Oyun güzel, oynanabilirliği yüksek ama tenisçi kadrosu biraz daha geniş tutulabilirdi.
pspnin en zewkli oyunlarından biridir
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
Virtua Tennis World Tour oynamıştım, ya güzel de çok düz ya vuruşlar hep aynı, mesela top spin 2 vardı pc de, tam bir simulasyon.Ama world tour çok arcade.Pc deki vt 3 de çok arcade'di.Bu nasıl?
??
bir psp sahibinin kesinlikle sahip olması gereken bi oyun çok muhteşem ben pspyi dizi filim ve müzik iin kullanırım ama bu oyunuda açar oyarım genelde :)
Güzele benziyor deneyeceğim...
bunun icin version kac lazim? ve ben daha yeni aldim pspmi hic birsey yuklemedim oyunun dosyasini direk klasore atarak oynayabilirmiyim?
bu oyun yüzünden otobüste inceğim durağı kaçırdıydım
çok zevkli bir oyun saatlerce oynardım bi ara
yukarı
oyun çok güzel de optionstan hard yaptım zorluğu word tour a girdim ama challangers turnuvalarını hep çok rahat kazanıyorum rakipler kolaydaymış gibi oynuyor bunu zorlaştırmanın başka bi ayarı falan varmı?
Güzel bi inceleme olmuş.İndiriyim oyunu
Oyun güzel de şu zorluk olayını ben de tam anlayamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: semtex960
nerden indiriyorsunuz diye sorsam korsan paylaşımına mı girer
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
quote:
Orjinalden alıntı: semtex960
nerden indiriyorsunuz diye sorsam korsan paylaşımına mı girer
evet korsan a girer arkadaş siteden uzaklaştırılır
ben tenisi hiç sevmezdim ama arkadaşın psp sinde oynadım hayran oldum en kısa zamanda alıcam
bu arada eline sağlık süper olmuş
tripleH arkadaşım öncelikle çok güzel bi inceleme oyunda çok güzel elimden bırakamıyorum pspyi
Pspde ki ömrü uzun en iyi oyunlardan biri.. aylardir oynuyorum. Özellikle Multiplayer özelliği ile 2 psp ile oynamak apayri güzel.. İnceleme için teşekkürler
@Triple H incelemelerin devamını bekleriz özellikle yeni çıkan oyunlar
Benimde PSP'de en sevdiğim oyundur.Hala keyifle oynarım
OYUNU SEVDİĞM İÇİN BAŞLIK YUKARI...
World Tour'un büyük finalinde, şu gemide olan, full stamina olmama rağmen eskisi gibi hızlı vurmadı adamım yahu