Şimdi Ara

virüs mü veya başka bir şey mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben internet explorer' ı açıp herhangi bir siteye girdiğim zaman masaüstünde WebProxy.txt ve WebExcl.dat isminde 2 tane dosya oluşuyor. her seferinde silmeme rağmen bu dosyalar yine oluşuyor. bu dosyalar neyin nesidir? geçenler de panda antivirüs kurdum (sonradan kaldırdım) ondan sonra bunlar çıkmaya başladı. virüs falan olabilir mi? nasıl kurtulurum bunlardan? bilen varsa cevap yazabilir mi?

• spam virüs ve hkey programları ile bi tarat.örnek norton microsoft spyware ad-adware
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin8888

spam virüs ve hkey programları ile bi tarat.örnek norton microsoft spyware ad-adware

adware ile aradım bir şey bulamadı, micr.spyware' in (beta) kullanım süresi bitti. virüs olup olmadığınıda bilmiyorum. panda antivirüs 2005 proğramını kurdum, sorun çıkardı kaldırdım ve bu dosyalar ortaya çıktı. yardımın için teşekkürler.
  • ad-aware'i full scan yaptın mı? stinger ile tara oda bulamazsa bas formatı
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ZaFeR]

ad-aware'i full scan yaptın mı? stinger ile tara oda bulamazsa bas formatı

bu dosyaların herhangi bir virüs veya virüse ait olup olmadığı belli değil. o kadar kolay format atılmaz bence. enazından ben atmam. biraz uğraştıracak galiba..
  • Çeşitli virüs programlaroyla tarat, mesala mcafee kaspersky ve spy programları (güncel) bunlar bulamdıysa virüs değildir. Güvenli kipte msconfig ayarlarını kontrol et. başlangıca yerleşmişse sil, veya regeditte arat
  • Selam
    Formati en son düsün bence.Sana önerebilecegim programlar dogrusu bende kullaniyorum yazacagim programlari ve cok memnunum.
    1.Antivir Burdan Resmi sitesine girebilir ve indirebilirsin.
    2.a-squared Personal Burdan Resmi sitesine girebilir ve indirebilirsin.
    3.Ad-Aware Burdan Resmi sitesine girebilir ve indirebilirsin.
    4.Spyware Doctor Burdan Resmi sitesine girebilir ve indirebilirsin.
    Ben bu programlari kullaniyorum.Cokta memnunum.Yalniz isletim sistemlerinde eger herhangi bir problem gösterirse sorumluluk kabul etmem. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • verdiğim linkte arama yap birşeyler bulabilirsin
    http://www.vikipedia.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.