Şimdi Ara

(ÇÖZÜLEMEDİ) virajlarda yatınca gelen titreme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

poya ariza belirtilerine baktim ama uğultu sesi yok. o kadar cins biseyki, ilk defa basima geldi nabcam bilmiyom. bayramdan dolayi kapalı tamircilerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 dizel kullanıcısına yanıt

o sacin bi adi varmi hocam, bide resimle örnek gosterebilir misin? kendi halledebilecegim biseyse yapayim

• sorunum hala devam ediyor hatta ilerledi. artık en ufak yaylanmada tirr tirr diye titreme yapıyor sanki tekerlek yerinden cikacak gibi davraniyor. internette basina gelen kimseyi bulamadim . tamirci yapamazsa satmayı düşünüyorum arabayi

• arkadaslar edit geldi

az önce tekrar deneme sürüsüne çıktım. virajda hala daha alttan vurma devam ediyor. ama soyle bişey farkettim, tumseklere kasislere biraz hizli girdigimde sağ ön teker sanki kiriliyormus gibi hissettirdi. yerinden oynar gibi titriyordu. sanirim sorun teker bağlantısından yada z rot ile alakalı olabilir. ustama mesaj atip yarin veya sonraki gun goturucem

• arkadaşlar tamircilerden geliyorum. her telden ayrı ses çıktı ama motor kulağının ve şanzıman kulağının koptuğunu söylediler bana. bunların değişmesi gerek ondan sonra gene ses yaparsa bida bakalım dediler. parçacıları gezdim ama parçayı bulamadım. parçayı bulsam bile takacak usta bulamadım kimse yanaşmıyor. aracı satma kararı aldım.

• başka bi tamirciye daha gittim, o da alt takım komple sağlam kırık yer yok dedi. akslar salıncaklar viraj kolları yaylar vsvs. sağlam dedi. rot balans yaptır jantlarına lastiklerine baktır dedi. bu sefer oonu yapıcaz bakalım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.