Şimdi Ara

Virtua Tennis 3 --> İnceleme , Yorumlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
8.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bi ara baya oynamıştım bu oyunu gerçekten zevkli.en sonunda en yüksek dereceye çıktım finalde federere yenildim bıraktımoyunun tek kötü yanı karakterlerin yüzlerini yakından gösterince çok kötü görünüyor biraz daha özenebilirlerdi ama yinede çok güzel oyun tabi
  • Oyunu ben de bu incelemeyi okuduktan sonra almıştım. 15 gündür ara ara oynuyorum ve gerçekten çok güzel oyunmuş. Oynanabilirlik puanı olarak verdiğiniz 9'u kesinlikle hakediyor. Özellikle bir süre oynadıktan sonra oyunun oynanılabilirliğinin güzel olduğunu farkediyorsunuz, gerçek tenis oynar gibi bazen taktik felan gerekiyor. vuruşlar felan çok başarılı. topa ne kadar yaklaşırsanız ona göre vuruş yapıyor aynen gerçeğindeki gibi.. (daha önce tenis kursu aldığımdan biliyorum.)
  • Benceher PSP sahibi bu oyunu almalı ve oynamalı
  • İnşallah bugünlerde psp mi alıcam ve oynayacam
  • arkadaslar benm bi sorum olucak World Tour yaptıgımda oyunu kapatıp cıktıktan sonra save yapamıyorum tekrardan bastan oynamam gerekiyor bu save sorunu halletmem için ne yapmam lazım??
  • Arkadaşlar.Yazın tatile gitmeden önce yükledim ve psp elimden düşmedi.Grafik desen var,eğlence desen var...Daha ne olsun.Ama artık oynamıyorum career modun yarısı bitti sıkmaya başladı...Harika bir oyun tavsiye ederim.

Puanım:9,1
  • çok güzel oyuna benziyor bu arada inceleme ypan arkadaşa tşkler.
  • online desteği var mı ?
  • başka bi arkadaşla karşılıklı oynanabiliyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Beni sıktı bu oyun ya tenis sevmememden kaynaklı bir durum. Hep aynı şey bir orada bir burada top. Sildim

Aslında bunun tenisi sevmemenle bir alakası yok. Mesela ben tenisi severim ancak bu oyun beni de cabuk sıktı. Sebebi oyunun cok fazla arcade olması. PC icin konusuyorum zevkli bir tenis oyunu istyorsanız top spin 2'yi oneririm.
  • Oyunun her şeyi çok güzel. Grafikleri,sesleri çok güzel. Oynanabilirliği de çok rahat. Ve atış şeklini belirleme hangi tarafa atacağını falan belirleme çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkishpower$ -- 12 Nisan 2009; 17:02:53 >
  • 2-3 gündür sürekli oynuyorum. gerçekten çok zevkli bir oyun. çok rahat oynanabilen bir oyun. yakın çekim olmadığı sürece grafikleride gayet güzel. bide benim bir sorum olacak, rakip topa sert vuracakken tam vururken çok kısa bi takılma oluyor sonra düzeliyor. bunun sebebi ne olabilir? oyun hatası mı başka birşey mi?
  • Smash Court Tennis 3 ü oynamadan önce VT 3 ü oynuyordum, sonrasinda SCT 3 ü indirdim, VT3 arasinda cok fark var, oynamayanlara kesinlikle SCT 3 ü öneririm...İnceleme icin tesekkurler...
  • Duyurulan oyunlar yanısıra, virtua tennis gibi mükemmel oyunlarında PSPde çıkması
    PSP'yi yazlıktan geri getirtmeme sebep oldu.
    Gerçekten ömrünü tamamlıyor mu? derken tam tersi "en iyi konsol?" tartışmasının içine bile girebilir!
    Grafikten ziyade oynanabilirliği olan oyunların sayısının katlanarak artması, taşınabilir bir cihazda en kaliteli ses ve grafiklerle sunulması; duyurulduğunda sansasyon yaratan oyunların artık PSP'dede çıkacak olması;
    bence evimizdeki konsollara rakip yapar kendisini.
    Ne mutlu PSP'm var diyene!
  • Oyunun kariyer modunda bir dünya klasmanı olmaması çok büyük eksiklik.
    Ayrıca maç kazanınca dünya klasmanında yükselmek doğru ama, iki sene hiç maç yapmayıp full antreman yapsam sıralamam değişmiyor bu da çok saçma bence.
  • güzel oyun az yer kapladığından silmiyorum e yani arada oynarım.. sıkılırsam ama sıkılırsam

emeğine sağlık..
  • ben yıl 12 oldu daha 8.likten yukarıya çıkamadım,1.sıraya çıkan var mı?birde sürekli maç kazanıyorum,sıralamam pek değişmiyor bu neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatum

ben yıl 12 oldu daha 8.likten yukarıya çıkamadım,1.sıraya çıkan var mı?birde sürekli maç kazanıyorum,sıralamam pek değişmiyor bu neden olabilir?

evet tatum bendede sana benzer bir sorun var sıralamam 59 girebildiğim en iyi turnuva 100 ve altı ancak hepsini kazanıyorum 2 yıl geçti ama hiç yüselmiyor ne yapmamız lazım?
  • oyun hala beni saramadı ama bir türlü silemiom pspden
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.