selamlar arkadaşlar, yeni aldığım partiot viper vpn 100 ssd incelemesini forumda bulamadığım için kendim alıp test etme imkanı buldum; aklıma gelen programlar ile yaptım sonuçları eğer isteyen olursa başka programlar ile de test yapabilirim öncelikle üreticinin resmi sitesi link ini vermek istiyorum sonrasında pdf olarak resmi açıklamalarının resimleri... kutu açılşı fotoğrafları... kutu içerisinden ektra vida vs... herhangi bir şey çıkmamakta! anakartın vidası vardı bende bir problem olmadı ilk öce ssd yi yanlışlıkla anakartın hyper m2 soketine taktım biosta göremedim sonrasında işlemci soğutucumun altındaki ssd yerine taktım sorun çözüldü, sizde benim gibi bir hata yapmayın diye bu bilgilendirmeyi de yapalım... sistem genel görüntüsü yaptığım testler profesyonel olarak değerlendirilmesin sadece piyasada bulunabilien test programları ile yaptığım testler bunlar; sistem bileşenlerim de bunlar... konunun en üstünde yazdığım gibi isteyen olursa başka test programları da varsa aklınızda yapabilirim... disk sistem boştaki sıcaklık değerleri bu testi yeni sistem kurduktan sonra yaptım diğer testler içi boş iken yapıldı son olarak, üzerinde soğutucu olduğu için bu disk i tercih ettim kontrolcüsüde sizi üzmeyecek bir kontolcü; şahsen 512 gb olan bu versiyon test sonuçlarında kendi kullandığım sistemde aşağı yukarı resmi üretici değerlerini veriyor, 3 yıl garanti ile 800 tb yazma ömrü var... ben bu disk i amazon.com.tr den aldım edit: crstal disk mark testi de eklendi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamblue35 -- 9 Mart 2021; 22:51:40 > |
Bildirim