Şimdi Ara

Virtua Tennis 4 mü Top Spin 4 mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
13.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: prozyak

BENCE BF3

Gene damladınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

quote:

Orijinalden alıntı: prozyak

BENCE BF3

Gene damladınız

DAMLAMADAN OLMUYOR.

• konuyu tekrar canlandırıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

odam genıs gibi

3 boyutlu tv var ve 2 adet move controllerım var sürekli 3D Filmler izliyorum ara sıra tenıs oynarım ( beden egıtımı okuyorum ) evde arkılerle ve kızlarla oynamak ıcın sizce virtua tennıs 4 mu yoksa top spin 4 mü amatör sayılırız tenıs te

tenısı hem move la hem de 3D olarak oynamayı ıstıyorum bu yuzden Virtua tennıs mı ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

konuyu tekrar canlandırıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

odam genıs gibi

3 boyutlu tv var ve 2 adet move controllerım var sürekli 3D Filmler izliyorum ara sıra tenıs oynarım ( beden egıtımı okuyorum ) evde arkılerle ve kızlarla oynamak ıcın sizce virtua tennıs 4 mu yoksa top spin 4 mü amatör sayılırız tenıs te

tenısı hem move la hem de 3D olarak oynamayı ıstıyorum bu yuzden Virtua tennıs mı ????

Top spin müthiş grafikleri var ama sadece move'la oynanmıyo.Diğer elinize navigatör ya da gamepad almanız lazım.Virtua tennis sadece move'la oynanıyo.Ama kolunu boşa savurmaktan dolayı baya bi zahmetli oluyo.Zevk vermiyo açıkçası.Çocukken ağaçları taşlayıp 2 gün boyunca kol ağrısı çekerdik.Hatta omzu çıkanlar bile olurdu.Move'la tennis oynamak da böle bişey işte.Tennis oyunu alacağınıza Sport Champions alın derim.2 kişi 4 kişi kapışmak çok zevkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 6 Şubat 2012; 12:52:58 >

• Top Spin 4. Grafikler mükemmel
  • Sport Champions zaten var bende

top spin 4 3D değil ama

Virtua tennısin demosunu 3d ızledım gayet guzeldı..

kingman29 yorumların ıcın tesekkurler gercek hayatta tenıs ynuyo musun pekı ?
  • Ben top spin 4 derim kesinlikle. Virtua tenniste sonsuz rallyler oluyor gerçeklik hissi az. Top spin daha çok simülasyon üzerine yoğunlaşmış ve gayet te iyi yapmış.
  • Artık bence ikiside değil arkadaşlar EA Grand Slam Tennis 2 oyunu yakın zamanda çıkacak zaten psn de demosu var bi deneyin özellikle move ile oynamak süper!!!
  • Simdi bende alacagim ea bisi cikatcakmis son okuduklarima gore ama herkes top spin diyo psn 10 levelim ayrica amerika psn bu yuzden ea kodlari girmiyo amerika psn oldugu icin bundan dolayi ea ' e garezim var kupalarimida birakmak istemiyorum ea in cikaracagi mi yakin zamanda yoksa eski olan top spin mi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

Artık bence ikiside değil arkadaşlar EA Grand Slam Tennis 2 oyunu yakın zamanda çıkacak zaten psn de demosu var bi deneyin özellikle move ile oynamak süper!!!

dün ea grand slam demo ındırdım oynadım, guzel gıbı geldı. Daha once Top Spın 3 oynadım, halen oyun bende, ama onlıne rakıp bulamıyorum :(
    Top spın 4 mü alsam gran slam mi alsam şaşırdım. (Move yok bende şuan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

Artık bence ikiside değil arkadaşlar EA Grand Slam Tennis 2 oyunu yakın zamanda çıkacak zaten psn de demosu var bi deneyin özellikle move ile oynamak süper!!!

dün ea grand slam demo ındırdım oynadım, guzel gıbı geldı. Daha once Top Spın 3 oynadım, halen oyun bende, ama onlıne rakıp bulamıyorum :(
    Top spın 4 mü alsam gran slam mi alsam şaşırdım. (Move yok bende şuan)

online oynamak istiyorsan grand slam tennis 2 al bence çünkü EA serverlar var rakip bulmada sıkıntı çekmezsin,move yi sonra alsanda olur ds3 analoglarıyla da çok güzel oynanıyor.ben sipariş verdim yarın elimde olacak GST2

• ikisini de saatlerce oynamış biri olarak hiç düşünmeden Top Spin 4'ü al derim
  • kardeşim bu cevaplar nedir ya? şaka gibi.. bir kişiye birşey onerirken neden onerdiğinizi de soylesenize..
    ben 2 oyunu da oynadım.. top spin dediğiniz oyun evet bir "simulasyon"dur.. oynanabilirliği cok daha "complex"dir vt'e göre..
    grefikleri top spinin daha iyidir fakat vt nin grafikleri de küçümsenemez.. vt oynanabilirlik açısından daha "simple"dır.. bir topa iyi vurmak için, topa koşup dogru zamanda butona basmanız yeterli.. top spinde ise tuş kombinasyonları falan yapmak gerekiyo her pozisyona gore, ki hiç tarzım değil.. fifa'da pes'de complex olması hosuma gider ama tenisi eglenmek için oynarım.. kasamam oyle top spin falan.. o yuzden de sonuna kadar vt serisi derim..

bu arada oyunların ikisi de grafik ve ses olarak oldukca gercekci.. top spin, ayrıca oynanabilirlik olarak da gercekci ki bence az da olsa kortta tenis deneyimin olmalı hakkını verebilmek için.. bu da vt 4 seçmemin bir sebebi..

• arkadaşlar GRAND SLAM TENNİS 2nin full sürümünü deneyenler oldumu demosunu oynadım grafikler 10 numara move la oynanış da çok güzeldi.ign 8.5 gamespot 6.5 vermiş puanlarda bi tutarsızlık var gamespot nerden kırmış acaba merak ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Arkadaşlar evde move seti var hiç kurmadık (1 seneden faza oluyor) elimizde VT 4 var, fakat oyunu kurmak dışında oynamadık hiç. Bu oyunu ds3 ile oynamayız. Move ile hangisi daha iyi oynanır ??? Objektif bir bakış açısı varmı ??? Gerçekten hangisi daha iyi ??? Top spin 4 de alabiliriz ama hangisi gerçekten iyi, hangi özellikler daha iyi belirtirmisiniz ? Oyuncu kadroları nasıl vb. Move önemli ds3 önemli değil. Yorumlarınız nedir ? Objektif yorumlar lütfen.

Top spin move ile rezalet hocam hiç bulaşmayın. Tops pin i oynadığım için söylüyorum, ayrıca bir de video vereyim karşılaştırmasına siz bakın...

http://youtu.be/G-m_hZCN2H8

• Top Spin 4 daha iyi bir oyun ancak Move desteği VT4'ün daha başarılı deniyor.
  • Sports Championship 2'deki tenis olayı çok hoşuma gitti.

Move ile oynamak için VT4 almayı düşünüyorum.

Move ile oynamak isteyen bir amatör için VT4 mü öneriyorsunuz.

Sports Championship 2 ile idare edeyim mi?
    VT4'ü ayrıca almaya değer mi?

Bir de masa tenisi için önereiceğiniz oyun var mı?
  • Gran Slam tennis move ile oynamak için birebir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecnique

Gran Slam tennis move ile oynamak için birebir

Teşekkür ederim tavsiye için.

Garm slam 2'yi tercih edeyim o zaman move için.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.