Şimdi Ara

Virus programi degistirdim ve Emule High ID'den Low ID'ye dustum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısaca derdimi açıklayayım:
    Kullanmakta olduğum Norton internet security 2005 virus programını kaldırıp Kaspersky Internet Security 2006 kurdum. Daha once emule de High ID olarak bağlanmakta iken şimdi Low ID olarak bağlanıyorum.

Detaylar:
    Kullanığım Toshiba L10 notebookta bulunan Norton IS 2005 programi kullanım dışı kaldığından bazı updateleri yapamıyordum. Ben de elimde bulunan Kaspersky programini kurmaya karar verdim. Kaspersky ile emule programını açtığım zaman Low ID olarak gözüküyorum ve bir çok server Low ID olduğum icin beni kabul etmiyor. Modemim Airties RT210 Wireless. Modemimin port ayarlarını yapmıştım ve modemin ayarlarında oynama yapmadığım icin yine aynı ayarlar mevcut durumda. Geriye Kaspersky'nin portlarımla ilgili bir uygulama yapmış olabileceği ihtimali kalıyor bana göre, şöyle bir kurcaladım ama bu durumu değiştirecek birşeyler bulamadım.

Kaspersky konusunda bilgi sahibi arkadaşlardan problemimin nasıl çözülebileceği hususunda yardımlarını bekliyorum.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sevgiler, saygılar...

• Kasperky'de anti hacker'da kurmuşsun demek. Bu durumda anti hacker ayarlarında Emule portlarını açman gerek. Bunu yapabilirsen yüksek id alırsın....
  • Doğru anti-hacker da kurmuştum. Eve gidince ayarlara bir bakacağım. Beceremezsem yine yardımınızı isterim. Teşekkür ederim.
  • virüs programının kendi firewallı vardır.ya kapat yada ayarlarından emuleye izin ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.