Şimdi Ara

Virtua Tennis 4 mü Top Spin 4 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
13.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben top spin 4 alıcam galba ama move hakkında pek iyi yorum almamış ben de move ile oynamak çok istiyorum ama demekki tenis oyunlarına ki bence move için en gerekli oyun tenis oyunu yani raket aparatıda çıkartabilirler ki tadından yenmez miss olur neyse move unu beğenmeselerde top spinm 4 alıcam gibi duruyor
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 18:33:00 >
  • Simülasyon seviyorsan Top Spin 4. Arcade seviyorsan Virtua Tennis 4.
  • top spin 4'ün pc versiyonu yok mu
  • move desteği için;

top spin 4 ==> navigation controller + move
    virtua tennis 4 ==> sadece move ile oynanabiliyor bildiğim kadarıyla.

dolayısıyla elde iki cihaz ile gerçek tenis keyfi almak pek mümkün değil (top spin 4 ün demosundan edindiğim tecrübeye göre), virtua tennis in move desteğine bakarak karar vereceğim bende bu konuda.
  • virtua tennis3 de ilk 50 de idim....şimdi bunun grafikleri öle enteresan geldi ki alışamadım...ama yine de güzel olmuş..top spin denemedim ama o seriyi hiç sevemedim ezelden beri
  • arkadaşlar ben yeni move aldım gayet güzel gibi ama top tennis 4 te sağ elimde move sol elimde ps koluyla oynamam gerekli sadece moveyla oynayıp sağ ve solu ayarlayamazmıyım şimdiden teşekkürler
  • Kesinlikle Top Tenis,2K bu işi biliyor.Sega gitsin kumda oynasın
  • VT 4
  • Top Spin 4 ü demoda oynamıştım move ile hiç hoşuma gitmemişti, oyunu alırken move ile oynamam nasılsa diye almıştım, ama dün bi deniyeyim dedim move+ds3 ile. Oyunun reklamını yapmak gibi olmasın ama move ile oynadıktan sonra normal ds3 hiç zevk vermedi, şahsen ben move+ds3 ile oynamaktan çok memnun kaldık beni fazlasıyla memnun etttim, tek kötü yanım şuan sağ kolum çok kötü ağrıyo özellikle kürek kemiğinin orası
  • Bende virtua tenis paketli ps3 var, move ile nasıl oynayabilirim bu oyunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 31 Ekim 2011; 15:22:37 >
  • konuyu bi hortlatalım biraz önce grand slam tennis 2 ve top spin 4 ün demolarını oynadım neredeyse fark yok gibi pek bişey anlamadım 2 sinide oynayan(grand slam tennis 2 nin tabiki demosunu sadece demo var şimdilik) arkadaşların yorumlarını merak ediyorum doğrusu
  • top spin kesinlikle,move desteği çok daha iyi durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

konuyu bi hortlatalım biraz önce grand slam tennis 2 ve top spin 4 ün demolarını oynadım neredeyse fark yok gibi pek bişey anlamadım 2 sinide oynayan(grand slam tennis 2 nin tabiki demosunu sadece demo var şimdilik) arkadaşların yorumlarını merak ediyorum doğrusu

Bende bunu sordum geçen hafta çoğu kişi top spin 4 dedi ve top spin alacağım.
  • Top Spin 4 çok daha iyi bir oyun, ikisinden birini kesin alacaksan onu al. Ama Move'la oynamak için alacaksan Top Spin'e bulaşma, çok tırışkadan bir Move desteği var. Kalas gibi, istediğin gibi vuramıyorsun topa ne yaparsan yap. Onun dışında dört dörtlük oyundur Top Spin 4.

Edit: Ulan tarihe bakmadan salak salak cevap yazmışım, ne hortlatıyosunuz olm konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 22 Ocak 2012; 3:31:48 >
  • Top Spin 4.Daha çok övgü aldı Virtua Tennis'e göre.
  • Virtua tennis almalısın bence,neden dersen senelerdir PC'de oynayıp bildiğimiz,sürekli güncel bir firma.PS3'te nasıldır bilemiyorum ama ben virtua alırdım.Bence bir youtube'dan videolarını karşılaştırmalısın.
  • Amatörseniz: Virtua
    Profsanız: top spin

konu kapatılabilir
  • Top Spin 4 derim. mükemmel bi tenis oyunu bana göre. arkadaşlarım falan geldiğinde 2 kişide oldukça zevkli oluyor, kariyer moduda gayet güzel.
  • online oynayan oldumu hiç. Rakıp bulmuyor bende. beklıyor beklıyor ve öylece kalıyor. Sızde nasıl arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.