Şimdi Ara

Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
50
Favori
49.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Merhaba Olgu Bey,

değerli tavsiyeleriniz ve emekleriniz için size teşekkür etmek istiyorum. Ben de bir süre önce almış olduğum Viofo A129 duo kameramın montajını zaman bulamadığım için ancak bugün yapabildim.
    Aracım 2014 Ford Kuga 4X2 modeli. Aşama aşama çektiğim fotoğrafları, satın almaya karar verecek arkadaşlara kılavuz olması için ekliyorum.
    Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !!Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !!Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !!
    Kendi imalatım kontrol kalemi. Youtube'de yapılışını bulabilirsiniz.
    Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !!Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !!Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !!Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !!

Siyah şasi kablosunu sağ üst köşedeki braketin deliğinden geçirip bağladım.
    Sol taraftaki kırmızı kablolu sigortaya bağlanan parça, çıkıntısından dolayı sigorta panelinin kenarına temas ettiği için tam oturmadı. Yerine oturtabilmek amacıyla siyah plastik kısımdan biraz yontmak durumunda kaldım.Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !!Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !!Merak edenler için, park kitinin kablo uzunluğu 4 metre civarında.Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !!

Eğer müsadeniz olursa bu bilgileri facebook'taki Kuga kulübünde de paylaşmak istiyorum.
    Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: abici94

Merhaba Olgu Bey,

değerli tavsiyeleriniz ve emekleriniz için size teşekkür etmek istiyorum. Ben de bir süre önce almış olduğum Viofo A129 duo kameramın montajını zaman bulamadığım için ancak bugün yapabildim.
    Aracım 2014 Ford Kuga 4X2 modeli. Aşama aşama çektiğim fotoğrafları, satın almaya karar verecek arkadaşlara kılavuz olması için ekliyorum.

Kendi imalatım kontrol kalemi. Youtube'de yapılışını bulabilirsiniz.

Siyah şasi kablosunu sağ üst köşedeki braketin deliğinden geçirip bağladım.
    Sol taraftaki kırmızı kablolu sigortaya bağlanan parça, çıkıntısından dolayı sigorta panelinin kenarına temas ettiği için tam oturmadı. Yerine oturtabilmek amacıyla siyah plastik kısımdan biraz yontmak durumunda kaldım.Merak edenler için, park kitinin kablo uzunluğu 4 metre civarında.

Eğer müsadeniz olursa bu bilgileri facebook'taki Kuga kulübünde de paylaşmak istiyorum.
    Selamlar.
    Rica ederim, asıl emek emek işlemişsiniz süper bilgiler bunlar. Satın alma linklerini ve indirim kodunu da paylaşabilirsiniz ;

➤Kamera Satın Alma linki :
    www.banggood.com
    TRY992.27 15% Viofo A129 Duo Dual Channel 5GHz Wi-Fi Full HD Car Dash Dual Camera DVR with GPS  Car DVRs from Automobiles & Motorcycles on banggood.com
    https://goo.gl/QbN31x

➤İndirim kodu : zuzu9212

-- İsteğe bağlı park kiti --
    Park kiti ile aynı anda sepete eklerseniz indirim kodunu ikisi için kullanabilirsiniz,
    --- park kiti ---
    www.banggood.com
    TRY82.52 46% Viofo A129 Car Camera 3 Wire ACC HK3 Hardwire Kit for Parking Mode Car DVRs from Automobiles & Motorcycles on banggood.com
    https://goo.gl/My5Vr4

Ayrıca arka kamera gizlenmesi için bu iki video referans olabilir. Su fıskıye borusundan geçiyor kablolar süper oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kameranın kablosunu tavandan getirip bagaj kaputunun, stop lamba kablolarının geçtiği körüğün içinden geçirdim.. süper gizleme oldu.. orjinal gibi, hiç bir şekilde kablo görünmemekte..

böylece bagajı açtığımızda kablo oaraya buraya dolaşmıyor. daha estetik görünüyor..

fotolarda görünün aracım Hyundai i30 kameranın altındaki siyah plastik kapak, çekince yerinden çıkıyor, bağlantı yapmak ve kabloyu geçirmek son derece kolay oluyor..

Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !!

• cevizkabugu kullanıcısına yanıt
    hem AV-3RCA hem de mini USB uzatma kablolarım hala ulaşmadı. Elime gelip deneme yaptıktan sonra ikisi hakkında da bilgi yazacağım.
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Olgu hocam merhaba, Viofo A129 Duo Dual almak istiyorum, sormak istediğim, aracımda fabrika çıkışlı navi 600 double ekran var, yalnız geri görüş kamerası yok ve de eklenmiyor diye biliyorum. Viofo A129 Duo Dual alıp, aracımdaki navi 600 ile entegre bir şeklide kullanabilir miyim, yani bu kamerayı,Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !! navi 600 konsolde aynı zaman da geri görüş kamerası olarak kullanabilir miyim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)

• Karaliyaman K kullanıcısına yanıt
    Wifi ve Android tabanlı ise olabilir, onun dışında geri vites tetikleyicisi bulunmuyor kamera üzerinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @OlguErhan mümkünse bunun için gerekli parçalar nelerdir, nerden bulup alabilirim, saygılar.
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ama wifi ve android tabanlı olmadığını düşünüyorum, çok çok teşekkür ederim.
  • Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 11:3:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viofo A129 çift kamera 64 Gb kart seyehat kaydında yaklaşık 6 saat civarı, park halinde yaklaşık (1FPS hızda 17-18 gün),(2FPS hızda 8-10 gün), (3FPS hızda 4-5 gün) civarı kayıt ediyor..

