Şimdi Ara

VIOLET THROWING WEAPON SATAN VAR MI :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oyunda var ama abartı fıyat cekıyorlar. aranızda yapan veya satan veya yapabılecek ıtemlere sahıp olan var mı ? burası pazar alanı degıl ama cok sorry yanı :)

• yok ki bende. kimsedede olcağını sanmam forum 30-40 arası daha. bende violet iron var ama malum bende arıyom violet blade:P
    bende forumdan bulamssın.paran çok varsa ve almaya yetmiyosa bence kendin yapmaya çalış lvl kasmaya ara ver(sen durmaasın biliom ama). sana kalmış bişey o
  • ooo herkes 30-40 dionda shou olan türklerde 72 lvl gördüm :S en azından türk clanındaydı... Selinde 80 olcak bizi silent valley deki disco ya götürcek =)) kapıdan bizi almıyolar lvl tutmuyomuş yanımızda bi büyükle gelcekmişiz =P
    1-2 güne kadar selin ss koy buraya herkes görsün istediğinde neler yaptığını =)
  • ben forumdaki herkez 30-40 arası diom
    bu arada silent valleydeki discoya gittim ben centipede lkesim bi tane:P.yanımda büyük olmasına gerek yok:D
    bu arada lady yapar ona şüphem yok.kimse onunla iddaya girmesin
  • arkadaslar vıoletı kendım yapayım dedım ve patladı :( 42.5m uctu gıttı. acayıp uzucu bır olay. kasmıcam artık. madendeyım hep. yıne kendım basıcam. satın almıcam. ben basarak yapcam o ıtemı. ısterse 500m gıtsın.
  • geçmiş olsun
    ama sen vazgeçmessinde o öle madenlerde olcak iş değil booklar da gerekiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaya -- 24 Kasım 2006; 20:15:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxTURKxxLADYxxx

arkadaslar vıoletı kendım yapayım dedım ve patladı :( 42.5m uctu gıttı. acayıp uzucu bır olay. kasmıcam artık. madendeyım hep. yıne kendım basıcam. satın almıcam. ben basarak yapcam o ıtemı. ısterse 500m gıtsın.

harbi atlatmışınız 42.5 harbi dorumu sölüyon okadar paranın gittiği konusunda yoksa dalgamı geçion ben lvl 41 oldum daha 1.3 mil yapamadım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riders.AI kullanan var mı?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • artık para yapcaz satın alcaz kitabını... item ları toplarız alırız bişeyler yaparız.. sen kendini üzme Selin yaparız yine 2-3 gün içinde...
  • dorudur hatta az bile. ben sadece pazardan kaşılasam bi hesap yapayım
    9 violet iron>27m-23m
    chrpmatic powder>3m
    book of violet blade>20m
    +
    ------------------------------
    48 milyon
    gerisinisen düşün sadece malzeme composition ederkende bi 3 m alsa 51m bide onun olup olmaması var.
    ama ladynin shredder shreeder çok fazla değilde bizim bladerlerin iş var en çok blade malzeme istiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaya

geçmiş olsun
    ama sen vazgeçmessinde o öle madenlerde olcak iş değil booklar da gerekiyo

O kassın abicim madende onun lvl gibi bir sorunu yok kitabını gerekirse ben ve shadow düşürürüz..
  • tama diosunda öle şap die düşecek bi kitap deil craftlar shreddr araken sword düeşr rod düşer kaç çeşit silah var saymama gerek yok herhalde. sadece book dan kastım odeğil book of cast iron violet iron vsvs 2 gün içinde zor. ama yaparmı yaparsınız sizin sağınız solunuz belli olmaz.bende soğuyorum bu craft işinden.çok para ve emek istiyo. lvl banda sorun olmaz kimseye olmaz. lvl öle para istiyen iş değil. craft yapmaya çalışırken ne kadar kendinizde yapsanız 10m den fazl para veiryosunuz bu işe. nese ben size karışmıyım yorumumu yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaya -- 24 Kasım 2006; 20:48:47 >
  • Dont worry bi happy bu aralar kafam bozuk olmasa ben yapıcaamı biliyorum ama söz eğer elimden gelirse senin violeti de ben yaparım git lvl kas
  • Bişi deil valla yardıma gerek yok:dç. yvaş yavaş yapıcam. ilk önce silah kasamda dursun sonra gider apaşa paşa kasarım nese konu nerden nereye kaydı. bana yardım olarak tek book violet blade lazım. gerisini hallderim. çok sağolun varolun selin ablamısız konusunu buraya getirdiğim içim srry. herkeze iyi oyunlar azcık uyuyun hit olcanıs yakında. sabah bakıom online akşam bakıom gene onlinesiniz. uyuyun benim kafa bozuluyo sizi böle görünece:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

quote:

