Şimdi Ara

VINN MOEEM HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba pazartesi gunu turkcell vinn modem alicam 3g laptopta kullanicam.alacagim sinirsiz olucak laptopta sadece oyun ve skype icin aliyorum adil kullanim kotasi 15gb sizce yeterlimi kotayi asinca 190kbs ye dusuyor hizim bu hiz ile ping problemi olurmu birde ek olarak hngi modem modelini alayim laptop icin normal vinn veya slim vinn hangissi daha iyi lutfen yardim edin 2 gun icinde karar vermem gerekli

• En kisa srede onaylanirsa sevinirim zamanim kisitli
  • Bir arkadaşım şu modemi kullanıyor;
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/turkcell-3g-multi-vinn-son-cikan-modeli-61591546
    Bi süre internetini kullandm,oldukça başarılı
    Tavsiye ederim,
    15 gb tan sonraki hıza düşünce,oyunlarda sorun olmaz ama skype görüntüsü biraz düşük kalite olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagokasin ama normal vinn veya slimvinn almayi dusunuyorum sinirsizi aldigimda skype ve lol u indiricem insallah 15 siniri asmayiz yardmlrinizi bkliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lutfen yardim edin yarin alicam mecbur don 1 gun kaldi almama

• arkadaşım alıcaksan iyisi olsun vınnların yüksek modellerinden biri 21,6Mbps destekli ZTE MF673 modelidir.ben kullandım 10Mbps altını görmedim benim tavsiyem bu umarım yardımcı olur

• Sagolasin yorum icin kardesim.Slimvinnda 21.6 hiz veriyormus kota hakkinda bilgi verirsen iyi olur lol u indiricem ve skype kullanicam 1 ay dayanirmi 15 gb kota var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kadar bilgim yok çünkü aylık 4gb gece paketini kullanıyorum o da bana yetiyor skype ben de kullanıyorum arada foruma takılıyorum sorun olmuyo yetiyor yani

• Gunluk 10-15 saat oynuyrum dayanir insllah sagolasin

• Bende alicsm kota asim ücreti be kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardes kota sorun olmaz silkroad onlinei ornek verirsem saatte 5mb 24saat acik kalsa 120. 1ay 3.6gb yani rahat yeter.yeter ki yuksek boyutlu dosya indirme.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaraa

kardes kota sorun olmaz silkroad onlinei ornek verirsem saatte 5mb 24saat acik kalsa 120. 1ay 3.6gb yani rahat yeter.yeter ki yuksek boyutlu dosya indirme.

adam skype da da olacak ama sıkıntı yok al al sadece oyundan sıkılınca hd dizi falan izleme :D
  • 15 gb ı aşarsanız düşürülecek hız bir şinize yaramaz. 15 gb ı aşmamaya çalışın. 15 gb ı güne böldüğünüzde 512 mb düşer. skype yazı olarak kullanırsanız çok gitmez ama görüntülü görüşme ve ses devreye girdiğinde kullanım artar. nette gezinirkende facebook falan oralarda paylaşılan videoları pek seyretmeyin. onlarda çok götürür. kısa bir video görüntüsü seyretmek 50-100 mb götürüyor. 3-4 yıldır vinn kullanan biri olarak bunları söyleyebilirim. nette çok sörf yaparsanızda epey gidiyor. dikkatli kullanmakda fayda var. zaten için işine girince windows update haricinde bilgisayar içindeki onlarca dosya ya da uygulama nete bağlanarak birşeyler indiriip güncelliyor kendini. aslında en mantıklısı 21 mbs destekleyen cihaz. yeni ve üst model. 42 likde var ama çok pahalı. kullanım açısından bakarsakda 7.2 mantıklı. şu açıdan hız ne kadar fazla olursa o kadar çok fazla gezineceksiniz. o da kullanım miktarınıza olumsuz yansıyacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.