Selam arkadaşlar dünden beri pc ye bişiler oldu. kendi kendine internet explorer sayfaları açıyo. hiç dokunmasam yüzlerce açıcak. symantec kullanıyorum
Arkadaşım güzelce bi format çek bu dak dan sonra antivirüs programları bişeye yaramaz..
bu arada artık bilgisayar internete girmiyo. Bişiler sildim ama. sistemi geri yüklemeyi bilen var mı?? win2000 pro kullanıyorum.
çözümü en az 4 kisi tekrarlamis. bende tekrarlayayim istersen :)
F O R M A T - A T
SAYGILAR :)
Avast ı kur .. derdine derman olacaktır. ücretsizz.
bende diyorum ki fomat atamam üzerinde euroline nin bağlı olduğu bir program var. Eğer bunu formatlarsam adsl üzerinden tekrar bir port açılıp euroline taraftanda bu adsl e bağlanıp bağlanmadığının testi yapılması gerekiyor.
bunun haricinde win 2000 pro (ing) da sistem geri yüklemeyi bilen arkadaşlar var ise yardımlarını rica ediyorum.
Sistem araçlarının içinde yokmu?
SİSTEM ARAÇLARINDAN SİSTEMİ GERİYE DÖNÜK BİR TARİHE ÇEKEBİLİRSİN. SYSTEM RESTORE OLMASI LAZIM.
Virüs kendini zaten bu yolla belli ediyor. Eğer format atmayı biliyorsan sistemi tekrar kur edirm, yol yakınken.
senin makine virüs yemişşşşş
quote:
Orjinalden alıntı: coderturks
çözümü en az 4 kisi tekrarlamis. bende tekrarlayayim istersen :)
F O R M A T - A T
SAYGILAR :)
Atma
Hemen de format atılmaz ki arkadaşım
Sen antivirüs ve antispy yazılımlarını güncelleyip güvenli kipte tarama yap.Eğer bulamaz ise başka programlarla güvenli kipte tarama yap.Eğer sonuç alamaz isen formati düşünürsün
kardeş bu direk format nedir ya
kaspersky dene,spydoctor dene yani yapılacak en son iş format. zaten zararlı bi virüs değil ki.sadece internet sayfaları açar silinmesi de kolaydır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme