Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Virtua Tennis 4 mü Top Spin 4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
13.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaişlar bildiğiniz gibi tenis oyunlarında en çok kapışan bu iki oyun ama hangisi karar veremedim. sizce hangisi?

• Ben de Top Spin 4 var,muhteşem bir oyun,virtua tennis top spin in yanından geçemez buna emin ol. Kesinlikle Top spin 4 diyorum.
  • Virtua Tennis 3 ve 2009 oynadım ama Top Spin 4 başka bir şey olmuş, kesinlikle Top Spin 4 derim.
  • Bende yakında Top Spin 4 almayı düşünüyorum.
  • Virtua Tennis 4 henüz çıkmadı, çıksın karşılaştıralım.
    top spin4 e gelince oyun eski serilerinde olduğu gibi yine kaliteli bir şeklide geldi, oynanış çok iyi bir de "sözde" move desteği olmasaydı harika bir oyun olacaktı.
  • tartışmasız top spin 4 oyunun incelemelerine bakarsan ne kadar kaliteli olduğunu anlarsın virtua tennis in bütün oyunlarını ezer geçer
  • tartışmasız top spin 4 oyunun incelemelerine bakarsan ne kadar kaliteli olduğunu anlarsın virtua tennis in bütün oyunlarını ezer geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Final Anlayamadım...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Top Spin 4ü büyük bir keyifle oynuyorum ancak VT4'ün move desteği iyi olursa sırf move için alırım
  • Top spin 4
  • İkisininde demo'larını oynadım,Top Spin kesinlikle çok daha heyecanlı ve müthiş .Virtua tennis'te orta seviyede oynamama ve bu tür oyunlarda daha önce tecrüben olmamasına rağmen rakipleri kolayca yendim.Sadece Top Spin'de move desteği tam oturmamış,
  • ikisininde tam sürümlerini oynadım bir spor ve spor oyunları meraklısı olarak....

fifa 2010 ilk çıktığı zaman yaptığı yeniliklerle futbol oyunlarında nasıl devir atlattıysa Top Spin 4 de tenis olayında son nokta olmuş....Grafikler mükemmele yakın...oyunun menüsü çok anlaşılır ve akıcı...Move ile hiç denemedim ama kesinlikle Top Spin tercih ederim.....
  • Top spin 4 kesinlikle cok gercekci. Gercekten tv de mac izliyorsun havası veriyor, adamların kostukca ter icinde kalması, heryere yetisememesi, yoruldukca hata yapmaya baslamaları, topun out a cıkması (virtua 2009da cıkmaz nerdeyse hic!), grafikler, seyircilerin ugultusu cok cok guzel.

bundan once virtua tennis i pc de ve ps3 de oynamıstım, virtua4 un demosunu oynadm sadece. virtua tennisde super kahraman gibi her topa atlayabilirsin zamanlaman dogruysa. mantık olarak ikisi kıyaslanamayacak kadar farklı.

top spinden artık vazgececegimi sanmıyorum.

move a gelince, top spinde move iyi desteklenmemis diyorlar, virtua tennis 4de cok iyi oturdugunu soyluyorlar. bende move olmadıgından beni baglamıyor :D
  • virtua tennis4 un tam surumunu nerden buldunda oynadın ki kardes? 29unda cıkacak oyun?

quote:

Orijinalden alıntı: Aviacion

ikisininde tam sürümlerini oynadım bir spor ve spor oyunları meraklısı olarak....

fifa 2010 ilk çıktığı zaman yaptığı yeniliklerle futbol oyunlarında nasıl devir atlattıysa Top Spin 4 de tenis olayında son nokta olmuş....Grafikler mükemmele yakın...oyunun menüsü çok anlaşılır ve akıcı...Move ile hiç denemedim ama kesinlikle Top Spin tercih ederim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drinkblood7 -- 26 Nisan 2011; 6:49:51 >
  • Top Spin 4 çok güzel bir oyun ilk çıktığı günden beri zevkle oynuyorum. Gerçekçi tenis istiyorsan top spinden şaşmıcaksın.
  • biraz farklı bir sorum olacak. tlevizyonum bravia w5500. diğer tüm oyunları 1080p dahil oynayabiliyorum. bildiğim kadarıyla bu oyun 720p. fakat bu oyun baslarken sol üst köşede 576p yazısı çıkıyor. bu olayla karşılasan oldu mu?
  • 4 gün sonra konuyu canlandırıyorum ama bende bunu merak ediyorum ikisinden birini alıcam ps3 için hem move la oynamak istiyorum hemde normal de oynayabilirim ama move ile eğlenceli olucağını düşünüyorum tenisin hem kendim de tenis oynarım o yüzden hangisi move da daha iyi ve hangisi genelde daha iyi ? Galba top spin 4 alıcam ama move konusunu bilen var mı ?
  • Demosundan edindiğim izlediğim kadarıyla söylüyorum.Top Spin 4 kesinlikle mükemmel olmuş.Gerçeğe bu kadar yakın olması çok şarşırttı beni.

Diğer oyun hakkında yorum yapamıyorum oynamadığım için.
  • Kesinlikle Top Spin 4. Çıktığı zamandan beri büyük bir zevkle oynuyorum. Virtua Tennis demosunu deneme şansım oldu ve bi kaç dakika sonra da sildim...
  • kesinlikle top spin 4
  • virtua tennis 'i bilmiyorum oynamadım, ama top spin 4'ten daha iyi bi tenis oyunu olacağına ihtimal vermiyorum.. mükemmel bi oyun top spin 4, tenisle pek içli dışlı olmasamda bu oyun sayesinde artık yakından takip etmeyi düşünüyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenWhite. -- 30 Nisan 2011; 20:35:23 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.