Arkadaşlar 2 gb ram,512 ekran kartı,200 gb hard diski olan bi pc kullanıyorum. Problem şu: önceden rahatlıkla donmadan oynayabildiğim oyunlar,oyunu çalıştırdıktan 15-20 dakka sonra donarak çalışmaya başlıyor.Ve bu her oyunda oluyor yani Silkroad online,call of duty 2 de denedim ikisinde de oldu ve bu hakkaten beni çok rahatsız etti.Bi bilgisayarcıya ayaküstü sordum,ekran kartı hasar görmüştür dedi. Ben virüs var diyorum,format atmak istiorum ama pc servisi sürücü cdlerini fln bırakmamış atamıyorum.Bu sorun hakkında görüşleriniz nedir??
muhtemelen ekran kartı yada işlemci ısınması işlemci fanını temizle e.kartın fanlıysa onuda aynı şekilde ve kasan açık olarak oyunlarda tekrar deneme yap
quote:
Orjinalden alıntı: seventyseven
muhtemelen ekran kartı yada işlemci ısınması işlemci fanını temizle e.kartın fanlıysa onuda aynı şekilde ve kasan açık olarak oyunlarda tekrar deneme yap
Arkadaşa katılıyorum.Eğer bu işlemlerden sonra netice alamazsan.Bilgisayarını formatla gitsin.Driverler içinse sonuçta kullanılan parçaların internette birer sitesi var siteden indirsin.
çok sağolun arkadaşlar önerilerinizi dikkate alıcam kendimi kazıklanmış gibi hissediodum umarım çözülür :) tekrar saolun önerilerinizi hala bekliorum eğer olmazsa diye
millet ya denedim olmadı:S ya bütün fanları temizledim yeniden denedm ama aynı,bi süre sora gene oyun donmaya başlıo başka bi önerisi olan??bi de ethernet cdsi bende yoq onu nerden bulucam ?
VİRÜSLE ALAKASI YOK DERİM,SORUN EKRAN KARTI YADA İŞLEMCİ...
quote:
Orjinalden alıntı: seventyseven
yzılımsal olarak kaynaklanacak birşey yok, virüs falan yani ok. donanımsal problem söz konusu, oyunlarda işlemci ve e.k ısınır, belirli bir süre sonunda bu donma olayları ve restat a kadar gider bu... işlemci,e.k, nızı toz vs arındır isterseniz daha güçlü bir soğutucu kullanın, fanlarınızı değiştirmeniz yerinde olacaktır