Şimdi Ara

Virüs girdi, anti virüs programı kuramıyorum (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarıma tahmin ediyorum virüs girdi.
    ctrl+alt+delete yaptığımda Görev Yöneticisi açılmıyor, Komut İstemi açılmıyor. Antivir, AVG, Avast gibi anti-virüs programlarını indirdim ama kurulum ekranı kapandı hepsinde zannedersem virüs engelliyor. Format atmayı hiç canım istemiyor, bundan bir kurtuluş yolu var mıdır? Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: rgnkR

Selam arkadaşlar.
    Bilgisayarıma tahmin ediyorum virüs girdi.
    ctrl+alt+delete yaptığımda Görev Yöneticisi açılmıyor, Komut İstemi açılmıyor. Antivir, AVG, Avast gibi anti-virüs programlarını indirdim ama kurulum ekranı kapandı hepsinde zannedersem virüs engelliyor. Format atmayı hiç canım istemiyor, bundan bir kurtuluş yolu var mıdır? Teşekkürler.

evet felaket bir virüs hiçbirşeyi çalıştırmaya müsade etmiyor.çalıştıra cmd yazıyorsun pc kapanıyor.virüs programını açıyorsun aynı.ben bu virüsü windows 7 startup repair ile çözdüm.eğer w7 de değilseniz hirenboot veya onun gibi windowsa bağlı olmayan yazılımlarla tarama yapın.combofix i ordan çalıştırın.
  • ah hocam çok ama çok gıcık bi virüsdür. hangi anti-virüsü yüklesen direk bozar .... format kardeşim çok üzgünüm....
  • Selam arkadaşlar,
    Sistemi geri yükledim 2 gün öncesine sorun ortadan kaltı. Aynı şeyle karşılaşan önce bunu deneyebilir, olmazsa format tabii ki.
  • Sistem geri yüklemeyle sorunu çözebilirsin.Fakat en bitirici yöntem formattır.Bu virüsü nasıl kaptığınıda anlamadım.Artık en dandik virüs programları bile bu virüsü buluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.