Arkadaşlar merhaba, Şu an arkadaşımın laptopındayız.Windows Vista Basic..Pc çok yavaş ben virüs diyorum siz ne düşünüyorsunuz?Bilgisayar şu ançalışıyor ancak çok yavaş,virüs varsa hangi programla yok edebiliriz şimdiden teşekkürler...
Pc Özlelliklerini yazabilir misin ?
Vista Home Basic Service Pack 1 İntel Core 2 Dou 2 GHz 3 GB RAM 1,5 GB Ekran Kartı (32 bit İşletim Sistemi)
NOD32 FULL SÜRÜM KULLANIYORUM OLDUKÇA MEMNUNUM. VİRÜSLERİ ANINDA TALAN EDİYOR. BU ARALAR PC LERİN BİRAZ AĞIR ÇALIŞMASI NORMALDİR. HAVALARIN ISINMASINA BAĞLI OLARAK İŞLEMCİLER ÇOK ÇABUK ISINIYOR VEYA BİLGİSAYARDA HANTALLAŞMA MEYDANA GELEBİLİYOR.
DAHA BİR ÇOK ETKEN SIRALANABİLİR AĞIR ÇALIŞMASI İLE İLGİLİ OLARAK. İLLAKİ VİRÜS ŞÜPHEN VARSA NOD32 KURARAK LİSANSLAMAK ŞARTI İLE BİR TARAMADAN GEÇİREBİLİRSİN.
ben çok kullandım nodu da nortonu üzerine kurdum yine mikrop buldu bilmem anltabildimmi
Norton nu tavsiye ederim ama illa virüs kaynaklı olacak diye birşey yok
WinTools.net Ultimate kur geçici klasör ve kayıt defteri temizligi yaparsanız sistem biraz hızlanacaktır
nodun üstüne bide norton yüklersen bilgisayarın yavaşlaması gayet doğal
nodla birlikte değil onu kaldırdım nortonu yükledim
quote:
Orijinalden alıntı: sahkartal
nodla birlikte değil onu kaldırdım nortonu yükledim
doqru tercih
Bildiğim kadarıyla Norton Kasma yapabilir
norton kullanıcısıyım son sürümleri kasma filan yapmıyor işlemci hareketlenmiyor bile nod kudrum bi ara turbo çalıştı bilmem anlatabildimmi.eskiden kalma laf onlar
norton da kasar. Kasma olmasın diyosanız avast 6 yada avıra
Microsoft Securty essential programını kullanabilirsin. Ücretsiz ben kullanıyorum süper
avast free daha mantıklı :) advance system care ilede tarama yaptın mı ideal bilgisiyar hızına tutunursun :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme