nedir. Niye Turkcell en pahalısı gibi soruları kendin yanıtlarsın.quote:
Orijinalden alıntı: Zetharos
ben denedim, ara ara ping 2k felan oluyo donuyo oyun tavsiye etmem
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: AdYokk
Kardeşim nerde oturuyosunuz siz ya ben Turkcell 3g Vınn kullanıyorum Kocaeli Umuttepe de ping en fazla 130 falan oluyor. Günde 5-6 oyun atsanız kota bitmez. Tavsiyem Turkcell alman diğer şirketlerin altyapıları Turkcell kadar iyi değil. Gidip Avea veya Vodafone alırsan görürsün ping nedir. Niye Turkcell en pahalısı gibi soruları kendin yanıtlarsın.
Evet avea aldım berbat en kaliteli oalrak vınn dır.
Oturdugun yerde etkıler ping ı falan. -
quote:
Orijinalden alıntı: Çöpadam
quote:
Kardeşim nerde oturuyosunuz siz ya ben Turkcell 3g Vınn kullanıyorum Kocaeli Umuttepe de ping en fazla 130 falan oluyor. Günde 5-6 oyun atsanız kota bitmez. Tavsiyem Turkcell alman diğer şirketlerin altyapıları Turkcell kadar iyi değil. Gidip Avea veya Vodafone alırsan görürsün ping nedir. Niye Turkcell en pahalısı gibi soruları kendin yanıtlarsın.
Oturdugun yerde etkıler ping ı falan.
Ben Üniversitedeyken yani kışın kullanıyorum Umuttepe'de kuvvetli yağışlarda Avea çekmiyor Turkcell çekmeye devam ediyor 2 şirketin farkını görebilirsiniz. Umuttepe bir tabir vardır Allah'ın ... ettiği yer diye aynen o tabire uyar.
-
quote:
quote:
quote:
Ben Üniversitedeyken yani kışın kullanıyorum Umuttepe'de kuvvetli yağışlarda Avea çekmiyor Turkcell çekmeye devam ediyor 2 şirketin farkını görebilirsiniz. Umuttepe bir tabir vardır Allah'ın ... ettiği yer diye aynen o tabire uyar.
Ben pişmanım zaten kapatıcam bu ay.
-
Çok teşekkürler cevaplar için. Türkiye çapında baz istasyonlarının yerleşimlerini görebileceğim bir harita var mıdır? Sonuçta baz istasyonuna yakınlık etkiliyor hızzı doğru mu?quote:
Orijinalden alıntı: iDrumquote:
quote:
quote:
Ben pişmanım zaten kapatıcam bu ay.
Alıntıları Göster
-
Nerde oturuyosun ?quote:
Orijinalden alıntı: asasins_creed
Çok teşekkürler cevaplar için. Türkiye çapında baz istasyonlarının yerleşimlerini görebileceğim bir harita var mıdır? Sonuçta baz istasyonuna yakınlık etkiliyor hızzı doğru mu?
Alıntıları Göster -
quote:
Nerde oturuyosun ?
Beni soruyorsan Kırşehir. -
quote:
quote:
Nerde oturuyosun ?
Beni soruyorsan Kırşehir.
Yok seni sormadım Avea her yerde dandik istersen İstanbul'un göbeğinde ol. Ucuz yapıp altyapıya önem vermeyen stratejisi çok saçma bir şirket Avea -
ben vıın kullandım akçayda ama zor oldu çekmesi 3 dişle 100 pinglerle oynuyordum oynarken kota yazmıyor anca 10 mb 2 elde felan :) rahatlıkla alabılrsn ama turkselın gercekten kapsama alanı sorunu var avea gayet iyi bencequote:
Orijinalden alıntı: Oe6quote:
quote:
Nerde oturuyosun ?
Yok seni sormadım Avea her yerde dandik istersen İstanbul'un göbeğinde ol. Ucuz yapıp altyapıya önem vermeyen stratejisi çok saçma bir şirket Avea
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
Nerde oturuyosun ?
Yok seni sormadım Avea her yerde dandik istersen İstanbul'un göbeğinde ol. Ucuz yapıp altyapıya önem vermeyen stratejisi çok saçma bir şirket Avea
Alyapısi en kötü olan aveadir. -
Sadece 3G yi seç oyuna girerken böylece ping falan olmaz normal bir şekilde oynarsın. 3G ve 2G tercihli olarak gelir modem bunu başta söylediğim gibi sadece 3G tercihli olarak ayarla sorunsuz oynarsın.quote:
quote:
quote:
Nerde oturuyosun ?
Alyapısi en kötü olan aveadir.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetalMania7x
Sadece 3G yi seç oyuna girerken böylece ping falan olmaz normal bir şekilde oynarsın. 3G ve 2G tercihli olarak gelir modem bunu başta söylediğim gibi sadece 3G tercihli olarak ayarla sorunsuz oynarsın.
O dedıgın her bolgede de olmuyo bazı yerlerde sadece 2g cekıyo degısıklık gosterıyo. -
1 oyunda 5-6 mb yiyoquote:
Orijinalden alıntı: MetalMania7x
Sadece 3G yi seç oyuna girerken böylece ping falan olmaz normal bir şekilde oynarsın. 3G ve 2G tercihli olarak gelir modem bunu başta söylediğim gibi sadece 3G tercihli olarak ayarla sorunsuz oynarsın.
O dedıgın her bolgede de olmuyo bazı yerlerde sadece 2g cekıyo degısıklık gosterıyo.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Algortyhma
1 oyunda 5-6 mb yiyo
30 mb video da ıkı katı sayıyar. -
sen VINN'ı geç biz yurtta arkadaşın telefonundan girip oynuyorduk çok nadir ping oluyordu onun dışında 300 ü aşmıyordu
Benzer içerikler
- troll nickler
- uyumlu sevgili nickleri
- lol oyna butonu çalışmıyor
- komik lol nickleri
- otp ne demek
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X