Şimdi Ara

virus bulaştı norton 2005 silemiyor ne yapa bilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar chip dergisinin şubat sayısındaki cd yi taktım,3d max'ı yukledim sonra olanlar oldu,
    İE'yi açamıyorum açtıgımda
    C:\secure32.html----dizinininde acılıyor ve sayfada şunları yazıyor''
    ''Detected SPYware! System error #384

Your IP address is 81.215.100.85. Using this address a remote computer has gained anaccess to your computer and probably is collecting the information about the sites you've visited and the files contained in the folder Temporary Internet Files. Attention! Ask for help or install the software for deleting secret information about the sites you visited.

Your computer is full of evidences!

ISP of transmission: NET
    Your IP address: 81.215.100.85
    They know you're using: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
    Your computer is: Windows XP
    Risk status for further investigation: VERY HIGH RISK

To protect from the Spyware - click here
    To prevent information transmission - click here
    To delete the history of your activity, click here '''
    adamware yuklaedim 100 lerce buluyor siliyor fakat nafile yine aynı şeyler
    Norton 2005 yuklu orjinal---fakat buda bulup birkısmını onarıyor fakat silemiyor bu sorunuma yardımcı olabilirmisiniz teşekkurler

• Yani chip dergisinin verdiği cd den bulaştı diyosun..Hayret yani bu kadar olur..,

Sen bu 3d mark programını bi kaldır hatta güvenli kipte kaldır ve aşağıdaki linkte olan antispyware yazılımlarından biriyle yine güvenli kipte tarattır.

http://forum.donanimhaber.com/m_4286794/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 26 Şubat 2006; 10:19:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Yani chip dergisinin verdiği cd den bulaştı diyosun..Hayret yani bu kadar olur..,

Sen bu 3d mark programını bi kaldır hatta güvenli kipte kaldır ve aşağıdaki linkte olan antispyware yazılımlarından biriyle yine güvenli kipte tarattır.

http://forum.donanimhaber.com/m_4286794/tm.htm
    verdiğin sayfa burda acılmıyor sanırım bu virüs engelliyor
    bende adaware-yada microsoft spywar var bunlarla deneyeyim bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: bedewjin

verdiğin sayfa burda acılmıyor sanırım bu virüs engelliyor
    bende adaware-yada microsoft spywar var bunlarla deneyeyim bakalım ne olacak

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bide böyle dene bakalım. Şimdi Xp cd sini tak ve Başlat-Çalıştır-sfc /scannow yaz. Bu komut sistem hatalarını düzeltiyo. Ama anladığım kadarıyla da Senin sadece sitem bozuk değil bide virüs bulaşmış trojen. Bunu da virüs programlarıyla halledilebilir.

BANA ULAŞMAK İÇİN..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhuraylakci24

Arkadaşım bide böyle dene bakalım. Şimdi Xp cd sini tak ve Başlat-Çalıştır-sfc /scannow yaz. Bu komut sistem hatalarını düzeltiyo. Ama anladığım kadarıyla da Senin sadece sitem bozuk değil bide virüs bulaşmış trojen. Bunu da virüs programlarıyla halledilebilir.

BANA ULAŞMAK İÇİN..

Alıntıları Göster
    norton-adaware-mspyware- ile denedim buldu fakat silemedi
    önerileriniz için teşekkur
    format cektim tum suruculere
    gitti dosyalar :)
    korkunç bir şeydi
    bir trojan bunları yapabiiyormuydu anlamadım
    şimdi merak ettiğim şey şu
    bu trojan msn şifremi almış olabilirmi
    bilgisayar açılıp kapandıktan sonra mesele başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: bedewjin

norton-adaware-mspyware- ile denedim buldu fakat silemedi
    önerileriniz için teşekkur
    format cektim tum suruculere
    gitti dosyalar :)
    korkunç bir şeydi
    bir trojan bunları yapabiiyormuydu anlamadım
    şimdi merak ettiğim şey şu
    bu trojan msn şifremi almış olabilirmi
    bilgisayar açılıp kapandıktan sonra mesele başladı

Alıntıları Göster
    O dediğinin virüs olma ihtimali düşük spy felandır spyware doctoru dene ama kaspersky yi kurup çalıştırısan ki tabii eğer bulaşan virüs yada trojan ise oda rahatlıkla işini görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: kişi

O dediğinin virüs olma ihtimali düşük spy felandır spyware doctoru dene ama kaspersky yi kurup çalıştırısan ki tabii eğer bulaşan virüs yada trojan ise oda rahatlıkla işini görür.

Alıntıları Göster
    kaspersky kasperk hertürlü işini görürü dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozzo

kaspersky kasperk hertürlü işini görürü dostum

Alıntıları Göster
    Sistemine trojan bulasmıs ama anlattıgın uyarı mesajı spysheriff 'in uyarı mesajının aynısı.Umarım sisteminde suan spysheriff kurulu degildir.Kuruluysa Yandın spysheriff antivirüs gibi görünen trojandır.
    Nasıl temizleyecegine gelirsek spydoctor ve xoftspy isini görür.
    Ama sisteminde suan spysheriff kurulmussa hic bisey seni pndan kurtaramaz.
    Eger bulamazsan spydoctoru bana ulasabilirsin,trojanlar yakında benim uzmanlık alanım olacak cünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: kizil peri

Sistemine trojan bulasmıs ama anlattıgın uyarı mesajı spysheriff 'in uyarı mesajının aynısı.Umarım sisteminde suan spysheriff kurulu degildir.Kuruluysa Yandın spysheriff antivirüs gibi görünen trojandır.
    Nasıl temizleyecegine gelirsek spydoctor ve xoftspy isini görür.
    Ama sisteminde suan spysheriff kurulmussa hic bisey seni pndan kurtaramaz.
    Eger bulamazsan spydoctoru bana ulasabilirsin,trojanlar yakında benim uzmanlık alanım olacak cünkü

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar bana da , spy temizleyici gibi gözüken bir spy bulaştı , adı da spyfalcon

adware ve spybot adlı programları kurdum ama buluyor siliyor fakat , bu spy 10 dakika sonra falan tekrar kendini kuruyor programlara

bunu temizleyebilecek bir program var mı , şöyle internetten indirebileceğim küçük boyutlu bir program ?