Orjinalden alıntı: xxxTURKxxLADYxxx

arkadaslar vıoletı kendım yapayım dedım ve patladı :( 42.5m uctu gıttı. acayıp uzucu bır olay. kasmıcam artık. madendeyım hep. yıne kendım basıcam. satın almıcam. ben basarak yapcam o ıtemı. ısterse 500m gıtsın.

harbi atlatmışınız 42.5 harbi dorumu sölüyon okadar paranın gittiği konusunda yoksa dalgamı geçion ben lvl 41 oldum daha 1.3 mil yapamadım :)

böyle demişsinde dun benim yakın ark da 10 mil varmıs 550 k verdi bide silahımı sattım +4 tu 1 mile highlanda hawkı kasıyodum açtım story i olesine dc ye yollamasın diye işte adam aldı hemen lvl 20 birisi demekki yuksek lvl bir hesabı daha var heralde lvl 20 de 1 mili bulursan super hemde 42.5 mil nasıl gider off o kadar para ha ben 42 mili para odeyip yapabilirim ama parayla 42.5 mil başım donuyor yardım edin bayılıcam bende hesabım hacklendiğinde 13 mil edecek itemim vardı uçtu gitti seninki daha çok allah yardımcın olsun

• Story acmak nooluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivanch -- 25 Kasım 2006; 11:55:30 >
  • Ladyim Sen daha 1 tane yaktın geçmiş olsun...

Apoya violet sword basayım derken ardarda 2 violet sword ve hemen ardındanda 1 toxic sw yaktım 1 2m param kaldı azim ettim 1 hafta madenden çıkmadım ore flan sattım ve en sonunda 4. denememde violet sword oldu giden para:

4 Chromatic Powder = 12m
    12 Violet iron = 24 - 28m
    4 Faded Toxic iron = 8 - 10m
    3 Book of Violet Sword = 75m
    1 Book of Toxic Sword = 10m
    Composition Money = 5 -6m

Kabaca toplarsak 140m para gitti...

Oysa Yarmada Kendim yapmadım gittim hazır satın aldım. Önce Toxic axe aldım 60m a +1 di ama Beğenmediler bizimkiler bende dellenip. Toxic axem + 10m yanı 70m karşılığında Violet Axe aldım...

140m+Sinir + oyunu bırakma tehlikesi + Helecan = 1 Violet Sword

70m + Oh dünya varmış + Rahatlık = Violet Axe

Yapmayın satın alın derim ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Mastiff -- 25 Kasım 2006; 8:51:33 >
  • satın alın demişsinde.violetlerin geneli 110m en 70e iyiy almışın.110m yapmak için çok uğraş geek ama kendin yaparsan 30m fln gidiyor. am olup olmaması var.
    almak daha iyi ama uçuk kaçık fiyatlara satıyolar violetleri.yoksa 50-60 m olsa biriktitirim bende alırdım. ama bu durumda mecbur kalıyom kendim yapmaya
  • Pazarı Dolaşarak Tezgahtan alırsan 100 150 çekerler tabiki adamlar ya tutarsa vaziyetinde birde elden almayı dene yaz oraya shouta bi çuval insan çıkar. o zaman pazarlık yaparsın bölece alırsın... Tezgahtan zaten mal almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Mastiff -- 25 Kasım 2006; 14:25:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow Mastiff

Pazarı Dolaşarak Tezgahtan alırsan 100 150 çekerler tabiki adamlar ya tutarsa vaziyetinde birde elden almayı dene yaz oraya shouta bi çuval insan çıkar. o zaman pazarlık yaparsın bölece alırsın... Tezgahtan zaten mal almayın

hakan benı az cok bılırsın. hırslıyımdır. gercı forumdakı cogu kısı bılır. ben vıoletın kralını alcam elıme bak gor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.