Arkadaşlar görev yöneticisini açınca farkettim işlemlerde 2 tane iexplore.exe die dosya açık hiç bi program çalışmadığı halde , işlemi iptal edersem tekrar çıkıyor , biraz araştırdım Windows/prefech in içinde iexplore.exe adlı dosya var siliyorum yeniden çıkıyor nabıcağım bilemiyorum bilgisayarıda yavaşlattığını düşünüyorum arkadaşım virüstür dedi virüs tarayıcımda virüs olarak görmüyor
kaspersky kav deneme imkanınız var mı varsa onu kulllanın taratın sonucu yazın
Nod32 kullanıyorum. Caspersky yüklemek için onu silmem gerekicek çok uzun iş neyse saol yinede
iexplore.exe başlangıçta çalıştığı için normal modda silmen imkansız gibi sen ne kadar görev yöneticisinden sonlandırıp system32 den silsende çalışır..
iexplore.exe başlangıçta çalıştığı için normal modda silmen imkansız gibi sen ne kadar görev yöneticisinden sonlandırıp system32 den silsende çalışır..
Biraz daha açıklarsan anlamadım? Bilgisayarın yazı karakterlerinde sorun yok bunu soruyorsan
Bende gdevamlı nod32 kullanırım ama sağlam bi virüs kaptım mı nod32 yi siler kasperi yüklerim güncellerim taratır, virüsü siler, kasperi kaldırır ve tekrar nod32 yi yüklerim. Yoksa burda gene beklersin...
Elimdede kaspersky yokmuş şimdi farkettim onu bulması var bide. O değilde virüs olduğundan bile emin değilim aslında
Oradaki programı kurduktan sonra konuya log gönderin...
NOT : Bendede vardı aynı sorun bu program halletmişti
Saol bakıyorum ne yapıcağımı çözmeye çalışıyorum
Artık yeni moda virüsler çıkmış.Msn den arkadaşın dosya gönderiyor niyetine virüs geliyor.Sakın kabul etmeyin.Benim bildiğim hiçbir anti-virüs programlarıda bu virüsü engelliyemiyor
Merhaba, pc me yaklasik 1 ay önce Adware_Virtumonde diye bi virus bulasti . ve ne yazikki hala temizleyemedim. Formatlamak istemiyorum cunku dosyalari yedekleyemem. Nod32 , Spysweeper, Super anti spyware, VundoFix ve AVG denedim. pc inanilmaz yavasladi, özellikle de internet. binlerce trojan sildim bu programlar sayesinde ve bircok virus. ama sanirim yeniden olusmasini engelleyemiyorum. bende anlattigin seyi yaptim fakat hangi bölümlerini yollamam gerektigini bulamadim. Birde 2 gunden beri enteresan birsey basladi. virus ilk bulastiginda olmuyordu. bir sayfaya tıkladigimda durmadan surekli ardarda acilmaya basliyor. yüzlerce sayfa aciliyor . ancak görev yöneticisinden iexplore.exe yi kapattigim zaman duzeliyor. 3 kere oldu bu. sebebini bilmiyorum. 2gb hard disk var ama bazen sadece msn acikken %100 e vuruyor cpu kullanimi. Ne yapmam gerekiyor ?
digerlerinin yolladigi kismi yolladim. baska yollamam gereken birsey olursa yollarim.
tesekkurler..
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 16:30:37, on 16.07.2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16674) Boot mode: Normal
Merhaba, pc me yaklasik 1 ay önce Adware_Virtumonde diye bi virus bulasti . ve ne yazikki hala temizleyemedim. Formatlamak istemiyorum cunku dosyalari yedekleyemem. Nod32 , Spysweeper, Super anti spyware, VundoFix ve AVG denedim. pc inanilmaz yavasladi, özellikle de internet. binlerce trojan sildim bu programlar sayesinde ve bircok virus. ama sanirim yeniden olusmasini engelleyemiyorum. bende anlattigin seyi yaptim fakat hangi bölümlerini yollamam gerektigini bulamadim. Birde 2 gunden beri enteresan birsey basladi. virus ilk bulastiginda olmuyordu. bir sayfaya tıkladigimda durmadan surekli ardarda acilmaya basliyor. yüzlerce sayfa aciliyor . ancak görev yöneticisinden iexplore.exe yi kapattigim zaman duzeliyor. 3 kere oldu bu. sebebini bilmiyorum. 2gb hard disk var ama bazen sadece msn acikken %100 e vuruyor cpu kullanimi. Ne yapmam gerekiyor ?
digerlerinin yolladigi kismi yolladim. baska yollamam gereken birsey olursa yollarim.