Şimdi Ara

Virüs mü girdi ne anlamadım (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macbook pro md101 kullanıyorum. İnternette dolaşmak adeta haram oldu arkadaşlar. Hem chrome hem safari hem de forexte. Bir yere tıklayınca direk yeni sekme açılıyor ve mackeeper, metin 2, çeşitli anket siteleri falan açılıyor. Hele chrome daha da kötü. Google'a birşey yazıp ara butonuna basıyorum hiçbirşey olmuyor. Sildim tekrar yükledim uygulamayı ama geçmedi.
    Tecrübeniz ve bilginiz ile yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uygulama klasöründe mackeeper ile ilgili bişey veya ne işe yaradığını bilmediğin bir uygulama varsa sil, muhtemelen mackeeper ı indirip çalıştırdın. Son olarak Avast for Mac i yükle. ( birde chrome extentionlarını kontrol et)
  • Teşekkür ederim. Bilgisayarda mackeeper ile ilgili birşey kalmadı ama uygulamayı indirip açtığım olmuştu haklısın. Dediklerini yapacağım fakat chrome extentionları dediğin şey nedir? Chrome'da çok sorun var. Mesela birşey yazıp ara butonuna bastığımda ekteki resimdeki gibi, sayfa boş
    hiçbir şey olmuyor.
     Virüs mü girdi ne anlamadım (yardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedidirokedi -- 20 Ekim 2016; 16:42:41 >
  • chrome'un ayarlarında girip eğer türkçe kullanıyorsan, eklentiler sekmesine gelip daha sonra; (örn: Ad-blocker- Zenmate vpn) gibi eklentiler kullanıyor isen aralarında bilmediğin bir eklenti varsa devre dışı bırakıp silmelisin. Bir de ayarların alt menülerinde "chrome'u sıfırla diye bi buton var onu da deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prinergy -- 21 Ekim 2016; 0:58:22 >
  • Mackeeper reklamları çıktığında virüs var virüs bulaştı uyarısı geldiğinde yüklemediniz değil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.