FPS yi yükseltince kayıt süresinin düştüğü görülüyor...

FPS = saniye'deki kaydedilen resim karesi.

ÖRNEK; 3FPS = saniyede 3 kare resim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Wifi ve Android tabanlı ise olabilir, onun dışında geri vites tetikleyicisi bulunmuyor kamera üzerinde.
    Kamerada tetikleyici olmasına gerek olmadan teoride şu şekilde kullanılabilir;

1. Multimedya sistemde geri vites tetikleyici ve geri vites kamerası için video girişi varsa, kamera hep açık olur geri vites lambası ile multimedya tetiklendiğinde videoya geçer geri vites kamerası bağlantı yerinde de kameramız olduğu için görüntü ekrana yansır. ( Kameradaki Görüntü seçeneklerinden de arka kamera büyük ön kamera küçük olarak kullanılırsa süper geri vites kameranız olur)

2. Multimedya sistemde tetikleyici yok ve yine de geri vites kamerası olarak kullanılmak istenirse; video girişine kamera bağlanır. Geri vites kullanacağınız zaman kendiniz teybinizden video moduna geçer manual geri vites kamerası yapmış olursunuz.

Multimedya sistemde video girişi yoksa maalesef kullanılmaz.

• A129 la ilgili şöyle bir sorun var. Mesela wifi den ayar yaptığım GPS bilgisi tümü açık, kameradan bu ayarı kontrol ediyorum sadece hız göster seçili oluyor. Sonra kameradan tümü açık yapıp telefondan ayar kontrol ediyorum bu seferde telefonda sadece hız seçili oluyor. Hepsinde olmasada bir iki ayarda bu hata var umarım yeni update de düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreay

A129 la ilgili şöyle bir sorun var. Mesela wifi den ayar yaptığım GPS bilgisi tümü açık, kameradan bu ayarı kontrol ediyorum sadece hız göster seçili oluyor. Sonra kameradan tümü açık yapıp telefondan ayar kontrol ediyorum bu seferde telefonda sadece hız seçili oluyor. Hepsinde olmasada bir iki ayarda bu hata var umarım yeni update de düzelir.
    aynı hata bende de oluyor. sadece hızı seçiyorum, kayıtlarda hız yerine koordinat bilgileri oluyor..
  • Karaliyaman K kullanıcısına yanıt

Normalde bu şekilde açıkça belirtilen Video Audio girişleri olabiliyor. Sizinkinde görünmüyor tabi. Eğer teybin menüsünde video diye menü varsa belki ek kablolarla arkadan bağlanıp açılabilir ama pek sanmıyorum.

• davidddd kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com
    US $1.02 32% OFF|1pcs 3.5mm Mini Aux Male Stereo to 3 RCA Female Audio Video AV Adapter Cable for High Performance Video and Audio Playback on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/32785266191.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6f1e4c4dWps308

Bu AV-3RCA kablosu elime ulaştı A129 ile deneme yaptım AV girişinden sorunsuz ve cam gibi görüntü alınıyor. Park kitini cihazın yan tarafına taktığımız için AV girişine engel oluyor. USB için aldığım uzatma geldiğinde onu da bağlayıp araç multimedyaya ses ve görüntü aktarımını yapmış olacağım.

• 2 senelik Viofo A119 deneyiminden sonra A129'a terfi ettim. 2017 model Seat Leon'un direksiyon altı sigorta bölümü özellikle siyah kablonun takılması anlamında kolay. Araç kontrol kalemi çok faydalı, kendi montaj yapacaklar için.

Arka kamera kablosu ön kamera kablosuna göre kalın. Maalesef plastik aksamla cam arasına sıkışmadı, keşke o da daha ince olsaymış.

Ön-arka kamera aktifken tek çözünürlük seçeneği 1080+1080. 720pye düşme şansı verse iyi olurmuş.

Park modu - Sürüş modu geçisi 3lü kablo sayesinde kusursuz.

Ve daha bir sürü şey. A119dan sonra devrim gibi, ciddi yol almış firma.

• evet 8 günde yapılan teslimatla bende bugün kulübe dahil oldum. yalnız bazı problemler yaşıyorum. En basiti bir çoğumuzda olan gps modülüne güç bağlandığında kameranın kendini açıp kapatması. Diğer sorun ise menü tuşuna ilk açılışta basmazsam kamera açıldıktan sonra bastığımda menü bir türlü açılmıyor. bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varsa bildirirse sevinirim. Firmware i sitedeki son versiyonla tekrar güncelledim. ama farkeden birşey olmadı. :(
  • civil27 kullanıcısına yanıt
    GPS modülü sıkıntılı evet. Yalnız menüye kaydı durdurduğunuz her an ulaşabiliyorsunuz. Siz kayıttayken açmayı deniyorsanız o tuşla fotoğraf çeker başka bir şey yapmaz. Kayıtta değilken menüye ve geçmiş kayıtlara ulaşmakta hiç sıkıntı yaşayan yok bildiğim kadarıyla.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.