• pc netin dergisinden çıkan cd den banada virüs bulaştı silemedim format sen nortonu sil avastı kur bi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpolat_777

pc netin dergisinden çıkan cd den banada virüs bulaştı silemedim format sen nortonu sil avastı kur bi dene
    oha chip degiside bunlara dikkat etmiyorsa artık yuh yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metality

oha chip degiside bunlara dikkat etmiyorsa artık yuh yani

Alıntıları Göster
    ad-aware, sybot SD veya MS antispyware kullan tarat derim.
    Nortonu silme (tamam zorluyor ama koruması avast tan daha iyidir.) bence ama illa da sileceğim diyorsan kasmayan bir program kullan (makinan yeterince iyi değilse ) ama avast da önermem hiç memnun kalmadım hafif kasmıyor makinayı ama koruması iyi değil yeterince. Ayrıca Kaspersky de kasabilir bazen nortondan daha çok zorluyor laptopda 1 sene kullandım (p4 cpu, 512 mb ddr, 60 gb hdd özellikli bir toshiba) ama bilgisayar bazen çok donuyordu ama gene de iyi bir program. Kassın ama olsun avast gibi korumamasından daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 27 Şubat 2006; 20:18:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wacom Intuos

ad-aware, sybot SD veya MS antispyware kullan tarat derim.
    Nortonu silme (tamam zorluyor ama koruması avast tan daha iyidir.) bence ama illa da sileceğim diyorsan kasmayan bir program kullan (makinan yeterince iyi değilse ) ama avast da önermem hiç memnun kalmadım hafif kasmıyor makinayı ama koruması iyi değil yeterince. Ayrıca Kaspersky de kasabilir bazen nortondan daha çok zorluyor laptopda 1 sene kullandım (p4 cpu, 512 mb ddr, 60 gb hdd özellikli bir toshiba) ama bilgisayar bazen çok donuyordu ama gene de iyi bir program. Kassın ama olsun avast gibi korumamasından daha iyidir.

Alıntıları Göster
    Kaspersky + Mümkünse Microsoft Anti-Spy yoksa Ad-Aware + ZoneAlarm (Free olanı Pro değil Sadece Firewall olacak) bu üçlü çok uyumlu çalışıyor arkadaşlar birde sp2 ve yamalarınız varsa değmeyin keyfe yanlız download hızınız 2-3 k kadar düşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Kaspersky + Mümkünse Microsoft Anti-Spy yoksa Ad-Aware + ZoneAlarm (Free olanı Pro değil Sadece Firewall olacak) bu üçlü çok uyumlu çalışıyor arkadaşlar birde sp2 ve yamalarınız varsa değmeyin keyfe yanlız download hızınız 2-3 k kadar düşüyor

Alıntıları Göster
    bence norton2005 i kaldır bende vardı ve ben de de virüsü silemiordu ayrıca norton2005in güvenlik açığı varmış en iyisi kaspersky veya avast kur

• quote:

Orijinalden alıntı: extreme_mac

bence norton2005 i kaldır bende vardı ve ben de de virüsü silemiordu ayrıca norton2005in güvenlik açığı varmış en iyisi kaspersky veya avast kur

Alıntıları Göster
    dergilerin verdiği cd'lerden bu güne kadar virüs veya spy bulaşmadı ama hep kıllanırım cd'yi taktığımda

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E3535519

dergilerin verdiği cd'lerden bu güne kadar virüs veya spy bulaşmadı ama hep kıllanırım cd'yi taktığımda

Alıntıları Göster
    Aynı cd bende de var herhangi bir sorun yok cd de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

Aynı cd bende de var herhangi bir sorun yok cd de.

Alıntıları Göster
    sen AVAST kur.kendi kendini güncelliyo.cd yi çalıştırdığın an bası bağırıyo..avast
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkşamGüneşi

sen AVAST kur.kendi kendini güncelliyo.cd yi çalıştırdığın an bası bağırıyo..avast

Alıntıları Göster
    ya valla yukarda anlattıklarının aynıları bana da oldu.Sonra antispy gibi görünen spy bulaştı(spyfalcon).
    spybot search and destroy kullandım.Nod32 yi yükledim kullandım.Bakalım düzeldi gibi fakat msn ye giremiyorum.Bu akşam vakitleri yazmaya başladı uğraştık bakalım olmazsa format atacaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: by_ram

ya valla yukarda anlattıklarının aynıları bana da oldu.Sonra antispy gibi görünen spy bulaştı(spyfalcon).
    spybot search and destroy kullandım.Nod32 yi yükledim kullandım.Bakalım düzeldi gibi fakat msn ye giremiyorum.Bu akşam vakitleri yazmaya başladı uğraştık bakalım olmazsa format atacaz...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

evt o dediğinden bende de var , spybot ve adware temizliyor ama 10 dakka sonra kendini tekrar kuruyor , ama dünden beri ortalıkta yok fakat etkisi devam ediyo

bunu temizliyecek birşey yok mu acaba

• Programi sil,sistemi 1 gun geri al,varsa Norton Internett Security 2006 kullan.
    Dergilerin verdigi CD lerede cok guvenmeyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.