Şimdi Ara

virüs girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarıma virüs girdi ve internet explorer ana sayfayı değiştiremiyorum devamlı buraya yönleniyor. bende mcafee var ama bulamadı.

http://www.syssecuritysite.com/

not: antivirüsü olmayan girmesin.

• m cafe anti virüs programımı daha önce hiç duymamıştım çok sağlıklı sonuç almaman normal bunu kaldırıp norton kasper falan yükleyebilirisin..ben norton kullandığım süre içerisinde hiç virüs girmedi bile
  • O virüs değil trojan gibi bir zararlıdır. McAfee dünyanın en bilinen ve en çok tercih edilen 2-3 güvenlik yazılımından biridir. Öncelikle "güvenli kipte" tekrar taratmalısın. Ama McAfee Antivirus sonuçta bir antivirüstür ve trojan gibi zararlıları kaçırabilir. Sonuç alamazsan "ücretsiz Spybot S&D" veya "ücretli Spyware Doctor" ile yine güvenli kipte taratmanı öneririm.
  • AVAST 4.7.844 home
  • sistem geri yükleme yap düzelecektir.
  • spy sweeper bul ve yükle.
    virüs değil o ama virüsten daha beter bişey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursat18

bilgisayarıma virüs girdi ve internet explorer ana sayfayı değiştiremiyorum devamlı buraya yönleniyor. bende mcafee var ama bulamadı.

http://www.syssecuritysite.com/

not: antivirüsü olmayan girmesin.

uyarı için sağol

lakin o virüsten değil, adware denilen bi zararlıdan kaynaklanıyor genelde. başlangıç sayfan değişiyor.

ad-aware ücretsiz ve güvenilirdir full tarama yapıp çıkan zaralıları karantinaya alman sorunu çözebilir.

edit: adam yazalı bi hafta olmuş. kim hortlattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdasq -- 15 Temmuz 2006; 0:25:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. Ad-Aware programını indir yükle ve tarama yap şayet düzelmez ise
    2. Spy Sweepers programını indir ve taramayı yine dene.
  • Stinger ve TSC yükle bilgisayarına sonra çalıştır daha sonra cookiesleri sil keylogger yemişsin o siteden onunla ilgili konu forumda yazıyor bul oku uygula
  • banada buna benzer bir olay olmuştu processkiller die çook minik bi programvar o sistemde ne çalışan tüm exeleri kendi dahil görüyo nereden açıldığını buluyo ve kapatıp durdurabiliyo (en azından ben bu yüzden kullanıyorum) ne çalışıyoda ben bu home page i deiştiremiorum diip tüm system exeleri dışında herşeyi kapatayım dedim windows/sistem de 2 tane gereksiz exe vardı. silemiyorum çalıştığı için processkillerla 1ini kapatıyorum dieri onu tekrar açıyor öbürünü kapatıyorum bu sefer dieri açıyor tam çıldıracakkten du bi stop layım şunları dedim ilk durdumdum sonra kapattım sonra sildim hıhaha bidaha gelse yine processkiller :D
  • 9 gün geçmiş aradan
  • yazılımın güncel olduğundan emin ol
  • ayrıca adware virüs silme yazılımı değil spy silme yazılımıdır
  • benim de aynı sorunum var!! explorer i actıgımda W32.myzor.Fk@yf
    adlı bi virüsten bahsediyo ve beni http://www.securitynetpage.com/ dei bi adrese yonlendiriyo!

bundan evvelle avast a.v ile 450 tane virüs sildim! je-fo (bole bi ismi vardı) die ama gene de duzelmedi!! yardımcı olun ne yapmalıyım artık gozume hersey virüs gibi gozukmeye basladı da...
  • Bende de aynı sorun cıktı...
  • Tamam hallettim geri yüklemeyle 2 dakika içinde hallediliyor önce bu şekilde deneyin...
  • spyware doctor yukle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

spyware doctor yukle

spyware doctor alanında en iyilerden biri ama crackini yapmazsan sadece bulur o dosyayı silmez bu yüzden ad aware ile taratın bilgisayarınızı ama crack yaparım diyorsanız spyware doctor
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

m cafe anti virüs programımı daha önce hiç duymamıştım çok sağlıklı sonuç almaman normal bunu kaldırıp norton kasper falan yükleyebilirisin..ben norton kullandığım süre içerisinde hiç virüs girmedi bile

m caffe yi duymadıysan bu hiç güvenlik konusu ile ilgili topicleere cevap verme.

Bilgisayarına giren şey virüs değil adware dolayısı ile bir çok virüs programı adwareleri tanımaz onun için sana 2 program tavsiye edicem. 1'incisi açık kaynak kodlu Sceen & Destroy Final Edition 1.04 (inndir.com dan edinebilirsin) 2'nci olarak google smitrem.exe olarak arat bu küçük dos tabanlı açık kaynak kodlu bir yazılım exract ettiğinde bir kaçtane doyayı bi klasöre kopyalıyacak ordan modülü çalıştır bilgisayarın ter temiz olacaktır. Kolay gelsin.

• Benim de benzer ama biraz da değişik bi sorunum var bilgisayarda benim kontrolüm dışında bir takım siteler açılıyo bunu nasıl engelleyebilirim ad aware kaspersky antivir xpspy antivir denedim banamısın demedi. Yardım ederseniz sevinirim zira sitelerin içerikleri bi kaç dakka önceye kadar kabul edilebilir düzeydeyken son dakkalarda kendini şaşırdı her an olumsuz bi durumla karşılaşabilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.